Setari Cookie-uri

Top 10 alimente de sezon care te ajuta sa slabesti

Sunt bogate in vitamine, nutrienti si grasimi benefice organismului. Au putine calorii si reprezinta baza alimentatiei! Ai ghicit: legumele si fructele proaspete!

6. Struguri

Strugurii sunt bogati in antioxidanti si cu siguranta ati auzit pana acum de faimoasele diete cu struguri. Eu va recomand in schimb sa inlocuiti una dintre mesele principale ale zilei cu struguri sau macar sa ii introduceti in gustarile zilnice. Sunt nemaipomeniti.

7. Capsune

foto: cos cu capsune, Shutterstock

Pe langa faptul ca sunt foarte gustoase, capsunele ne ajuta sa scapam de cele cateva kilograme in plus pe care le-am acumulat in timpul sezonului rece. Sunt sarace in calorii si bogate in nutrienti si omega3 care combate aparitia cancerului. O gustare ideala in zilele calduroase!

8. Ardei gras

Sunt o buna sursa de energie si mai ales de Vitamina C. Ardeii de culoare rosie ne asigura si aportul necesar de betacaroten in cazul in care nu consumam suficienti morcovi. Perfecti alaturi de un mic dejun sanatos!

9. Afine

Afinele sunt unele dintre cele mai delicioase fructe de padure alaturi de mure, fragi, coacaze si zmeura. Consumate proaspete ne aduc un continut ridicat de nutrienti si ne asigura energia pentru o zi intreaga. Vitaminele sunt si ele prezente asa ca ar trebui sa consumam astfel de fructe in fiecare zi in special dimineata.

Citește și:

10. Sfecla rosie

O salata de sfecla rosie poate fi consumata si fara altceva alaturi. Este delicioasa si este bogata in Vitamina B si ne apara impotriva bolilor de inima. Saraca in calorii si bogata in nutrienti, sfecla rosie poate fi consumata la orice ora.

foto prima pagina: sacosa cu fructe si legume, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.