Nu stiu voi cum sunteti, insa eu urasc fiecare femeie care a trecut prin patul barbatului meu inainte de mine. Nu o sa imi cer niciodata scuze pentru acest defect si sunt absolut convinsa ca niciodata nu voi reusi sa trec peste. M-am resemnat ca sunt o femeie geloasa cand vine vorba despre fostele iubitului meu. Ura mea este direct proportionala cu durata relatiei: urasc femeile in functie de cat de mult au stat in viata celui cu care imi impart acum viata.

Sursa foto: Shutterstock.com

Nu este nimic nou si sunt absolut convinsa ca acest sentiment de ura exista in sufletul fiecarei femei, fiind adanc inradacinat acolo. El doar asteapta sa iasa la iveala. Si nu este vorba despre un anumit barbat. Simtim aceeasi ura pentru fostele fiecarui barbat care a insemnat ceva pentru noi.

Multa lume imi va spune ca sunt nesigura pe mine, ca femeie.

Poate ca da, poate ca nu. Eu nu gandesc astfel. Cred ca sunt mai degraba in alerta continua deoarece imi este teama sa pierd barbatul pe care il am alaturi. Intr-o oarecare masura ajung sa inteleg de ce animalele fac pipi pe anumite obiecte. Isi marcheaza teritoriul pentru ca nimeni altcineva sa isi mai poata insusi lucrul respectiv. De-ar fi asa de simplu si la noi. Vreau ca toata lumea sa stie ca EL este al meu si nu il impart cu nimeni. Mi-ar placea sa avem si noi posibilitatea de a ne marca teritoriile (exceptand partea cu pipi) si de a putea transmite mesaje subliminale.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: