Setari Cookie-uri

Idei de cadouri pentru Ea de 8 Martie

Ne mai despart doar cateva zile de mult asteptata primavara, de luna martie sau, mai bine spus, de luna noastra, a femeilor. Este luna in care ne dorim sa ne fie totul pe plac, sa fim rasfatate, iubite si sa radiem de fericire si de buna dispozitie.

Tot martie este luna in care voi, barbatii, faceti sacrificii si va dati de trei ori peste cap ca sa ne impresionati cu cele mai frumoase gesturi, cele mai emotionante declaratii si cele mai simpatice cadouri.

De aceea, dar si pentru ca voi sunteti cei care ne condimentati viata, m-am gandit sa va vin in ajutor cu cateva recomandari de cadouri pentru femeile pe care le iubiti (hey! ma refer la iubita sau sotia, mama, bunica si sora).

Tot ce iti ramane de facut este sa dai 2-3 click-uri, sa introduci adresa corecta si sa astepti ca darul sa ajunga la tine sau chiar la cea pe care vrei sa o surprinzi.

Dulce ciocolata

Ciocolata reprezinta o adevarata sursa de fericire si de energie in fata careia nimeni nu rezista. Este un afrodisiac care indulceste viata unui cuplu si un cadou care merge direct la sufletul celei care o primeste. Online vei gasi o multime de sortimente de ciocolata sub diferite forme, care mai de care mai atragatoare.

Citește și:

Cadouri de 8 Martie pentru Ea

Midi Aquare: 46,10 lei; Set Gifts: 44,90 lei; Spring Set: 186,20 lei

Da, ciocolata este atragatoare! Daca nu ma crezi, fa-i cadou o cutie cu mici tablete de ciocolata in forma de ruj, oja, sticla de parfum, etc. si ai sa fii surprins de reactia pe care o s-o aiba.

Bijuterii pretioase

Nu putem vorbi de luna martie fara sa aducem in discutie bijuteriile. Este luna martisorului, asa ca nu poti sa te prezinti in fata ei fara un martisor deosebit. Ce spui de unul in forma de lebada cu cristale Swarovski? Nu e scump si, crede-ma, o sa ii placa garantat!

Cadouri de 8 martie

Set bijuterii: 119 lei; Brosa multicolora: 55 lei

Dar pentru ca este 8 Martie, un martisor nu este suficient, asa ca pe langa lebada cu snur impletit in alb cu rosu, o poti surprinde cu un set de bijuterii tot cu cristale Swarosvki si placat cu aur.

Cadouri de suflet

Daca stii ca ii plac decoratiunile si schimbarile in casa, inseamna ca o sa aprecieze o rama desoebita din lemn in care sta o cea mai frumoasa fotografie a ei sau, de ce nu, a voastra.

Citește și:

Cadouri pentru femei

Rama porumbel: 45 lei; Tablou personalizat: 59 lei

Un alt cadou care mie mi-a placut foarte mult este tabloul cu steaua recunostintei, asemanatoare celor de pe bulevardul celebritatilor de la Hollywood.

Dincolo de toate astea, nu uita sa ii pregatesti o declaratie sincera si frumoasa si sa ii oferi toata atentia ta.

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.