Cei mai multi dintre oameni asociaza toamna cu depresia si melancolia, altii poate cu romantismul sau, cei mai artistici dintre noi, cu poeziile lui Bacovia. Putini sunt aceia care asociaza acest anotimp cu dupa amieze lenese si ploioase petrecute in pat alaturi de persoana iubita (sau cel putin dorita), cu canile fierbinti de ceai baute cu pielea calda lipita de piele calda sau cu talpile reci lipite de picioarele fierbinti de sub patura. Toamna nu trebuie sa fie (neaparat) anotimpul melancoliei, ci poate fi cel mai exploziv sezon al povestii tale de dragoste. Prin urmare, iata cateva mici gesturi senzuale care vor transforma anotimpul ploios intr-un sezom mai fierbinte decat cea mai torida vara.

1. Toamna este momentul in care incepem sa inlocuim esarfele fluide de matase cu cele mai trainice care au nu doar functie estetica, ci ne apara si de temperaturile din ce in ce mai scazute. Un alt lucru pe care il poti face cu un astfel de accesoriu, si care iti va surprinde placut partenerul, este sa il legi pe acesta la ochi, sau poate de maini, daca sunteti amandoi de acord cu acest lucru, in timpul actului sexual.

2. Aproape toate aleile din parcuri sunt pline acum de frunzele cazute ale copacilor. O raita nevinovata prin frunzele fosnaitoare se poate transforma repede intr-un preludiu de zile mari daca incingeti o bataie in mormanele de toamna.

Foto Falcona / Shutterstock

3. Temperaturile in scadere de afara necesita, in mod evident, din ce in ce mai multe straturi de haine. Sigur, poate fi incomod, neplacut, greoi insa profita din plin de acest lucru si transforma ritualul obisnuit prin care scapi de toate aceste haine intr-un moment fierbinte. Cand ajungi acasa, da play melodiei tale preferate si dezbraca-te senzual, fara graba, suficient cat sa ii aprinzi imaginatia iubitului tau.

4. Asa cum ziceam mai sus, toamna este anotimpul ideal pentru a va bucura de mai mult timp petrecut impreuna sub paturi. Prin urmare, pune la fiert vinul, stropit cu condimente si putina portocala, dati-va hainele jos si savurati impreuna, imbratisati cate o cana cu aceasta bautura calda. Fara haine, doar voi doi, amandoi, ascunsi sub paturi de ochii lumii.

5. Printre sarbatorile de import, Halloween isi face incet dar sigur loc. Desi este departe de traditia romaneasca, asta nu inseamna ca nu puteti sarbatori intr-un mod unic si sexy. Prin urmare, imbraca cel mai senzual costum la care te poti gandi. Poti sa fii ce vrei tu, de la vrajitoare la vampir si toata lista de fiinte supranaturale apoi puneti in scena fanteziile fiecaruia dintre voi.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: