Mai multe
|
Pentru cleopatra86 Romanii se uita urat la femeile care poarta voal pentru ca percep chestia asta ca pe o limitare a libertatii femeii. Cat despre respectul cae li se cuvine femeilor conform coranului, imi permit sa-ti dau cateva citate din cartea preasfanta a musulmanilor: "Iar daca va temeti ca veti fi nedreptatiti cu orfanii, luati de sotii pe acelea care va plac dintre femei - doua, trei sau patru, dar daca va temeti ca nu veti fi drept cu ele, atunci luati una singura sau ceea ce se afla in stapanirea mainilor voastre."( Surat An-Nisa, versetul 3) "Impotriva acelora care preacurvesc dintre muierile voastre, chemati sa faca marturie patru dintre voi.Iar de au marturisit, atunci tineti-le inchise in case pana la moarte sau Allah va porunci pentru ele alta cale."(Surat An-Nisa, versetul 15) "Iar cele evlavioase dintre femei sunt ascultatoare si pazitoare ale celor care trebuiesc pazite in absenta sotilor lor, pe care si Allah le pazeste. Pe acelea de a caror neacultare va temeti, povatuiti-le, parasiti-le in paturi si LOVITI-LE". (Surat An-Nisa, versetul 34, sublinierea imi apartine) Deci ce parerre ai, o carte care ii indeamna pe barbati sa-si ia pana la patru sotii daca pot avea grija de ele, respecta femeia? O carte care-i indeamna pe barbati sa le BATA pe femei atunci cand ei considera ca nu ii asculta, ii indeamna la respect fata de femei? Sau cand coranul vorbeste de pedeapsa femeilor care preacurvesc dar nici nu pomeneste de vreo pedeapsa pentru barbatii care fac acelasi lucru, ti se pare ca e vorba de respect? |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 8 Aprilie 2008 23:45 |
||
|---|---|---|
|
Crezi oare WDY ca daca te privesc toti barbatii de pe strada esti mai interesanta?Tot ce le poti trezi acestor barbati care te privesc nu este decat dorinta sexuala, te-ar dori in patul lor dupa care te-ar trimite acasa la sotul tau. Decenta tine de fiecare persoana in parte, femeia care se simte femeie nu doreste sa fie privita de toti, sa fie fluierata pe strada, sa saliveze toti "laba lunga". Ispita in care-i duc femeile dezbracate pe barbati este pacatul femeilor respective...cum sa fim respectate daca suntem pe jumatate goale? Probabil ai senzatia ca daca nu tii cont de parerea sotului tau esti o femeie libera...adevarata libertate este aceead e a te simti bine in pielea ta fara a face eforturi, fara a te dezbraca pa a fi admirata de ceilalti... Cat despre "musulmancele forumiste" cum le numesti tu cu rautate(te deranjeaza pe tine ceva, ai o suferinta ascunsa si simti nevoia sa te eliberezi aici) decenta lor este de admirat chiar daca sunt sau nu coordonate de sot, religie, etc...Anumite reguli ale bunului simt nu ar trebui uitate. |
||
|
serghey1976 Postat pe 8 Aprilie 2008 23:56 |
||
|
