Pentru cele care inca nu stiu, desi cred si sper sa nu existe asemenea persoane, tehnica sado masochista este o sursa de placere sexuala asociata cu durerea. Mai exact, pe langa sexul realizat in mod obisnuit, aceasta are la baza dominarea si umilirea in scopul obtinerii satisfactiei sexuale. S&M este format din doua cuvinte, sadism si masochism. Sadismul este un termen care dateaza inca din cele mai vechi timpuri si presupune perversiune sexuala manifestata prin placerea de a provoca durere partenerului, pe cand masochismul consta in cautarea placerii cu ajutorul durerii fizice.

Sado-masochismul in practica

Aceasta tehnica nu trebuie confundata cu biciurile, catusele sau bataita peste fund. Astfel de accesorii sunt doar simple moduri de a iti condimenta viata sexuala. Adevarata practica S&M este total diferita de joculetele erotice din pat, aproape inocente in comparatie cu durerea provocata de sado-maso. Pentru inceput, este nevoie de un loc si o atmosfera potrivita. Nu lumanari, nu muzica romantica, nu baie cu spuma. Ambii parteneri poarta un anumit costum, potrivit pentru rolul pe care il va juca: unul va trebui sa fie dominatorul, celalalt cel dominat. Instrumentele nu trebuie nici ele sa lipseasca: masti, catuse, coarda, machiaj puternic, lanturi, bice, costume din piele sau latex, cat mai mulate pe corp.

Cine practica astfel de ritualuri?

Sado-masochismul a fost considerat pentru mult timp un "comportament" necorespunzator al partenerilor, iar practicarea acestuia a fost destul de limitata. Chiar daca timpul a trecut, oamenii continua sa il considere destul de periculos, asa ca tehnica S&M ramane in continuare o practica marginala. Unele cupluri, mai deschise la nou, curioase si care cauta o schimbare, experimenteaza durerea asociata cu placerea pentru a crea o fantezie si a incerca senzatii noi.

De ce ai accepta o astfel de tehnica?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: