Setari Cookie-uri

5 Lucruri pe care sa le faci inainte de a te ridica din pat pentru a iti fi bine intreaga zi

Iata care sunt cele 5 lucruri pe care le poti face inainte de a te ridica din pat. Sunt atat de usor de pus in aplicare si de adaugat la rutina zilnica

Nu este niciodata prea tarziu s-o iei de la capat. Daca nu esti multumita de ziua de ieri, incearca ceva nou astazi. Ai o obligatie fata de tine insati sa faci tot ce iti sta in putinta pentru a fi fericita.

Tocmai ce ai deschis ochii si esti pregatita sa te ridici din pat si sa incepi ziua. De ce sa nu te concentrezi putin asupra ta, asupra sufletului si mintii tale inainte de a te apuca de treaba?

foto interior si prima pagina: Anna Ismagilova, Shutterstock

Iata care sunt cele 5 lucruri pe care le poti face inainte de a te ridica din pat. Sunt atat de usor de pus in aplicare si de adaugat la rutina zilnica. In plus, sunt foarte eficiente pentru ca te ajuta sa iti planifici foarte bine ziua, sa fii mai fericita, sa te ocupi cu zambetul pe buze de toate treburile pe care le ai. Dupa putin timp vei ajunge sa te intrebi "Oare de ce nu le-am facut inainte?".

Citește și:

Aceste 5 lucruri vor crea un sentiment de confort, mindfulness, iti vor ridica starea de spirit, vor aduce fericire in sufletul tau si te vor ajuta sa obtii tot ce iti doresti:

1. Fii recunoscatoare

In fiecare zi ar trebui sa fim recunoscatori ca traim, ca suntem in viata, ca putem zambi. Nu iti incepe ziua cu probleme, stres, negativitate, ci fii recunoscatoare pentru ca poti experimenta o astfel de realitate uimitoare. Exista intotdeauna ceva pentru care trebuie sa fii recunoscatoare vietii, doar trebuie sa te uiti in jurul tau si sa gasesti ce cauti. Prin recunostinta continua poti simti doar fericire pentru ca esti atat de norocoasa sa ai tot ceea ce iti trebuie.

In fiecare dimineata incearca sa gasesti cateva lucruri pentru care sa fii recunoscatoare: faptul ca vezi un nou rasarit, un zambet strain pe care l-ai primit intr-un moment dificil, sanatatea ta, familia pe care o ai. Orice conteaza.

Citește și:

2. Fa-ti planul pentru ziua pe care o incepi

Gandeste-te la gandurile tale precum ar fi niste vraji magice, care ajung in lumea reala. Gandurile noastre dau contur realitatii pe care o traim. Daca vrei sa se intample ceva, fie cu starea ta de spirit sau cu o anumita situatie in viata, trebuie sa faci sa se intample. Nu iti va cadea din cer. Daca vrei sa fii fericita, trebuie sa aduci fericirea in viata ta.

In fiecare dimineata gandeste-te la visurile tale si fa-ti un plan, seteaza-ti teluri si gaseste solutii.

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.