Setari Cookie-uri

Dieta in concediu: Slabeste sanatos cand pleci in vacanta!

10 trucuri simple pentru a tine la distanta kilogramele in plus atunci cand pleci in concediu

Primavara si vara sunt anotimpurile ideale pentru a tine o dieta. Uneori insa, aceasta poate fi data peste cap de planurile de concediu iar efortul tau depus de-a lungul unor luni se poate duce pe apa Sambetei intr-o saptamana de rasfat.

Atunci cand pleci in vacanta, vrei sa te relaxezi si sa scapi de toate grijile. Din aceasta cauza, multe dintre femei sunt tentate sa nu mai respecte regulile unui regim alimentar sanatos atunci cand isi iau concediu.

Iata insa cateva trucuri la indemana care te vor tine departe de tentatii si kilogramele in plus.

1. Asigura-te ca exista o bucatarie, o chicineta sau un mini-frigider in camera de hotel sau la gazda. In vacanta, esti tentata sa mananci mai mult in oras iar portiile de la restaurant sunt mult mai mari si contin mai multe calorii decat ai tu nevoie.

De aceea, pentru a scuti niste bani si pentru a manaca sanatos, poti sa prepari micul dejun si pranzul in camera iar cina o poti lua "in oras" dar nu mai tarziu de ora 19.30.

Citește și:

2. Fa putina munca de investigatie inainte sa pleci. Afla care sunt restaurantele cele mai bune din zona in care vrei sa calatoresti. Astfel, vei sti din capul locului unde sa mananci sanatos.

Eviti in aceasta maniera sa te opresti la primul fast-food care iti iese in cale atunci cand ti se face foame si stai departe de shaorma, porumb fiert, clatite si gogosi.

3. Fa cat mai multa miscare. Sigur ca nu te poti duce la sala atunci cand pleci in vacanta si ar fi absurd sa-ti cari greutatile in bagaje. Insa poti profita de aceste zile libere pentru a-ti imbunatati conditia fizica.

Poti juca volei pe plaja sau in apa, inoata mai multa, fa plimbari lungi sau poti incerca si catararile pe munte. Depinde doar de zona pe care o vizitezi.

sursa foto shutterstock cuplu fericit pe plaja

4. Daca ti-ai propus sa citesti mai mult in aceasta vacanta si nu stii cum sa impaci capra si varza, incearca sa iti achizitionezi cateva carti audio.

Citește și:

Le poti asculta in timp ce alergi dimineata pe plaja sau cand faci o plimbare mai lunga de seara.

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.