Setari Cookie-uri

Viviana Sposub și George Burcea, finalul unei iubiri ce a durat 3 ani! Declarațiile Vivianei

Zvonul potrivit căruia Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit s-a adeverit. După 3 ani de iubire, actorul și fosta lui parteneră de viață și-au spus Adio.

După 3 ani de relație, în care au fost unul pentru celălalt, Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit. Zvonurile cu privire la problemele existente în relația celor doi au apărut de câteva săptămâni, iar acum s-au adeverit.

De când s-au întors din America, povestea de iubire dintre fostul soț al Andreei Bălan și iubita lui a început să scârție. Primul semn a fost atunci când actorul a plecat pentru o săptămână alături de fiicele sale la munte, fără Viviana. Cum cei doi erau de nedespărțit, internauții au început să își pună primele semne de întrebare.

Ulterior, actorul din Wednesay a plecat timp de o lună cu Ella și Clara la mama sa, la Botoșani. Nici de această dată, Viviana Sposub nu l-a însoțit pe cel cu care avea planuri de căsătorie. În urmă cu câteva zile, ea a postat un mesaj care a confirmat despărțirea de actorul din Wednesay.

Citește și:

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate.”,a scris Viviana Sposub pe Instagram.

George Burcea a petrecut timp alături de Ella și Clara

Aflat în vacanță, George Burcea a petrecut timp cu micuțele sale. După ce au fost într-o tabără artistică, la invitația lui Cezar Ouatu, actorul și-a dus fiicele la Botoșani, acolo unde locuiesc mama și bunica sa.

„Am fost cu fetele într-o minivacanță, la munte, la Ferma Dacilor, la tabăra de canto a lui Cezar Ouatu. Ne-am simțit foarte bine, am stat o săptămână. Acolo te deconectezi de toate, mănânci direct de la sursă. S-au implicat și ele în activități, au stat cu ceilalți copii. Vreau să mă bucur de toată această perioadă în care voi sta cu copiii”, a mărturisit George Burcea pentru cancan.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.