Monotonie, creativitate, placere, excitatie, fantezie… sesiuni de swing! Multe cupluri prefera sa isi petreaca ziua alaturi de alte cupluri: la o terasa, cu cate un cocktail in fata, povestind cele mai haioase momente ale saptamanii sau barfind prietenii din gasca; in club, dansand pana dimineata si fredonand piesele lor preferate; in vacante, relaxandu-se si bucurandu-se de timpul liber si de companie. Mai sunt si alte cupluri… un pic mai ciudate. Astea nu prefera sa stea linistite la cafea, ci sa faca schimb de parteneri. Si da, le place!

Lipsite de prejudecati si cu o pofta interioara imensa de a face ceva diferit, cuplurile de swingeri sunt din ce in ce mai multe, inmultindu-se mai ceva ca ciupercile de dupa ploaie. Li se pare interesant, li se pare extravagant, li se pare… excitant.

Foto: Shutterstock.com

Cum decurg intalnirile swingerilor?

Este foarte simplu. De cele mai multe ori vorbim despre petreceri private insa, mai nou, exista si cluburi care se ocupa in mod exclusiv cu astfel de distractii. La astfel de petreceri nu poti intra decat pe baza de invitatie. Dar odata ce ai primit invitatia pregateste-te de nebunie!

Pentru doritoarele de aventuri tari: doamnelor, daca vreti sa participati la o astfel de destrabalare, va informez ca trebuie sa mergeti cu partenerul. Swingers se poate traduce simplu prin “schimb de parteneri”.

Sa presupunem ca ti-ai procurat invitatia, ca esti in fata usii si ca o deschizi. Atmosfera te va soca: nu va fi asa cum te vei astepta. Lumina placuta, lumanari, decoratiuni interioare frumoase, perfecte pentru un cald “Bun venit in casa mea”. Din acel moment iti poti alege partenerul alaturi de care vrei sa traiesti senzatii tari! Daca barbatul respectiv este de acord, partenerul tau poate sta si privi intreaga partida de sex. Sau, daca este si el dornic de actiune, isi poate alege o partenera, cu care sa se distreze.

Cel mai frumos lucru este ca swingerii sunt persoane secretoase, care nu scot o vorba despre ceea ce se intampla in spatele usilor inchise. De aceea pana si Kim Kardashian merge la astfel de petreceri (cum au aflat jurnalistii despre ea? Pai ei bine, doar una este Kim Kardashian). Daca iti este teama, poti folosi masti pentru deghizare. Si mai intens!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: