Setari Cookie-uri

Eleganță și senzualitate: 20 de perechi de pantofi cu toc pentru această toamnă

Pentru multe dintre noi, venirea toamnei aduce automat o împrospătare a garderobei. Astăzi, ne concertăm atenția pe încălțăminte și pe noile modele de pantofi cu toc din magazine, perfecți pentru zilele mai calde de toamnă și mersul la birou, aducând eleganță și senzualitate ținutelor noastre!

În galeria foto, vei găsi recomandările redacției Kudika în ceea ce privește încălțămintea cu toc.

Trenduri de încălțăminte în toamna 2023:

Tocurile tip kitten:

Subtilitatea și eleganța se contopesc în tocurile kitten, aducând o notă retro și sofisticată în garderoba ta. Acești pantofi sunt ca niște comori ascunse ale toamnei, perfecte pentru o plimbare prin parcul împodobit cu frunze aurii.

Detalii spectaculoase:

În această toamnă, ne exprimăm personalitatea prin detalii ingenioase. Pantofii cu toc pot fi împodobiți cu funde mari, broșe strălucitoare sau mici detalii inspirate din natură. Fiecare detaliu spune o poveste subtilă despre cine suntem.

Influențe western:

Dacă ești fanul stilului western, vei adora trendul botinelor cu aceste influențe americane. Cataramele, cusăturile decorative și inserțiile din piele adaugă un farmec rustic ținutelor tale.

Citește și:

Culorile pământii:

Toamna este sinonimă cu nuanțele calde și pământii. Pantofii cu toc în tonuri de caramel, ciocolată sau chiar tonuri de pământ mai reci sunt extrem de la modă. Aceste culori se împletesc perfect cu paleta cromatică a sezonului.

Alte trenduri în această toamnă sunt animal printul, detaliile metalice și perechile de pantofi statement, care transformă încălțămintea din accesoriu în personaj principal al ținutei.

sursă foto: Apostolos Vamvouras /Pexels

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.