Setari Cookie-uri

Ia-ti portia de sanatate!

Cunoscutul profesor antrenor fitness specialist Mihai Dragomir a lansat prima sa carte despre sport si diete pentru o viata sanatoasa, in cadrul evenimentului Estetika & Wellness, editia 2011, de la care s-a desfasurat la Sala Palatului.

Cunoscutul profesor si antrenor fitness specialist Mihai Dragomir a lansat prima sa carte despre sport si diete pentru o viata sanatoasa, in cadrul evenimentului Estetika & Wellness, editia 2011, de la care s-a desfasurat la Sala Palatului. Evenimentul a coincis cu lansarea celei de a 8-a editii a targului destinat serviciilor si produselor de Wellness, Make-up si Sport.

Mihai Dragomir este unul dintre cei mai cunoscuti antrenori specialisti in fitness din Romania si autorul singurei "diete" de anti aging de pe piata autohtona. Secretele sale constau intr-un program foarte inteligent si care a adus, pana in prezent, rezultate remarcabile. Cardio Mix este un program special conceput pentru persoanele active care iubesc miscarea si energia pe care acest tip de exercitii le-o ofera.

"Am scris aceasta carte dupa multi ani de experienta si la indemnul prietenilor si cursantilor mei. M-am gandit ca programul Cardio Mix trebuie sa fie accesibil tuturor celor care isi doresc sa schimbe ceva in viata lor", a declarat Mihai Dragomir.

Cum se folosesc mesele intermediare, care sunt caloriile care nu ingrasa, ce e bine sa mananci in pauza de pranz, care sunt solutiile pentru un metabolism lent, cum se combate celulita, de unde vine nevoia de miscare, cum combatem viata sedentara – sunt doar cateva din subiectele pe care Mihai Dragomir le abordeaza in cartea sa.

Unul din invitatii speciali la evenimentul de lansare a cartii a fost membrul formatiei Simplu, Eduard Andreianu, cunoscut de publicul larg drept CRBL: "Inainte sa lucrez cu Mihai am incercat mai multe tipuri de activitati sportive. Am mers la sala sa trag de fiare, am incercat diete fel de fel. Cand l-am cunoscut pe Mihai am inteles ca lucrurile stau altfel: ca slabitul nu trebuie sa fie un proces rapid, ci constant. M-a atras foarte mult programul de anti aging si posibilitatea de a scapa exact de kilogramele in plus prin tonifierea muschilor. Programul lui Mihai m-a impresionat cel mai mult prin modul in care iti schimba mentalitatea si in care te invata sa gandesti sportul altfel", afirma CRBL despre colaborarea sa cu antrenorul Mihai Dragomir.

Cardio Mix un concept revolutionar de fitness, care inglobeaza exercitii simple, dar extrem de eficiente. Este singurul program din Romania care previne si protejeaza organismul uman si prin intermediul caruia se combina perfect mintea si corpul in vederea obtinerii celor mai importante transformari fizice, indiferent de varsta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.