Daca stam sa analizam modul in care se dezvolta societatea in ziua de astazi si directia in care se indreapta, am putea spune ca la varsta de 20 si ceva de ani stii cam tot ce trebuie sa stii despre sex si mult mai multe.

O sa spuneti ca nu am cu ce sa vin nou si probabil ca asa este, dar si mai probabil aceste informatii sunt utile si merita reamintite din cand in cand chiar daca informatia este acum la libera circulatie si nimic nu ne poate impiedica sa aflam ceea ce ne intereseaza.

foto: cuplu tanar, Shutterstock

1. TREBUIE sa folosesti prezervativ!

Stiu ca sexul fara protectie este mai intens si ca senzatiile nu se pot compara, insa mai stiu si faptul ca bolile cu transmitere sexuala nu se pot evita decat folosind protectia oferita de prezervativ. Se intampla adesea ca la aceasta varsta sa nu existe un partener stabil si sa ne satisfacem nevoile sexuale cu diversi parteneri. In acest caz este musai sa ne protejam!

2. Este ok sa ai mai multi partenrri sexuali decat media acceptata

In primul rand, nu stiu exact cine a stabilit aceasta medie normala acceptata universal si cum mai exact s-a ajuns la o anumita cifra. Nu stiu care este aceasta si nici nu ma intereseaza, dar probabil aceste informatii sunt la un click distanta daca vrei sa le stii. Important este sa te protejezi atunci cand faci sex. Numarul partenerilor este total irelevant.

Citeste si Top 3 pozitii sexuale cu mainile legate

3. Daca vrei sa spui NU, spune!

Daca nu ai chef, daca nu vrei, daca nu iti place, daca nu te simti pregatita sa faci sex alaturi de un partener, trebuie sa ai puterea sa spui NU si sa nu faci acest lucru doar pentru a-i satisfice lui nevoile si dorintele. Important este ceea ce vrei si ceea ce iti doresti tu.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: