Setari Cookie-uri

6 Moduri de a pune capat gandirii haotice din mintea ta

Creierului nostru ii place sa gandeasca haotic; sa gaseasca probleme care nu exista, sa faca planuri dificile, sa iasa din zona de confort si sa ne complice viata. 

3. Creeaza o rutina dimineata si seara

Incearca sa iti planifici saptamana astfel incat sa stii cum iti incepi si cum iti inchei ziua. Afla mai multe despre practicile altor persoane creative si incearca sa le experimentezi astfel incat sa iti creezi o rutina care sa functioneze pentru tine. Pentru a crea aceasta rutina ai nevoie de timp; poate fi dificil sa te trezesti dimineata devreme, insa nu te da batuta.

4. Poti incerca terapia

Cu totii avem rani emotionale vechi, greseli dificile facute si amintiri dificile. Este si normal ca mintea noastra este incarcata si stresata. Din cand in cand o investitie in terapie poate face minuni nu doar pentru creierul nostru, ci si pentru sufletul nostru. Nu ai nevoie neaparat de un psiholog, ci poti vorbi si cu o persoana in care poti avea 100% incredere.

5. Nu iti pierde timpul cu detalii inutile

Citește și:

Steve Jobs purta haine intr-o singura culoare: negru. Chiar si cele mai mici decizii pe care le faci ajung sa te coste energie si chiar si timp. Daca poti elimina necesitatea unor astfel de decizii mici, nesemnificative pentru tine, iti poti pastra energie pentru lucrurile care conteaza cu adevarat pentru tine.

6. Nu uita de meditatie

Meditatia poate dura chiar si 2-3 minute pe zi. Stai cu ochii inchisi si incearca sa iti eliberezi mintea de ganduri, asculta melodia ta preferata. De asemenea, meditatie poate insemna si curatarea casei, spalarea vaselor sau efectuarea altor treburi casnice.

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.