Nu putini sunt cei dintre noi care si-au promis de Revelion ca vor incepe o viata noua, cu un regim de viata echilibrat si sanatos, vor face mai multa miscare si pana la anul, vor avea un corp de milioane. Promisiunile sunt frumoase insa din cauza timpului liber limitat sau, de ce sa nu recunoastem, a comoditatii, cei mai multi dintre noi uita de aceste decizii inca din ianuarie. Insa exista cu siguranta o modalitate mult mai placuta de a ne recapata forma, de a slabi si de a ne intari musculatura decat mersul la sala: sexul. Practic, sexul este o activitate solicitanta pentru corp in timpul careia se ard calorii si cate creste activitatea cardiaca. Mai mult de atat, anumite pozitii de sex solicita intens musculatura si o intaresc. Prin urmare, iata care sunt cateva dintre cele mai bune pozitii sexuale cu ajutorul carora poti slabi.

1. Pozitie de sex inspirata de yoga

Una dintre cele mai utilizate pozitii de yoga este cainele cu fata in jos care poate functiona de minune si pentru activitati mai picante. Pentru a te aseza in aceasta pozitie, trebuie sa stai intinsa pe podea, pe burta. Te ridici incet, astfel incat talpile sa ramana pe podea si greutatea se sprijina in maini iar fundul tau sta ridicat in aer. Iti desfaci picioarele si iti lasi partenerul sa te penetreze pe la spate. Din aceasta pozitie, iti vei intari bratele, fundul si muschii picioarelor. In plus, unghiul de penetrare este profund si punctul G poate fi stimulat cu usurinta.

Foto bezikus/ Shutterstock

2. Pozitie de sex Podul

In Kama Sutra, exista o pozitie cu acelasi nume descrisa amanuntit insa de data aceasta, este vorba de o variatie. Din aceasta pozitie, orgasmul este mai usor de atins si, in acelasi timp, iti soliciti muschii. Pentru inceput, trebuie sa stai intinsa in pat pe spate, cu mainile intinse pe langa tine, cu palmele sprijinite pe pat. Iti indoi genunchii, astfel incat si talpile sa fie lipite de pat, apoi iti ridici usor bazinul. Corpul tau se va sprijini pe omoplati, palme si talpi iar partenerul tau se va aseza intre picioarele tale desfacute. Muschii cei mai solicitati sunt cei ai abdomenului si ai coapselor.

3. Pozitie de sex Sexy Vinyasa

Cu siguranta yoga este o excelenta modalitate de a-ti relaxa mintea si de a-ti lucra muschii. In acelasi timp, trebuie sa recunoastem, anumite secvente de miscari sunt de-a dreptul senzuale, motiv pentru care sunt foarte usor de asociat cu sexul. Una dintre pozitiile care se poate transforma foarte usor in momente de pasiune presupune ca tu sa stai intinsa pe spate. Iti tragi picioarele in sus, spre bazin, cu talpile impreunate si cu coapsele lipite de pat, astfel incat deschizatura formata de acestea sa semene cu aripile unui fluture. Daca tu si partenerul tau va simtiti deosebit de aventurosi in aceasta pozitie, el iti poate prinde mainile deasupra capului si ti le poate lega cu o esarfa.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: