Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 27 februarie - 5 martie

Horoscop săptămânal 27 februarie - 5 martie. De ce ai nevoie în această săptămână de tranzitie de la februarie la martie, de la iarna la primavara în funcție de zodia în care te-ai născut.

Schimbarea este aici, iar noi nu ne mai putem amana destinul. Ne eliberam de tot ce inseamna trecut si privim cu inima deschisa catre viitor. Sufletul nostru este pregatit pentru tot ce urmeaza sa se intample. Ne asteapta o perioada cu adevarat interesanta ce ne va scoate mult din zona de confort si ne va invata sa traim mai frumos ca niciodata.

Cum va fi aceasta saptamana de tranzitie de la iarna la primavara pentru tine si de ce ai nevoie de la astre iti spunem in cele ce urmeaza.

Horoscop Berbec

Ai nevoie sa vorbesti cu inima ta

Nu iti mai ascunde sentimentele, emotiile si trairile. Nu mai ascunde cine esti tu, de fapt. In aceasta saptamana incearca sa fii mai atenta la ceea ce simti si sa te concentezi la sensibilitatea sufletului tau. Afla ce te face fericita si de ce ai nevoie pe viitor.

Horoscop Taur

Ai nevoie sa ii permiti timpului sa isi joace cartea

Citește și:

A venit momentul sa eliberezi fraiele vietii tale si sa ii permiti Universului sa preia controlul. Asadar, fa un pas in spate si invata sa te bucuri de calatorie. Uneori nu trebuie sa incerci sa controlezi tot, ci doar sa mergi pe drumul pe care ti l-a pregatit divinitatea.

Horoscop Gemeni

Ai nevoie sa asculti ce iti dicteaza sufletul

Nu te mai lasa influentata de oamenii din jurul tau pentru ca vei ajunge pe drumuri ce nu iti sunt destinate si vei cunoaste tristetea si suferinta. In schimb, permite-i inimii tale sa te ghideze si ia decizii in functie de ce iti dicteaza sufletul.

Horoscop Rac

Ai nevoie sa crezi in tine

Daca vrei sa ajungi acolo unde iti doresti, atunci trebuie sa te apuci de treaba; iesi din zona de confort, fa planuri pas cu pas si actioneaza. Crede in tine cu tot sufletul tau, invata lectiile si nu te lasa daramata de obstacole.

Citește și:

Horoscop Leu

Ai nevoie sa renunti la trecut

Vrei sa incepi un nou capitol al vietii tale? Atunci a venit momentul sa te eliberezi de tot ce s-a intamplat in trecut si sa te concentrezi pe ce conteaza aici si acum. Aceasta este viata ta - ea se intampla chiar in acest moment. Traieste-o si invata sa fii recunoscatoare pentru ceea ce ai.

Horoscop Fecioara

Ai nevoie sa te eliberezi de gandurile negative

Esti pregatita pentru un nou capitol al vietii tale? Trebuie sa il incepi cu dreptul, nu crezi? Asadar, de ce ramai prinsa in toate gandurile negative care iti apar in minte? Acestea sunt trecatoare, ca multe altele in viata - accepta-le si permite-le sa mearga mai departe in timp ce tu aduci bucurie si pozitivitate in viata ta.

Horoscop Balanta

Ai nevoie sa ai grija de tine

In aceasta saptamana de tranzitie de la februarie la martie, Universul iti da o lectie foarte importanta: inainte de a avea grija de alti oameni trebuie sa ai grija de tine. Asadar, pune-te pe primul loc si incearca sa fii mai atenta la nevoile tale, la dorintele si visurile pe care le ai si la ce isi doreste sufletul tau.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.