Setari Cookie-uri

1 Mai la malul marii! Ce luam in bagaj?

Probabil ca ati tot auzit intrebarea asta de la Craciun incoace, dar, imi asum riscul, si va intreb! Voi ce faceti de 1 Mai?

De cateva zile, cel putin, prietenii ma chestioneaza cu fiecare ocazie… „Vine 1 Mai, mergem la mare, da? Asa ai promis! Stii ca anul trecut ne-a iesit de minune escapada!”
E adevarat ca, odata cu 1 Martie, fie ploaie, fie soare, ma apuca un dor de duca si visez cu ochii deschis la noptile pe plaja langa focul de tabara din Vama Veche, iar 1 Mai este cel mai bun prilej de a sparge gheata.

Chiar daca de cele mai multe ori soarele ne arata dintii si nu ne primeste cu bratele deschise, un weekend la malul marii, in prag de vara, e mai mult decat binevenit. Realizam ca vacanta este din ce in ce mai aproape si ca timp de cateva luni, in weekenduri, putem abandona orasul pentru un petic de cearceaf in buza marii.

Acum ca imi astern gandurile, ma entuziasmez si ma gandesc la cateva tinute potrivite pentru fuga departe de griul orasului. Mereu ma trezesc in impas cand trebuie sa imi fac bagajul pentru vacanta de 1 Mai. Ca si voi, sper sa trag lozul cel mare si sa am parte de un soare darnic si de nopti cat de cat calduroase, numai ca socoteala de acasa nu e intotdeauna acceasi cu cea din prognoza meteo.

Citește și:

Dar asta nu ma descurajeaza! Pe voi?

Uite ce iti propun! (Click mai jos pentru a ajunge pe subtitlul dorit, in tema respectiva):

😎 Tinuta de zi pentru mic dejun la malul marii in vacanta de 1 Mai

😎 Costum de baie - sa-i facem soarelui cu ochiul putin cat vremea frumoasa iti permite

😎 Tinuta de seara in vacanta de 1 Mai: dancing in the moonlight

Bun, anul acesta sunt pregatita si mi-am facut o strategie, imi pregatesc tinutele din timp. Nu vreau sa ma mai invart ca titirezul prin casa cu o zi inainte si sa plec la drum cu un gemanatan plin ochi de lucruri nefolositoare.

Tinuta de zi pentru mic dejun la malul marii in vacanta de 1 Mai

Cum spuneam, sper sa tragem lozul castigator anul acesta. Eu o sa imi incerc norocul si o sa impachetez o rochie, lunga si vaporoasa, cizme din piele intoarsa si un cardigan. Nu as spune NU nici unei fuste, unui top din dantela, jacheta denim, ochelari de soare, o coronita de flori si cercei voluminosi, woodstock style.

Citește și:

Daca esti adepta blugilor, ii poti combina cu o bluza lalaie, gen ie, si cu o jacheta sau cu un cardigan care sa te fereasca de briza nemiloasa.

tinuta lejera de zi in vacanta de 1 mai pe malul marii
Sugestii de rochie lunga AICI Cizme bej cu franjuri

Cardigane tricotate romantice

Costum de baie - sa-i facem soarelui cu ochiul putin cat vremea frumoasa iti permite

ce sa aiba bagajul de 1 Mai
Propunerile noastre de costum de baie din doua piese Sugestii de sandale joase

Crema de corp cu factor de protectie solara potrivita pentru pielea ta

Nu stiu cat de curajoase sunteti, dar eu nu m-am aventurat, pana acum, in apa marii (ca sa o citez pe mama) de 1 Mai. Dar am avut mereu un costum de baie cu mine, in caz ca am intalnire, pe nepusa masa, cu soarele. Ador glow-ul lasat de rezele soarelui pe tenul palid, greu incercat de iarna.

Tinuta de seara in vacanta de 1 Mai: dancing in the moonlight

ținuta pentru seară în vacanța de 1 Mai

Propuneri de pantaloni trei sferturi Cardigane pe care ti le propun

Citește și:

Tenisi Maieuri pe care ti le propun

Sugestii de geanta pentru vacanta de 1 Mai

Cald sau frig? Nu stim inca, dar in orice caz, stim cu siguranta ca seara va fi racoare, ca sa nu spunem frigut, asa ca m-am gandit la o pereche de pantaloni lejeri, care sa imi permita sa ma zbengui si sa dansez dupa bunul plac, un tricou cu un imprimeu vesel, de vacanta, un cardigan calduros, trendy si confortabil, tenisi colorati si o geanta mica gen postas. Intre dansul cu prietenii si o roata in jurul focului de tabara, tinuta ar trebui sa fie exact ceea imi trebuie.

Outfit-ul este potrivit si pentru voi, cele care, vreti sa va leganati in ritm de dans pe terasa unui club.

Foarte important. Nu uitati de crema cu factor de protectie ridicat pentru fata si pentru corp, un balsam de buze hranitor si o esarfa, soarele te ia prin surprindere, vorba unei prietene.

Voi v-ati hotarat ce luati cu voi la mare?

Citește și:

Sursa foto homepage: Pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.