Setari Cookie-uri

Dieta lui Kate Middleton. Cum a slabit dupa nastere + cum se mentine in forma?

In sfarsit am descoperit ce mananca ducesa de Cambridge.

Toate revistele de health din intreaga lume au incercat sa afle care este dieta lui Kate Middleton.

Ducesa de Cambridge a fost intotdeauna un etalon pentru femei - chiar si dupa sarcina, Kate nu a facut mari eforturi pentru a slabi, ci doar a tinut aceasta dieta.

Asadar, potrivit Women's Health, ducesa de Cambridge este adepta stilului raw, ceea ce inseamna ca ea consuma doar alimente crude, nepreparate in niciun fel. Aici includem doar fructele si legumele (in cea mai mare parte de sezon), care sunt combinate in fel si fel de moduri pentru a rezulta retete deliciose si pline de nutrienti.

Kate Middleton a renuntat definitiv la carne, dar si la alimentele gatite - foc, gratar, abur, fierbere, coacere - si a ales sa manance doar crud.

Dieta raw este o dieta sanatoasa? Ar trebui sa o incercam si noi?

Keri Gans, autoarea The Small Change Diet, a declarat pentru Women's Health ca nu trebuie neaparat sa consumam alimente raw:

Citește și:

"Kate consuma alimente foarte sanatoase, insa nu exista niciun studiu care sa arate ca mancarea raw este mai buna decat mancarea gatita. De cele mai multe ori, dietele drastice precum aceasta sunt doar o modalitate de a elimina din alimentatia noastra mancarurile nesanatoase."

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.