Setari Cookie-uri

Cum scapi de anxietate si readuci linistea in viata ta in doar cateva minute?

Foloseste aceste 3 puncte de presopunctura si preia controlul asupra vietii tale. Oricine poate sa faca asta.

Presopunctura este similara cu acupunctura prin faptul ca stimuleaza anumite puncte de pe corp care faciliteaza conexiunea minte-corp. Presopunctura, cu toate acestea, utilizeaza atingerea vindecatoare a unui deget pentru a activa beneficiile acestor puncte. In timp ce acupunctura poate fi mai eficienta deoarece mai multe ace pot functiona armonios impreuna pentru a crea un flux optim, presopunctura este o metoda excelenta de vindecare atunci cand doresti sa abordezi ceva rapid si simplu fara a fi nevoita sa te deplasezi la un acupuncturist.

Iata care sunt cele trei puncte de presopunctura importante si ce beneficii are stimularea acestora:

1. Refocalizeaza energia cu punctul Yin Tang

Yin Tang este un punct foarte popular utilizat si de catre acupuncturisti. Acesta este unul dintre cele mai importante puncte ale corpului uman, avand posibilitatea de a calma mintea, corpul si spiritul. De asemenea, ajuta la tratarea durerilor de cap si contribuie la luminarea privirii.

Citește și:

Situat chiar intre sprancene, acesta poate fi stimulat apasand degetul aratator pe el si masand intr-o miscare in sens invers acelor de ceasornic (spre ochiul drept) pentru a invoca calmul si in sens opus (spre ochiul stang) pentru a revitaliza mintea.

foto interior si prima pagina: Billion Photos, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.