Setari Cookie-uri

Dieta in concediu: Slabeste sanatos cand pleci in vacanta!

10 trucuri simple pentru a tine la distanta kilogramele in plus atunci cand pleci in concediu

5. Cand iti faci bagajele, nu iti burdusi valiza cu pantofi cu toc. Ia-ti cu tine o pereche foarte comoda de incaltaminte, de preferat adidasi. Astfel, vei fi motivata sa faci miscare atunci cand iti deschizi valiza. Parca e pacat sa-i cari degeaba dupa tine atata drum, nu?

6. Fa miscare de dimineata. Imaginea unei plaje goale este foarte romantica insa ea iti poate fi si o foarte buna sursa de inspiratie.

Trezeste-te inaintea tuturor, incalta-te in adidasi si du-te sa alergi pe plaja. Nu doar ca iti vei imbunatati conditia fizica dar vei avea o ocazie de nepretuit pentru te relaxa si pentru a-ti pune gandurile in ordine.

7. Nu lenevi toata ziua. Daca tot ai plecat de acasa, iesi cu oamenii dragi tie si vizitati tot ce se poate vizita pe jos. Lasa masina in parcare si mergi pana la destinatie.

Te vei bucura de astfel de tot ce are natura mai bun de oferit si vei mai arde cateva calorii.

Citește și:

8. Renunta la lift! Chiar daca este o inventie minunata, liftul te poate transforma intr-o lenesa. Daca nu ai camera situata la etajul 20, atunci nu ai nicio scuza sa nu folosesti scarile.

Vei simti in cateva zile ca rezistenta ta a crescut iar musculatura de pe picioare este mult mai bine definita.

9. Ca sa isi atraga mai multi clienti, anumite hoteluri ofera oaspetilor intrari gratuite in sala de forta sau la piscina din dotare.

Profita de ele si fa-ti un obicei din a le vizita zilnic pe perioada vacantei. este foarte posibil sa iti placa atat de mult incat, atunci cand te intorci acasa, sa iti faci un abonament la o astfel de sala.

10. Mobilizeaza-ti prietenii si familia. Este destul de greu sa te implici in astfel de activitati de una singura. De aceea, ar fi bine sa iti gasesti in vacanta un partener de dieta care sa iti impartaseasca preocuparile.

Citește și:

sursa foto prima pagina shutterstock cuplu mergand prin apa

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.