Cleopatra86, In religia crestina nu exista nicio situatie in care un barbat poate lua alta sotie fiind deja casatorit. Acelasi lucru e valabil si pentru o femeie, nu poate avea alt sot daca e deja casatorita. Cand intr-o parte a ecuatiei se afla exact ce e in si in partea cealalta, avem de-a face cu ceea ce se chiama egalitate. In religia islamica un barbat isi poate lua alta nevasta(neveste), si nu mi se pare relevant ca numai in anumite situatii poate face asta. Ar trebui sa n-o poata face in nicio situatie, pentru simplul motiv ca o femeiE nu are voie sa-si ia sot. Spui ca are dreptul sa isi ia sotie daca cea pe care o are nu-i da copii. DAR DACA O FEMEIE E CASATORITA CU UN BARBAT CARE NU O POATE LASA INSARCINATA, EA DE CE NU-SI POATE LUA UN ALT BARBAT? DOAR SE STIE CAT DE MULT IUBESC FEMEILE COPII, SI SE STIE CA ELE SUFERA MAI MULT DECAT BARBATII CAND NU AU COPII. MAI ARE DREPTUL SA-SI IA SOTIE CAND CEA PE CARE O ARE E PE PATUL DE MOARTE SI ARE BEBELUS CARE TREBUIE ALAPTAT. CE ABSURDITATE, PENTRU ASTA E NEVOIE DOAR DE O DOICA, ADICA DE O FEMEI CARE PUR SI SIMPLU SA-I ALAPTEZE COPILUL, NU CU CARE SA FAC SEX. DIN CATE STIU EU O FEMEIE POATE ALAPTA UN COPIL CARE NU E AL EI FARA SA FIE NEVOITA SA TREACA PRIN PATUL BARBATULUI CARE E TATAL COPILULUI. DE ASEMENEA, ARE DREPRUL SA-SI IA O ALTA SOTIE CAND FRATELE LUI A MURIT SI TREBUIE SA AIBA GRIJA DE SOTIA DEFUNCTULKUI. BINE, DAR POATE SA O AJUTE DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL SI FARA SA SE CULCE CU EA. IN EUROPA IN SITUATII DE GENUL ASTA BINEINTELES CA FAMILIA DECEDATULUI O AJUTA PE SOTIE, DAR EA NU TREBUIE SA SE CULCE CU NIMENI PENTRU ASTA. SI INCA CEVA, MI SE PARE TOTAL RESPINGATOR CA O FEMEIE SA SE CULCE CU DOI FRATI, INDIFERENT DE SITUATIE! NU ARE NICIO IMPORTANTA CA UNUL DINTRE EI A MURIT, EI TOT FRATI SUNT SI TOT GRAOZNIC ESTE CA O FEMEIE CARE A AVUT UN SOT SA AJUNGA SA SE CULCE CU FRATELE SOTULUI. |
||
|
|
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 9 Aprilie 2008 00:17 |
||
|
NU CRED CA O FEMEIE TREBUIE SA FIE INTERESANTA SI ATRAGATOARE DOAR PENTRU BARBATUL EI, CI PENTRU TOATA LUMEA DIN JURUL EI, ATAT PENTRU FEMEI CAT SI PENTRU BARBATI. NU IN SENS SEXUAL, CI IN TOATE SENSURILE. PENTRU O FEMEIE ESTE UN MARE COMPLIMENT, POATE CEL MAI MARE, SA I SE SPUNA DE O ALTA FEMEIE CA E FRUMOASA. SI TOATA LUMEA STIE CA FEMEILOR LE PLACE SA FIE ADMIRATE DE MAI MULTI BARBATI. INCREDEREA IN SINE A UNEI PERSOANE VINE DIN ADMIRATIA MAI MULTOR PERSOANE, NU A UNEIA SINGURA. LA FEL, FEMEILE ADMIRATE DE MAI MULTI BARBATI VOR FI INTOTDEAUNA MAI INCREZATOARE DECAT CELE ADMIRATE DE UN SINGUR BARBAT. SI PRESUPUNAND CA BARBATUL RESPECTIV CHIAR LE ADMIRA, CEEA CE DE CELE MAI MULTE ORI E FALS, ELE TOT TANJESC DUPA SUCCESUL CELOR ADMIRATE DE MAI MULTI.AR VREA SI ELE SA FIE LA FEL. ORICUM, A FI ADMIRATA DE UN BARBAT NU NECESITA VULGARITATE IN IMBRACAMINTE. E TOTUL O CHESTIUNE DE GUST SI DE EDUCATIE A PERSOANELOR IMPLICATE IN FLIRT. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 9 Aprilie 2008 00:27 |
||
|
NU CRED CA O FEMEIE TREBUIE SA FIE INTERESANTA SI ATRAGATOARE DOAR PENTRU BARBATUL EI, CI PENTRU TOATA LUMEA DIN JURUL EI, ATAT PENTRU FEMEI CAT SI PENTRU BARBATI. NU IN SENS SEXUAL, CI IN TOATE SENSURILE. PENTRU O FEMEIE ESTE UN MARE COMPLIMENT, POATE CEL MAI MARE, SA I SE SPUNA DE O ALTA FEMEIE CA E FRUMOASA. SI TOATA LUMEA STIE CA FEMEILOR LE PLACE SA FIE ADMIRATE DE MAI MULTI BARBATI. INCREDEREA IN SINE A UNEI PERSOANE VINE DIN ADMIRATIA MAI MULTOR PERSOANE, NU A UNEIA SINGURA. LA FEL, FEMEILE ADMIRATE DE MAI MULTI BARBATI VOR FI INTOTDEAUNA MAI INCREZATOARE DECAT CELE ADMIRATE DE UN SINGUR BARBAT. SI PRESUPUNAND CA BARBATUL RESPECTIV CHIAR LE ADMIRA, CEEA CE DE CELE MAI MULTE ORI E FALS, ELE TOT TANJESC DUPA SUCCESUL CELOR ADMIRATE DE MAI MULTI.AR VREA SI ELE SA FIE LA FEL. ORICUM, A FI ADMIRATA DE UN BARBAT NU NECESITA VULGARITATE IN IMBRACAMINTE. E TOTUL O CHESTIUNE DE GUST SI DE EDUCATIE A PERSOANELOR IMPLICATE IN FLIRT. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 9 Aprilie 2008 00:27 |
||
| Voiam sa termin cu comentarile fiindca e cam tarziu si oricum m-am plictisit. Dar nu am mai citit de mult care sa ma muze si sa ma sperie in acelasi timp.Ma refer la ce spune cleopatra86, cum ca o femei trebuie sa se gandeasca la Dumnezeu inainte sa cumpere o fusta prea scurta sau o bluza prea decoltata. O femeie care vrea sa se imbrace astfel, o va face oricum. Cred ca oamenii trebuie sa-si traiasca viata asa cum vor, atat timp cat asta nu implica a face rau celorlati. Cu alte cuvinte, daca vrei sa te imbraci intr-un fel anume si asta nu te afeacteaza decat pe tine, n-ai decat s-o faci, nu vad de ce trebuie sa te gandesti intotdeauna la interdictii. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 9 Aprilie 2008 00:41 |
||
| Nimeni nu poate hotari pt mine,ci doar eu!si apropo...atat timp cat sunt independenta si nu depind de el,de ce sa mi impuna?femeile musulmance la care va referiti ,stau ca plosnitele acasa toata ziua ,nu fac nimic decat curat si mancare si apoi la barfa....si se uita pe fereastra sa vada ce are vecina in sacosa.Mai stau sa vada cati bani le da sotii lor pt ca sa si ia o rochie ori un sutien.Religia o porti in suflet.Religia este cea cu care te nasti(nu cum a zis wdy)"pe care ne-o alegem"..stiu ca putem sa ne alegem doar prietenii,cam atat.Apropo ...bluza mi-am ales-o eu.:)) | ||
|
sirena_blonda Postat pe 9 Aprilie 2008 01:27 |
||
| cat de spre faptul ca cineva ar putea sa imi aleaga stilul vestimentar...mie personal ...ma indoiesc ca ar face din mine o femeie fericita. eu una ma imbrac exact dupa cum simt chiar si parfumul mi-l aleg in functie de ce chef de viata am dimineata... daca ar exista cineva care sa imi spuna cum sa ma imbrac in fiecare zi ce sa port si ce nu...cred ca ar reusi sa imi strice fiecare dimineata.o zi sa porti o slopeta de blugi .alta sa poti sa porti un pantalon elegant... mai ales daca genul de job iti permite astfel de schimbari ... oricum mi se pare o lasitate din partea mea sa las pe oricine sa ia orice fel de hotarare in numele meu,indiferent despre ce anume e vorba,de mancare ,de vestimentatie ,de bautura,de doctori de ...viata in general.am discernamant si pot sa hotarasc singura pt mine insami...ascult parerile altora dar...imi traiesc viata dupa pofta inimii mele...nu a altuia,ca o viata avem...si.....buna | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 9 Aprilie 2008 01:43 |
||
|
Ema Iordanescu, sunt perfect de acord cu tine. Intr-adevar, in vestimentatie si in alte aspecte ale vietii, liberul arbitru e mai important decat orice. Capacitatea de a alege intre mai multe posibilitati arata de fapt capacitatea de a gandi, pe cand o persoana care se conformeaza unor regului( dictate de societate, religie)e departe de activitatea asta.In general cred ca femeile ar trebui sa vorbeasca despre lucruri care le convin si care le fac fericite, nu despre ce spune religia ca trebuie ele sa faca. Si cand femeile de genul mai incearca sa ne si convinga ca restrictiile sunt bune pentru sufletul lor si le vor ajuta probabil sa ajunga mai usor la Dumnezeu, e penibil. Oricum Ema, te felicit pentru atitudine. Am intalnit putine femei care au curajul sa faca ce considera ca li se potriveste, chiar daca asta inseamna sa se opuna familiei, religiei,etc. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 9 Aprilie 2008 11:40 |
||
|
pentru toate cele care spun ca islamul e o religie toleranta si ca respecta alte religii, voi da cateva citate din coran: 1)( Surat Al-Imran, versetul 61) CITATUL SE REFERA LA CEI CARE SE CONTAZIC CU PREALUMINATUL PROFET IN LEGATURA CU ISUS, ADICA LA CRESTINI. PROBABIL TOATA LUMEA STIE CA PENTRU UN CRESTIN IISUS E FIUL LUI DUMNEZEU, IAR PENTRU UN MUSULMAN IISUS E UN SIMPLU PROFET. NU VREAU SA INTRU IN POLEMICA CU MUSULMANII IN LEGATURA CU IISUS, FIECARE CU RELIGIA LUI. DAR CEEA CE TREBUIE MUSULMANII SA INTELEAGA ESTE CA FIECARE E CONVINS DE ADEVARUL RELIGIEI LUI. SI IN AFARA DE ASTA, CHIAR DACA MUSULMANII CONSIDERA CA NOI CRESTINII MINTIM IN LEGATURA CU IISUS, NU CRED CA E NORMAL CA MUHAMMED SA CEARA MUSULMANILOR SA NE BLESTEME. MUSULMANELOR, ASTA NUMITI VOI RELIGIE PASNICA SI RESPECT FATA DE CRESTINI? 2)< Sunteti cea mai buna comunitate care s-a ivit intre oameni. Voi porunciti ceea ce este drept si priti ceea ce este nedrept si credeti in Allah. Daca oamenii Scripturii ar fi crezut ar fi fost bine pentru ei. printre ei sunt si credinciosi, dar cei mai multi dintre ei sunt nelegiuiti"(Surat Al-Imran, versetul 110) o nota de la subsolul textului ne spune ca oamenii Scripturii sunt evreii, cei care au primit Tora, si crestinii, cei care au primit Evanghelia. Probabil ca multe dintre voi ar fi inteles asta, dar am explicat si pentru cele care nu au avut timp sa se intereseze pana acum de dispute religioase. PRIN URMARE, DRAGE MUSULMANCE, ASTA E TOLERANTA FATA DE CRESTINI? SUNT NUMITI TEXTUAL NELEGIUITI. 3) " O, voi cei care credeti! Nu luatri prieteni de incredere dintre cei care nu sunt ai vostri, caci ei nu vor inceta sa va incurce! Ei doresc numai raul vostru. Ura se iveste din gurile lor, dar ceea ce ascund piepturile lor e si mai mare. Noi v-am aratat voua semnele limpezi, daca voi puteti pricepe."(Surat Al-Imran, versetul 118) CU ALTE CUVINTE, CEI CARE NU SUNT DE-AI LOR(MUSULMANI), ADICA CRESTINII SI EVREI SUNT PLINI DE URA FATA DE EI. PAI CU ATITUDINEA ASTA, CUM SE MAI POATE SPUNE CA ISLAMUL E O RELIGIE TOLERANTA. DACA MUSULMANII CARE VIN IN EUROPA AU FATA DE CRESTINI ATITUDINEA ASTA, NU VOR FI NICIODATA ACCEPTATI. SI IN CELE DIN URAMA, FITI ATENTE LA ULTIMUL CITAT: "Cei care nu cred in Versetele Noastre, pe aceia ii vom lasa sa arda in Foc si de fiecare data cand pieile lor se vor coace, le vom schimba cu alte piei, ca sa guste chinul!Allah este puternic si intelept!" (Surat Al-Nisa, versetul 56) EI, DRAGE MUSULMANCE, CE PARERE AVETI? ASTA E TOLERANTA? MIE MI SE PARE SOCANT VERSETUL ASTA PRIN URA PE CARE O EXPRIMA FATA D CEI DE LATA RELIGIE. |
||
|
Postat pe 9 Aprilie 2008 13:36 |
||
| eeeeeeeeeee, pai eu cand am afirmat ca sunt indmnati si invatati sa-i urasca pe cei ce nu sunt ca ei( musulmani adicatelea) mi-au sarit la jugulara... fetele!hai mai bine sa-i lasam in plata domului, ca oricum nu putem schimba cu nimic modul lor de a percepe lucrurile. | ||
|
Postat pe 9 Aprilie 2008 14:15 |
||
| exista asfel de citate?????? mai bine ca nu citesc astfel de carti sfinte ca mi s-ar fii ridicat parul maciuca in cap.ia uite si noi care vorbeam de liberul arbitru in materie de vestimentatie....pfui...mi s-a facut pielea de gaina,nu contest ca si prin biblie tre sa existe astfel de citate "sexiste"....ma re e gradina ta Doamne....si gardul asta care e tare mic de inaltime.... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 9 Aprilie 2008 14:35 |
||
| de acord hai mai bine sa revenim la stil vestimentar....influentat sau nu de religie...de zona geografica...apropo....daca valul islamic face furori ..."catrintele" pe care inca unele fete de la tara le mai poarta inca....cum sunt....???discriminare oraseneasca versus vestimentatie de la tara...sa nu mai intram in polemici religioase ca...nu le gasesc rostul cand vine vorba de haine.... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 9 Aprilie 2008 14:40 |
||
| SIRENA DRAGA EU AM AFIRMAT CA RELIGIA ESTE CEA CU CARE TE-AI NASCUT.TU NU AI INTELES .CAND AM SPUS "RELIGIA CARE SI-AU ALES-O" MA REFEREAM LA ROMANCELE NOASTRE DRAGI CARE SI-AU SCHIMBAT RELIGIA IN URMA CASATORIEI | ||
|
wdy Postat pe 9 Aprilie 2008 19:20 |
||
| WOLFY22....BUN VENIT PE FORUM SI MA BUCUR CA EXISTA SI ALTE PERSOANE CARE-MI IMPARTASESC IDEILE.PANA ACUM EU AM FOST PUSA LA STALPUL INFAMIEI PENTRU CA AM INCERCAT SA LE SPUN ADEVARUL IN FATA.DUPA CUM SCRII SE VEDE CA AI DESTULE CUNOSTINTE VISAVIS DE ISLAM SI DE MUSULMANI.EXACT CE SPUI TU ELE NU VOR RECUNOASTE NICIODATA IN FATA NOASTRA,ACCEPTA TACIT TOT CE LI SE INTAMPLA SI VIN PE FORUM SA NE DEA NOUA LECTII DE MORALA.FOARTE MULTE ROMANCE CASATORITE CU ARABI MUSULMANI SUNT DEJA A DOUA SAU A TREIA NEVASTA SI ACCEPTA LUCRUL ACCESTA SI SE COMPLAC IN SITUATII FARA SFARSIT DOAR PENTRU A FI INTRETINUTE,EU TRAIESC PRINTRE EI DE MULTI ANI SI STIU FOARTE MULTE , | ||
