Ritualurile TERRAKÉ, in exclusivitate in Romania la Alpin Vitarium Spa reprezinta poarta catre o alta lume, o lume a intoarcerii la originile de pamant si apa, cand se considera ca pentru regenerare organismul are nevoie doar de elementele din care a luat fiinta.

Ritual al simturilor, lumea TERRAKÉ imbina 4 universuri, 4 lumi senzoriale inspirate de nasterea Pamantului: Ritualul de Aer si Lumina, Ritualul de Pamant, Ritualul de Apa si Ritualul Vegetal. Ritualul este cel care te alege pe tine, prin completarea unui chestionar inainte de inceperea terapiei, pentru stabilirea preferintelor in muzica, mirosuri, culori, masaj. Si calatoria incepe – ritualuri hranitoare, de slabire, de detoxifiere, hidratare, antistres, remineralizare, de fermitate, impachetari cu unt de Shea sau fructe aromate, exfoliere cu zahar, masaj cu unt de cacao, masaj cu pene si uleiuri aromate, astfel ca la sfarsitul terapiei vei atinge echilibrul trup-spirit, vei intelege notiunea de “confort al simturilor”.

Miresmele plantelor aromatice (lavanda, brad, rozmarin, ambra, shea), eleganta saloanelor, eficienta terapiilor si profesionalismul terapeutilor Alpin Vitarium Spa te vor detasa de cotidianul urban, de stresul vietii de zi cu zi, oferindu-ti alternativa unui ritual binefacator de revigorare a starii generale a corpului si a mintii. Fiecare ritual este compus din 4 etape ce iti ofera cele mai pure senzatii de relaxare: gomajul, impachetarea corporala, masajul, ultima senzatie.

Ritualurile TERRAKÉ sunt adaptate preferintelor senzoriale, astfel ca gomajul poate fi bland, cu crème cu extract de lufa si plante de munte, ulei de bumbac si ceai alb sau exfoliere cu un gel acvatic cu pudra de scoici si extract de perle. Impachetarile corporale relaxante si detoxifiante cu menta acvatica si lotus Indian sau cu pudra calda de zeolit inlatura complet tensiunile acumulate la nivel psiho-fizic. Se continua cu un masaj acvatic sub dus Vichy ori cu masaj cu pene, ce induc o perfecta stare de armonie si pregatesc corpul pentru senzatiile de excelenta din ultima etapa a ritualului, cea a aplicarii uleiurilor pretioase prin masaj usor, ce refac nivelul optim de hidratare al pielii. Un astfel de rasfat dureaza 110 minute, iar tarifele variaza intre 55 – 83 euro, in functie de tipul de ritual.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: