Setari Cookie-uri

Advertorial Uită de cadourile formale de Crăciun! FineStore ți-a pregătit reduceri de neratat!

Un cadou de Crăciun trebuie să fie ceva personal, venit din suflet, nu o formalitate. Uită, deci, de alegerile banale și cumpără băuturi de calitate de la FineStore pentru a dărui experiențe de neuitat!

De sărbători, FineStore a pregătit extra reduceri speciale la coșuri cadou și la miile de băuturi alcoolice din oferta sa, pentru că magia de Crăciun se ascunde într-un gust bun. Abonează-te la newsletter pentru a afla primul de ofertele magice din decembrie. Dă dovadă de pragmatism și comandă totul online, cu doar câteva clickuri!

Produsele vor fi livrate cât mai repede, prin curier, iar dacă valoarea comenzii este mai mare de 199 de lei, transportul este gratuit oriunde în țară. În plus, la FineStore generozitatea se răsplătește cu vârf și îndesat. Dacă în coșul tău de cadouri pentru cei dragi se află măcar un produs cu eticheta Santa’s List, intri automat la tragerea la sorți pentru unul dintre cele 100 de premii promoționale ale lunii decembrie, constând în cinci băuturi de top din oferta FineStore.

Împarte magia de Crăciun cu băuturi cu gust bun

În luna cadourilor, asigură-te că Moș Crăciun își umple sacul cu daruri pentru cei dragi ție! FineStore este locul în care găsești băuturi fine pentru toate gusturile, dar și idei pentru licorile pe care să le pui pe mesele de sărbătoare.

Ai de ales dintr-o gamă largă de băuturi - vin, vodka, rom, gin, lichior, whisky, tequila, șampanie, coniac, băuturi tradiționale - și totul este la câteva clickuri distanță.

Cadouri inspirate de Crăciun

Pentru bărbații care apreciază gusturile deosebite, cel mai inspirat cadou poate fi o sticlă de whisky Tomintoul sau Kamiki, ori un coniac Frapin cu personalitate și eleganță. Cei care preferă gusturile puternice vor aprecia un rom AH Riise sau o vodka Mont Blanc de calitate incontestabilă

Pentru o femeie care preferă lucrurile sofisticate, șampania sau vinul spumant sunt cadouri de o finețe aparte. O sticlă elegantă de șampanie Gosset, cu gust suav și proaspăt, sau un spumant Canevel parfumat și efervescent sunt idei excelente de cadouri de Crăciun.

Dacă nu ai cumpărat încă daruri pentru mama, nașa sau o prietenă dragă, un lichior Shanky's Whip, cu gust catifelat de caramele cu unt, vanilie și frișcă, îmbuteliat într-o sticlă de efect, cu design retro, poate fi o idee excelentă.

Amatorii de cocktailuri și long drinks se vor bucura nespus de un neconvențional gin G'Vine Floraison sau de un versatil lichior Tequila Rose.

Nu lăsa nimic la voia întâmplării și alege băuturile pe care vrei să le dăruiești astfel încât să sublinieze și să complimenteze personalitatea celor cărora le sunt destinate. Te-am convins? Spor la cumpărături, pentru că stocurile sunt limitate!


Kudika
18 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.