Setari Cookie-uri

Valeriu Popa despre remodelare si frumusete

Valeriu Popa, Technogym Master Trainer, ne-a acordat un interviu despre fitness si modalitatile de a ne mentine in forma. Am aflat si secretul in lupta cu programul zilnic incarcat. Citeste tot ce vrei sa stii despre incalzire si exercitiile eficiente in a elimina celulita.

9. Crezi ca odata ce o persoana incepe sa faca fitness constant trebuie sa faca si schimbari in alimentatie? Ce mananca o sportiva?

Alimentatia este cel mai important factor in asigurarea unui stil de viata sanatos, asadar pentru a avea rezultate in urma practicarii sportului intre acestea doua trebuie sa existe un echilibru care sa asigure nutritia potrivita fiecaruia, evitand excesele de orice tip. In acelasi timp hidratarea organismului este un punct cheie pentru o viata sanatoasa.

10. Ce parere ai despre forma fizica a vedetelor din Romania? Admiri pe cineva anume?

Multe dintre ele intr-adevar se preocupa de imaginea lor, chiar mai mult decat atat, sunt constiente de faptul ca, asa cum spuneam, practicand fitness-ul nu faci decat sa iubesti viata. Dar, de ce sa nu recunostem, si in acest domeniu ca in oricare altul, nu exista padure fara uscaturi. De admirat, iarasi greu de spus, dar admir persoanele care au hotararea de a lupta cu timpul, cu viata lor ocupata si in tot acest haos, gasesc posibilitatea de a face miscare, oricare ar fi forma ei, fie ca merg la sala, fie ca alerga in parc sau merg pe munte.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.