Buna, dragele mele. Sunt Noemi, sexperta Kudika. Si eu, ca voi toate de altfel, am curiozitatile mele despre sex, mai mult sau mai putin lamurite. Asa ca am facut ce face tot omul cand ramane in pana de inspiratie si am apelat la sportul nostru traditional romanesc: datul cu parerea. Nu doar ca ne pricepem toti la fotbal si politichie ci suntem tari in vana acolo unde conteaza cel mai mult: la sex.

Asadar, am intrebat mai in stanga mai in dreapta si mi-am rugat prietenii cu ovare sau penis, dupa caz, sa imi povesteasca cele mai savuroase intamplari sexuale prin care au trecut. Acum, daca ar fi sa ne luam dupa toate filmele proaste (da, la Fifty Shades of Nay ma refer) despre sex, totul se desfasoara imaculat, in ragete de extaz erotic si cu coafura perfecta.

Sa fim serioase, in viata de zi cu zi, niciuna dintre noi nu arata dupa o partida de sex ca un boboc proaspat de lalea. Si cu freza la locul ei. Insa cu siguranta tipetele de exatz pot fi adevarate. Prin urmare, daca sunteti in cautarea unori dulceturi si zaharuri romantice, bine ati venit, prost ati nimerit. Astazi o sa povestim despre sex asa cum e el, pasional, animalic, murdar si, uneori, fara nicio poveste de dragoste vesnica si nemuritoare in spate.

Ca sa ii incurajez pe prietenii mei le-am povestit ( celor care nu stiau deja) una dintre cele mai intense experiente sexuale prin care am trecut vreodata. E posibil ca in ecuatie sa fi strecurat si o bere sau doua ca sa isi dea drumul (pardon) la gura dar nu recunosc nimic!

Foto conrado/ Shutterstock

P.S: Am editat putin povestile lor pentru ca nu avem voie sa spunem alte alea pe nume dar esenta a ramas intacta.

Prin urmare, leapsa e la mine si incep prin a va depana povestea Calatorului.

Toate astea se intamplau pe vreama cand Hi5 isi trai ultimii ani iar Facebook aveau doar baietii si fetele cool. Ca fiecare dintre noi, si eu am traversat perioada mea de rebeliune, doar ca mea s-a manifestat pe la 21 de ani, nu in adolescenta. Juna, bela si rebela, m-am imprietenit cu ceata locala de motociclisti. Ar fi fost mai interesant sa va spun ca erau toti ca brazii, aveau afaceri ilegale, pistolul indesat in pantalonii de piele si un club secret in care se intalneau sa discute despre ce si cum mai trec peste granita, pe sub nasul vamesilor dar ei faceau trafic din cand in cand cu niste mici pe gratar si-o bere salcie bauta in fata cortului.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: