Setari Cookie-uri

Mic dejun dietetic pentru o silueta de vis. Mananca inteligent!

Cel mai important luru pe care trebuie sa-l faci in perioada cand vrei sa slabesti este sa nu sari peste prima masa a zilei. Stiai ca, statistic, daca nu mananci dimineata, te expui unui risc de pana la patru ori mai mare de a renunta la dieta si de a acumula si mai multe kilograme? Ca sa faci un mic dejun dietetic, ai nevoie de ingrediente putine, atent alese.

Se zice ca e bine sa mananci la micul dejun ca o regina, la pranz ca o printesa si seara ca o cersetoare. Cel mai bine, daca tii la silueta ta, mananca echilibrat si, atunci cand vrei sa dai jos kilograme, alege combinatii de mancare light. Un mic dejun dietetic poate fi usor de gatit. Pe realsimple.com am gasit cateva exemple de meniu care iti vor lasa gura apa.

Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l faci in perioada cand vrei sa slabesti este sa nu sari peste prima masa a zilei. Stiai ca, statistic, daca nu mananci dimineata, te expui unui risc de pana la patru ori mai mare de a renunta la dieta si de a acumula si mai multe kilograme? Ca sa faci un mic dejun dietetic, ai nevoie de ingrediente putine, atent alese.

Poti compune masa de dimineata dintr-un aliment bogat in proteine animale, in grasimi saturate si monosaturate, cum este carnea slaba, branza, untul, dar nu trebuie sa le consumi pe toate la o masa, ci doar cate un aliment din aceasta categorie.

Citește și:

Langa proteinele animale poti adauga proteine vegetale si glucide complexe, cum sunt cele din avocado, quinoa, mazare, alge.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.