Setari Cookie-uri

7 Obiceiuri (dificil de adoptat) care iti curata mintea si iti schimba viata pentru totdeauna

Aceste tehnici te vor ajuta sa faci fata multor situatii dificile din viata. Aici sunt 7 obiceiuri pentru a practica mindfulness. Ar putea parea dificil la inceput, insa daca ai rabdare si mergi mai departe, continuand sa le practici, iti vor aduce multe beneficii frumoase in viata.

5. Asculta cu adevarat

Data viitoare cand vorbesti cu cineva, incearca sa observi momentul in care persoana povesteste. Evita sa judeci si concentreaza-te asupra continutului conversatiei.

6. Priveste ceea ce mananci

Mancarea mindfulness inseamna sa acorzi o atentie maxima experientei de a manca. Atat in interiorul, cat si in exteriorul corpului. Acorda atentie aromelor, texturilor, culorilor, mirosurilor, temperaturilor si sunetelor pe care le fac alimentele tale cand sunt taiate/ mancate. Acorda o atentie deosebita experientei corpului tau.

7. Dusul mindfulness

Dusul este momentul perfect pentru a practica mindfulness. Pur si simplu urmareste cum apa loveste pielea si imbratiseaza minunea vietii. Devino constienta de cat de bine se simte apa calda pe corpul tau. Bucura-te de mirosul gelului de dus si de senzatiile mainilor care iti mangaie pielea.

Citește și:

Image by Enrique Meseguer from Pixabay

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.