Tunsoarea bob nu se demodeaza niciodata. Dupa ce a atins culmea gloriei in anii ’20, a reusit sa se mentina pana in ziua de azi in topul tunsorilor preferate de femei. Acest lucru nu ar trebui sa ne surprinda avand in vedere ca bobul e sic, elegant si usor de intretinut. Tipuri de bob: Unul dintre atuurile bobului e ca avantajeaza foarta multe persoane datorita multitudinii de variante ale tunsorii care de care mai frumoase. In fapt, aceasta evolutie bazata pe lungimi si texturi diferite poate explica in parte succesul pe care bobul il are astazi. Printre tunsorile bob preferate astazi se numara: 1. Bobul clasic Bobul clasic e ales in general datorita elegantei dar si simplitatii lui. Parul e taiat rotund la aceeasi lungime, aranjat astfel incat sa incadreze frumos fata si purtat drept. Bobul clasic se poarta in general fara breton si cu carare pe mijloc, desi nu e obligatoriu. Lungimea acestei tunsori poate varia, dar cel mai adesea depaseste linia barbiei. Pentru aranjare ai nevoie doar de o perie mare rotunda si putina spuma. (Christina Aguilera, Heidi Klum) 2. Bobul dramatic Acesta aminteste cel mai bine de coafurile din era jazz-ului. Parul e taiat in dreptul barbiei sau putin mai sus si purtat drept astfel incat nici un fir sa nu iasa din rand. Pentru un impact deosebit varfurile trebuie intoarse discret spre interior. Dramatismul coafurii vine de la bretonul taiat si el perfect drept si nu foarte lung. Acesta se potriveste mai ales persoanelor cu fata ovala sau alungita. (Katie Holmes, Catherine Zeta-Jones in filmul Chicago) 3. Bobul retro Si acesta pastreaza mult din coafurile anilor ’20. Parul se poarta usor ondulat creand acele valuri bine fixate. Lungimea din nou variaza; parul poate fi taiat deasupra barbiei sau in dreptul acesteia. Cat despre breton, aceasta coafura merge atata cu breton cat si fara. Varianta cu breton presupune unul destul de scurt si tras intr-o parte astfel incat sa acopere partial fruntea. Bobul retro transmite purtatoarei ceva din magia vechiului Hollywood. (Diane Kruger)
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: