Setari Cookie-uri

Oana Radu și soțul ei divorțează după doar 3 ani de relație? Declarațiile artistei: nu sunt în cea mai bună perioadă a vieții

Oana Radu și soțul ei, Cătălin Dobrescu, par să treacă printr-o perioadă dificilă a relației, asta pentru că, în ultima vreme, zvonurile cu privire la despărțirea celor doi au devenit tot mai răspândite în mediul online. Ce se întâmplă în viața artistei?

Relația Oanei Radu și a soțului său, Cătălin Dobrescu, pare să fie subiectul unor zvonuri legate de divorț. Cei doi s-au căsătorit cu aproximativ trei ani în urmă, iar până de curând păreau a fi de nedespărțit. Totuși, recent, au apărut semne că mariajul lor ar putea fi în pericol.

Speculațiile despre o posibilă despărțire au început după ce Oana Radu a șters mai multe fotografii cu soțul ei de pe rețelele de socializare. În plus, artista a postat un mesaj misterios pe Instagram, în care anunța că trece printr-o perioadă dificilă și că are nevoie de o pauză. Mesajul a stârnit curiozitatea fanilor, iar Oana Radu a dezvăluit că nu este prezentă atât de des în mediul online din motive personale.

"Guys, nu sunt așa de prezentă în online fiindcă nu sunt în cea mai bună perioadă a vieții mele... Sunt bine, doar că am nevoie de o pauză... Revin curând! (…) Cei care vă spun că sunteți prea mult trebuie lăsați să caute mai puțin în altă parte! Voi sunteți de ajuns, sunteți unici și absolut minunați!", a scris Oana Radu pe rețelele de socializare.

Citește și:

Un alt semn care a stârnit suspiciuni cu privire la starea relației lor este faptul că soțul Oanei Radu, Cătălin Dobrescu, nu îi mai este manager. Înainte, el se ocupa de cariera artistei și o susținea în tot ceea ce făcea, însă acum această responsabilitate pare să fi fost transferată altcuiva.

Cu toate acestea, până în prezent, Oana Radu și Cătălin Dobrescu nu au făcut declarații oficiale despre o eventuală despărțire și nu au confirmat zvonurile apărute. Fanii artistei sunt curioși să afle ce se întâmplă cu viața amoroasă a Oanei.

Recent, Oana Radu a lansat o melodie cu versuri dure despre despărțire, intitulată "Fă-mă să-mi fie dor". Versurile melodiei sugerează o poveste de iubire a cărui final este unul nefericit și au alimentat speculațiile cu privire la relația sa cu Cătălin Dobrescu.

Citește și:

Cu toate acestea, în urmă cu un an, Oana Radu vorbea despre relația lor ca fiind "proaspătă" și piperată, precizând că se contrazic des, mai ales în ceea ce privește alimentația. Totuși, la acea vreme, ea lăuda sprijinul și susținerea soțului său.

„Lucrurile se țin destul de proaspete între noi pentru că suntem două firi destul de piperate. Nu neapărat că ne certăm, însă ne contrazicem foarte mult. (…) Toate discuțiile noastre sunt doar de la subiectul mâncare.
De ce ai mâncat? De ce n-ai făcut astăzi ca lumea antrenamentul? Câte zile vrei să mai mănânci? Câte mese interzise vrei? (…) Mănânc și pe ascuns. El mă ceartă la ce vede”, a mărturisit Oana Radu într-o emisiune TV, potrivit Spynews. „Dumnezeu îmi ajută că am un om așa lângă mine. Dacă ar fi fost Cătă ca mine, nu cred că mă mai vedeați… vă trebuia ceva să mă filmați din satelit. Era rău de tot”, mărturisea artista, la acea vreme.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.