Setari Cookie-uri

Slabeste un kilogram pe zi cu Dieta Lichida

Cum scapam de kilogramele in plus?

In ceea ce priveste beneficiile unei diete lichide, parerile nutritionistilor sunt impartite. Pierderea kilogramelor in plus este rapida insa unii cercetatori cred ca aceasta dieta este nociva organismului pe termen lung.

Efectele pozitive se vad aproape imediat. Sistemul digestiv functioneaza mai bine si se curata mai usor. De asemenea, alimentatia lichida presupune mai putin efort pentru organism decat digerarea unor alimente solide. Pe de cealalta parte, chiar daca organismul este detoxifiat, acesta isi poate incetini metabolismul.

sursa foto: shutterstock.com

Regimul presupune consumul hranei nepreparata termic in niciun fel. Cu toate acestea, unii dieteticieni au indicat ca pestele sau carnea de pui foarte slaba sunt permise sub forma de piure. Important este ca produsul final sa fie sub forma unei paste usor de baut. Aportul de calorii este foarte mic, sub 1000 pe zi. De aceea, cura nu este indicata pe termen lung.

Citește și:

Numarul de mese este cel obisnuit, 3 mese principale pe zi si 2 gustari totul servit la temperatura camerei.

Nu trebuie sa treci brusc de la o dieta obisnuita la cea lichida. De regula, dieta lichida se introduce la inceput intr-o singura zi pe saptamana, urmand ca numarul de zile sa creasca treptat.

Este recomandat sa ai provizii pentru toate zilele in care iti doresti sa adopti acest regim alimentar. Este insa foarte importatnt ca toate ingredientele sa fie proaspete.

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.