Cu siguranta partenerul tau ti-a spus macar o data pana acum cat esti de frumoasa dimineata. Nu este neaparat pentru ca ii place mai mult de tine fara machiaj, desi foarte multi barbati sustin ca femeile sunt mult mai frumoase naturale, ci pentru ca sexul chiar are foarte multe efecte benefice asupra corpului tau.

1. Corp tonifiat – conform studiilor, o partida de sex este echivalentul unei ore de aerobic cu program cardio. Tonifiere si pierderea kilogramelor nedorite!

2. Machiaj natural – dupa o noapte pasionala, vei observa, cu siguranta, ca tenul tau arata mai bine, ca emana o oarecare stralucire, iar buzele si obrajii sunt mai colorati. Aceste schimbari se explica prin dilatarea vaselor de sange in timpul excitatiei, care asigura o mai buna circulatie a sangelui si hidratare intensa. a

3. Piele catifelata si ferma – creierul elibereaza hormoni care cresc productia de colagen, ceea ce iti mentine pielea ferma, iar circulatia accelerata a sangelui face minuni in ceea ce priveste hidratarea pielii.

4. Medicament antistres – este dovedit faptul ca sexul te ajuta sa te relaxezi, efectele ramanand vizibile mai multe zile.

5. Mareste sanii – cercetatorii sustin ca, in timpul actului sexual, sanii se maresc cu pana la 25 %, iar sfarcurile cresc uneori cu putin peste un centimetru. Da, in timpul actiunii esti mai sexy decat de obicei!

6. Mai putine riduri – uneori nici macar o masca faciala nu are atatea beneficii pentru chipul tau cate are sexul: disparitia ridurilor se datoreaza tot producerii de colagen despre care am mai vorbit.

7. Unghii si par mai sanatoase – datorita circulatiei optimizate mentionate mai devreme, ajung mai multi nutrienti in extremitati, ceea ce iti fortifica unghiile si ofera stralucire parului.

8. Un plus de sex-appeal – nimic nu este mai sexy decat o femeie increzatoare, iar sexul are acest efect asupra psihicului tau.

9. Ten de invidiat – sexul echilibreaza numarul de hormoni, iar transpiratia produsa in timpul actului sexual ajuta la eliminarea toxinelor si a bacteriilor, asa ca spune-le adio cosurilor si porilor dilatati.

Nu ai niciun motiv sa nu te bucuri de corpul tau!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: