Setari Cookie-uri

3 semne că vă cunoașteți de secole

Mi se întâmplă din ce în ce mai des în ultima vreme să întâlnesc persoane cu care mă simt în largul meu de la prima interacțiune, ca și cum ne-am cunoaște de multă vreme. Poate chiar de secole. De-a lungul vieților ne reîntâlnim cu aceleași suflete. Iată cum le poți recunoaște.

1. Simți atracție sau repulsie în mod instantaneu

Adesea, când te apropii de cineva pe care îl cunoști dintr-o altă viață, simți o conexiune imediată. Această persoană ar putea fi un fost membru al familiei, prieten, partener, cineva cu care ai avut o legătură puternică. Sau, din contră, poate fi vroba de repulsie. Nu îți poți explica de ce, dar nu îi poți suporta. Este posibil ca acești oameni să-ți fi provocat o anumită formă de durere și suferință în viața ta anterioară și încă te lupți să îi ierți. Întâlnirea cu aceștia poate fi o șansă de a dezlega legăturile trecute și de a echilibra karma prin acordarea iertării pentru acțiunile lor. Acest lucru va purifica atașamentele toxice ale sufletului tău și te va ajuta să crești.

Citește și:

Semne ca va cunoasteti de secole

sursa foto: shutterstock/by sasha2538

2. Aveți o conexiune aproape telepatică

Le ard urechile când vorbim despre ei. Sau te gândești la o persoană și o secundă mai târziu să primești un SMS de la aceasta sau simți ce urmează să spună o persoană. Este o conexiune greu de explicat și chiar mai greu de negat. Acest tip de legătură este dincolo de timp și spațiu și se stabilește între oameni cu adevărat apropiați. Într-o viață anterioară, ați împărtășit momente intime și v-ați dezvăluit părți profunde ale sufletelor voastre. Astfel, s-a creat o legătură profundă între voi, păstrată de-a lungul a mai multor vieți.

3. Vezi ceva familiar în ochii lor

Există ceva cu adevărat familiar în ochii lor și nu poți explica ce este. Ești ca hipnotizată. E ca și cum ai fi privit deja în acei ochi un milion de ori înainte. Unii oameni cred că ochii nu se schimbă atunci când trecem de la o viață la alta, permițându-ne astfel să ne recunoaștem frații spirituali de-a lungul timpului. Ochii sunt ca o amprenta a sufletului nostru. Așadar, dacă ți se întâmplă vreodată să te uiți în ochii cuiva și să simți că i-ai mai văzut că îi știi demult, nu ignora acest semn.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: By Yavuz Meyvec

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.