Setari Cookie-uri

Pufoasa si frumoasa: 5 motive pentru care NU ar trebui sa tii dieta

Traim intr-o lume in care aspectul fizic este cel care conteaza cel mai mult la o persoana, in timp ce sentimentele si modul de a fi trec pe plan secund. Suntem judecate dupa kilogramele in plus, modul in care ne imbracam si stilul de viata.

3. Dieta te transforma intr-o persoana nervoasa

O dieta drastica, in care te infometezi sau mananci alimente care nu iti satisfac "pofta" te transforma intr-o persoana dificila, stresata si destul de nervoasa. Vei fi precum un copil rasfatat, care nu isi primeste doza zilnica de dulciuri. Te vei enerva foarte repede, vei ignora micile bucurii care inainte iti aduceau zambetul pe buze, vei fi tot mai obosita si vei ajunge sa cedezi nervos, intrand intr-o stare de depresie.

Sursa Foto: Shutterstock.com

4. Iti pierzi energia

Reducerea dramatica a aportului de calorii poate duce la scaderea energiei si oboseala. Nu vei mai avea chef de nimic si indiferent de cat de mult te relaxezi sau te odihnesti, nu vei inceta sa te simti obosita. Daca vrei sa slabesti, dieta nu este o metoda potrivita. Incearca sa mananci des, in cantitati mici - aceasta strategie te ajuta sa scapi de cateva kilograme si, in plus, iti va oferi si energia de care ai nevoie pentru activitatile zilnice.

Citește și:

5. Femeile la dieta nu stiu sa se aprecieze

O femeie care se infometeaza nu este o femeie adevarata. Sexul feminin a fost intotdeauna considerat un sex slab. Intotdeauna ne lasam influentate de cei din jurul nostru, foarte des ne simtim jignite de remarcele facute si ne-am transformat in persoane fara sentimente, pentru care frumusetea conteaza mai mult decat starea spirituala.

Punem mare pret pe aspectul fizic si ajungem sa ne ranim, chiar sa ne imbolnavim, pentru a fi ceva ce nu vom fi niciodata. Frumusetea este efemera, in timp ce sufletul si sentimentele ne insotesc intreaga viata.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.