Setari Cookie-uri

4 Lucruri pe care să le faci pentru a reduce stresul zilnic

Stresul este o stare extrem de comună, aproximativ 70% din populația globului se confruntă cu această experiență. Există, totuși, câțiva pași simpli pe care îi poți face pentru a reduce stresul pe tot parcursul zilei.  

Deși prima senzație după ce consumi o cantitate mare de zahăr este să te simți energizată, în cele din urmă te vei prăbuși și vei ajunge să te simți chiar mai rău decât înainte.

Ce trebuie să faci? Este important să consumi multe fructe și legume, alimente ce conțin proteine, cereale integrale și să stai departe de zahăr, grăsimi săturate și alimente prăjite. De asemenea, încearcă să adaugi câteva suplimente în dieta ta, cum ar fi acizii grași omega-3 și probioticele.

4. Cere ajutorul

Deși este posibil să îți dorești să te izolezi atunci când ești stresată și te simți anxioasă, contactul cu oamenii din jurul tău îți poate oferi o stare de bine imediată. Oamenii au nevoie de oameni, este atât de simplu.

Un singur suflet te poate ajută să te simți în siguranță, să îți dai seama că nu ești singură, să treci mai ușor prin momentele dificile.

Citește și:

Studiile au arătat că persoanele cu mai puține conexiuni sociale sunt mai predispuse la anxietate și depresie, în timp ce cei care petrec mai mult timp cu prietenii și familia au un nivel foarte ridicat de oxitocină, hormonul fericirii și al atașamentului.

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.