Citeam zilele trecute un studiu cel putin interesant facut de Durex despre gradul de satisfactie sexuala al oamenilor care pleaca in vacanta. Aparent, oamenii intra in fierbinteli atunci cand le miroase a concediu, ceea ce nu e rau deloc. Rau e ca de multe ori intra in fierbinteli doar cand intra in concediu.

Studiu de caz nr 1: am o prietena din copilarie careia ii vom spune Andreea. Andreea s-a casatorit regulamentar pe la 28 de ani dupa vreo 5 ani de concubinaj la fel de regulamentar si vreo 8 in total de relatie. Dupa atatia ani petrecuti langa o persoana, din punct de vedere sexual ii cunosti preferintele ca pe ale tale si stii exact unde, cum si cat sa pupi ca sa duci omul pe culmile placerii. Andreea si sotiorul nu se incadreaza in aceasta tabara, ci in tabara in care cuplurile fac sex cu programare o data pe luna, pe intuneric, pe nedezbracatelea, cu regularitatea achitarii facturilor. Draga, nu mai avem timp. Draga, sunt mereu obosita. Draga, pe el il apuca atunci cand ia ceva la bord. Draga, nu mai depune niciun pic de efort, da de doua ori din fund si sforaie apoi pana dimineata. Draga, lasa ca vine concediul si ne luam revansa. Draga, m-am prefacut si eu ca te cred insa daca ne luam dupa concluziile studiului de care va povesteam, in vacanta romanii stau mai degraba cu telefonul in mana. Draga, cu o mana vorbesc la telefon si cu cealalta ma gandeam la tine era raspunsul pe care mi-l dadea un fost de fiecare data cand il sunam insa la modul cel mai propriu, atunci cand pleaca in concediu, fie in Eforie, fie in tarile calde, romanii nu fac sex.

Foto Ana Blazic Pavlovic/ Shutterstock

Studiul spune asa: peste 50% dintre cuplurile care pleaca impreuna in concediu (sau, ma rog, separat, in functie de program, posibilitati si amanta) au mari asteptari atunci cand vine vorba de sex in vacanta. Cu siguranta o buna parte dintre ei pleaca visand la sex salbatic pe nisipul fierbinte, nu mai sunt o fata cuminte, tipete de placere pe creste de munte sau pipaieli nerusinate prin muzee (asa am descoperit eu ca e bine sa te imprietenesti cu paznicii si ca nu toate camerele sunt la vedere). Realitatea este ca aproape jumatate dintre cupluri stau cu nasu-n telefon. Fiecare in al lui, sa ne-ntelegem, ca sa nu ne intoarcem paruiti din concediu. Vina e cumva si la cal si la magar pentru ca apetitul sexual scade considerabil in momentul in care partenerul se tranteste in pat si se infige in retelele de socializare cu telefonul decat sa se infiga in pardon, stiti voi. Ca sa fie concediul complet pana la capat, oamenii posteaza din concediu chiar si de trei ori pe zi si prefera sa impartaseasca poze si momente din concediu cu prietenii virtuali decat sa impartaseasca un orgasm si-un sex oral cinstit cu partenerul.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: