Setari Cookie-uri

6 Moduri de a pune capat gandirii haotice din mintea ta

Creierului nostru ii place sa gandeasca haotic; sa gaseasca probleme care nu exista, sa faca planuri dificile, sa iasa din zona de confort si sa ne complice viata. 

Creierului nostru ii place sa gandeasca haotic; sa gaseasca probleme care nu exista, sa faca planuri dificile, sa iasa din zona de confort si sa ne complice viata.

foto interior si prima pagina: DSerov Shutterstock

Cum sa reusim sa ne relaxam intr-o lume haotica si sa ne linistim mintea astfel incat sa fim din nou fericite? Am gasit noi pe success.com cele mai bune sfaturi de la cei mai buni psihologi din lume:

1. Invata sa te concentrezi pe binele din viata ta

Psihologul Rick Hanson vorbeste despre felul in care creierul nostru este concentrat asupra raului, incercand sa gaseasca intotdeauna variante de aparare impotriva acestuia. Acest lucru ne poate determina sa fim mai mereu stresati, sa traim cu frica si sa ne gandim la care ar fi situatiile care ne pun viata in pericol.

Traim mereu in alerta. hanson ne sfatuieste sa punem stop acestei situatii si sa incercam sa ne gandim mai mult la amintirile frumoase, la momentele fericite, linistite si relaxate. Aceasta practica ne ajuta sa aducem binele in viata noastra; nivelul de stres scade, iar noi invatam sa traim o viata fara teama si frica.

Citește și:

2. Nu uita de lucrurile care iti plac

Este foarte important sa investesti timp si bani in experiente care ajuta la linistirea sufletului tau. Invata sa profiti de timpul liber pe care il ai facand ceea ce iti place: plimbari relaxante prin parc, iesiri din oras, cine in oras cu prietenii, nopti de film, zile de spa, ore de yoga si pilates.

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.