Setari Cookie-uri

10 Obiceiuri pe care trebuie sa le evitam

Sa discutam despre obiceiurile rele - toata lumea le are!

2. Rosul unghiilor

Aceasta este una dintre cel mai des intalnite probleme. Femei, barbati, copii – toata lumea isi roade unghiile la un moment dat.

Mai ales daca iti plac filmele de actiune sau daca ai un loc de munca la care te plictisesti teribil – trebuie sa faci ceva! Sa iti rozi unghiile!

Unghiile trebuie taiate, nu roase: sub unghii se afla o multime de bacterii care nu au ce cauta in gura noastra, putand provoca unele dintre cele mai grave afectiuni (hepatita, de exemplu).

Sfat: foloseste lac de unghii sau ardei iute (mergea cand incercau parintii sa ne faca sa nu ne mai sugem degetul, de ce sa nu mearga si in acest caz?).

3. Sincronizarea meselor cu serialul preferat

Ce faci diseara? Mananci si te uiti la „Desperate Housewives” sau la „Chuck”? Nu este corect!

Multi dintre noi iau masa in timp ce muncesc sau in timp ce urmaresc serialul preferat, numai ca acest lucru nu ne face bine; niciodata: daca mananci in timp ce faci altceva, aceasta actiune va dura mai mult.
Chiar daca este bine sa mananci incet, sincronizarea aceasta duce la mese care dureaza minimum o ora, iar acest lucru nu este recomandat: tindem sa mancam in nestire, iar burta, coapsele, falcutele noastre vor deveni din ce in ce mai pufoase.

Citește și:

De asemenea, evita pe cat posibil mancarea de tip fast food si fructele oleaginoase, chipsurile, bauturile gazoase si excesul de bauturi alcoolice.

Sfat: Pune-ti la punct programul zilnic, asa incat sa ai minimum 15 minute rezervate meselor principale ale zilei.

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.