Setari Cookie-uri

Importanta somnului pentru memorie si concentrare

Relaxeaza-te prin somn.

Perna ideala trebuie sa umple spatiul ramas liber dintre umar si gat. Iti recomandam o perna umpluta cu puf, invelita cu o tesatura din bumbac. Salteaua trebuie sa ofere o sustinere perfecta. Alege un model care urmeaza forma corpului si te ajuta sa te relaxezi. Iti recomandam saltelele Deluxe sau Supreme de la Mobexpert. Sunt confectionate din materiale elastice care au calitatea de a absorbi umezeala, oferind o temperatura constanta pe parcursul noptii.

Odata ce ti-ai ales lenjeriile potrivite acorda importanta cuvenita si hainelor in care dormi. Acestea trebuie sa fie lejere, confortabile, nu foarte stranse si nici prea groase.

sursa foto: shutterstock.com

Imbunatateste-ti starea de spirit prin somn

Urmeaza sfaturile pe care ti le-am propus si o sa incepi o noua zi cu zambetul pe buze. Somnul odihnitor iti dezvolta capacitatea de concentrare si sporeste abilitatea de a face fata stresului cotidian. Recuperarea mentala si fizica este esentiala pentru buna functionare a memoriei. Buna dispozitie are un rol bine determinat in relatiile cu ceilalti. Te ajuta sa iti pui oridine in ganduri si vei reusi sa comunici mult mai usor cu cei din jur.

Citește și:

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.