Setari Cookie-uri

Ia-ti portia de sanatate!

Cunoscutul profesor antrenor fitness specialist Mihai Dragomir a lansat prima sa carte despre sport si diete pentru o viata sanatoasa, in cadrul evenimentului Estetika & Wellness, editia 2011, de la care s-a desfasurat la Sala Palatului.

"De mai bine de un an de zile lucrez cu Mihai in programul Cardio Mix. Noi, sportivii de performanta, avem probleme cu ligamentele de pe urma sportului, iar Mihai m-a ajutat foarte mult prin faptul ca a realizat special pentru mine un program accesibil si usor care sa ma scape de problemele cu genunchii si cu spatele. In plus, aceste exercitii ma ajuta la mentinerea unui bun tonus muscular", sustine campioana la canotaj si maraton Valeria Racila van Groningen.

Ileana Badiu, de mai bine de un si jumatate mamica, l-a cunoscut pe Mihai Dragomir imediat dupa ce a nascut. De atunci, au inceput impreuna un program de slabit special adaptat stilului de viata al Ilenei si organismului ei.

"Imediat dupa ce am nascut mi-am dorit foarte mult sa revin la forma fizica pe care o aveam initial. Mihai a venit la momentul oportun si cu solutia ideala! Am reusit ca in primele 4 luni sa dau jos 16 kg printr-o dieta echilibrata si mult sport. Merg la sala de patru ori pe saptamana si acolo combin un program Cardio Mix cu unul de fitness, plus masaj anticelulitic de doua ori pe saptamana, pentru eliminarea tesutului adipos. Am ajuns, datorita lui Mihai, sa imi schimb perceptia asupra ceea ce inseamna un program de slabit adecvat fiecarei persoane in parte. Sper ca cititorii cartii lui sa inteleaga si ei beneficiile programului Cardio Mix", a declarat Ilena Badiu, Managing Partner Wunderman Romania.

Volum: Ia-ti portia de sanatate!
Autor: Mihai Dragomir
Editura: Eikon
Anul aparitiei: 2011

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.