Setari Cookie-uri

10 Obiceiuri pe care trebuie sa le evitam

Sa discutam despre obiceiurile rele - toata lumea le are!

8. Spalatul pe dinti

... sau, mai bine zis, lipsa lui: trebuie sa ne spalam pe dinti de minimum doua ori pe zi: e primul lucru de facut dimineata si ultimul lucru de facut inainte de culcare.

Evident, cel mai bine este sa adaugi celor doua spalari cate una dupa fiecare masa... dar acestea sunt deja „mofturi”.

Sfat: Foloseste macar ata dentara si apa de gura; vei vedea, insa, ca este mult mai eficient un periaj corespunzator.

9. Guma de mestecat

In primul rand, nu este bine sa mesteci guma, nu te lasa vrajita de reclame. Nu te calmeaza, nu face bine danturii, nu are efect indelungat de improspatare a respiratiei. Spala-te pe dinti si inlocuieste guma cu bomboane mentolate.

In al doilea rand, guma de mestecat aduce cu sine un alt obicei neplacut: baloanele. Crede-ma, nimanui nu ii place sa auda pe altcineva cum mesteca guma sau cum face si sparge baloane. De altfel, acest obicei este departe de a fi elegant sau senzual.

Citește și:

10. Pocnitul degetelor

Daca iti pocnesti degetele destul de frecvent, in afara de dobandirea antipatiei celor din jur, vei mai primi ceva: certitudinea ca la batranete nu vei mai putea duce un pahar cu apa pana la gura fara sa te stropesti.

Pocnirea degetelor, a gatului, a incheieturilor, duce la slabirea lor si la neputinta de a le mai controla prea bine... la un moment dat. Asadar... abtine-te!

Foto interior si prima pagina: Shutterstock.

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.