Setari Cookie-uri

5 Lucruri pe care sa le faci inainte de a te ridica din pat pentru a iti fi bine intreaga zi

Iata care sunt cele 5 lucruri pe care le poti face inainte de a te ridica din pat. Sunt atat de usor de pus in aplicare si de adaugat la rutina zilnica

3. Respira profund de 5 ori

Respiratia este cea care ne tine in viata. Daca am inceta sa mai respiram, inimile noastre s-ar opri sa mai bata si nu am mai trai pentru a vedea o noua zi. Respiratia este incredibil de puternica si ne poate duce in stari in care devenim stapani ai corpului nostru, al mintii noastre. De prea multe ori tratam respiratia cu superficialitate.

Treci la nivelul urmator. Inspira si respira profund atata timp cat iti este confortabil. Inspira puternic, apoi gandeste-te cum stresul si tensiunea dispar cu fiecare respiratie pe care o faci.

4. Zambeste fara motiv

Zambetul este unul dintre cele mai puternice arme ale noastre. Stii cat de greu este sa stai suparat cand vezi pe cineva zambind? S-a demonstrat stiintific ca zambetul reduce stresul si tensiunea arteriala, stimuleaza sistemul imunitar si poate crea fericire.

Citește și:

5. Nu te concentra pe greselile de ieri

Nimeni nu are o viata perfecta. Cu totii facem greseli sau luam decizii pe care mai tarziu le regretam. Iertarea ne ajuta sa nu traim in trecut. Prin iertare ne oprim din a ne concentra pe suferinta. Recunoaste ca ai facut o greseala, ca nu poti schimba trecutul si ca trebuie sa mergi mai departe.

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.