Setari Cookie-uri

Produse minune din bucatarie pentru un ten radiant

Uite ce produse din bucataria ta iti pot asigura un ten de invidiat.

Spanacul

Frunzele de spanac au un continut ridicat de vitamine cu efecte benefice asupra tenului. Contin acid folic, fier, calciu si sunt deosebit de sanatoase pentru organism. Complexul de vitamine B, dar si vitaminele A, C si D contribuie la frumusetea pielii. Revitalizeaza pielea uscata , calmeaza iritatiile si mentine aspectul placut al pielii. Asadar, include spanacul in mesele tale zilnice.

Pentru uz extern marunteste foarte bine frunzele, apoi amesteca-le cu mixerul, adaugand si doua lingurite de miere, plus una de lamiae. Aplica pasta obtinuta pe fata, las-o 15 minute sa actioneze, apoi clateste foarte bine fata.

morcovi

Morcovul

Morcovul este o sursa importanta de vitamine care intinereste si regenereaza tesutul pielii. Contine minerale, beta-caroten si subtante antioxidante care actioneaza impotriva petelor si a iritatiilor. Vitaminele A si E previn imbatranirea premature a pielii si vitamina C stimuleaza productia de colagen.

Citește și:

Datorita continutului bogat de substante terapeutice, morcovul este considerat un adevarat medicament pentru tenul uscat, lipsit de culoare. Favorizeaza revitalizarea pielii si combate deshidratarea.

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.