|
wdy Postat pe 9 Aprilie 2008 19:30 |
||
| SERGHEI 1976,,,,,,,,,, AI INTELES FIX CE AI VRUT,NU SPUNEAM SA MERGEM PE STRADA SI BARBATII SA SALIVEZE DUPA NOI,DAR DACA SPUI CA NU TE SIMTI BINE CAND ESTI ADMIRATA PE STRADA DEOPOTRIVA DE BARBATI SI FEMEI,IN SENSUL DECENT AL CUVANTULUI,INSEAMNA CA NU AI GUSTAT ACESTE MOMENTE,DA MA SIMT BINE CAND SUNT ADMIRATA,AM MAI MULTA INCREDERE IN MINE SI IMPLICIT UN MORAL FOARTE RIDICAT.LA VARSTA MEA [37 ANI],NU AS PUTEA SA MERG DEZBRACATA DAR NICI CU TREI RANDURI DE TUNICI.INTELEGI CE VREI........ SI ,DA ,AM CEVA CU MUSULMANCELE ,DAR NUMAI CU CELE CARE S-AU CONVERTIT PENTRU SOTII LOR,NU AM NIMIC CU CELE NASCUTE MUSULMANCE,SIMT CA AU TRADAT TOT CE AU INVATAT SI CE AU TRAIT ALATURI DE FAMILIILE LOR.EU STIU UN LUCRU ,DACA MA IUBESTE SOTUL,MA IUBESTE INDIFERENT DE RELIGIA MEA,NU MA IUBESTE CONDITIONAT. | ||
|
wdy Postat pe 9 Aprilie 2008 19:39 |
||
| pai draga wolfy2225 decat sa fac mereu ce le place altora si eu sa ma simt mizerabil...mai bine spui adevarul ...chiar si mai tarziu dar....il spui verde in fata si pace buna ce poate sa se intample decat sa gadili neplacut ceva orgolii.am incercat mereu sa fiu concilianta si calma si ascultatoare....dar am o fire tare zbuciumata ... asa ca am incetat la un moment dat sa mai tac si sa mai inghit :daca parintii mi-au ales drumul in viata am incercat sa vb cu ei rational si sa le explic ce anume ma nemultumeste si cand nu au avut urechi sa auda....am pus piciorul in prag si le-am zis clar si raspicat ca nu vreau sa le traiesc visele lor ci pe ale mele.cu lacrimogene si tot tacamul dar m-am impus pt ca nu vroiam sa traiesc mereu sub papauc.mama mi-a ales facultatea la care sa merg pt ca ea vroia sa ma vada profesoara...am facut-o si pe aia...dar nu am profesat pt ca nu e de mine etc exemplele pot continua la nesfarsit.si sti de ce anume sunt mandra...chiar ei parintii mei m-au invatat sa imi sustin ideile in care cred si sa nu las pe nimeni sa ma calce in picioare nici chiar pe ei. mi-am respectat mereu parintii pt tot ceea ce mi-au oferit dupa posibilitatile lor si chiar daca am fost generatia de copii crescuti cu cheia de gat am avut parte de copilarii fericite si pline de amintiri placute...si mai putin placute....ca de sunt si din alea.de aceea sustin in continuare ca o femeie care vine cu "vrajeli" ca pt iubirea sotului se gandeste la Dumnezeu inainte sa isi puna o fusta scurta sau un tricou ma mulat pe ea ....ma induioseaza pana la lacrimi ....de ras bineinteles...mai sus parca sirena spune despre:citez"femeile musulmance la care va referiti ,stau ca plosnitele acasa toata ziua ,nu fac nimic decat curat si mancare si apoi la barfa...".la cata energie am de imprastiat in jur cred ca ..."plosnitoritul " in casa ...mi-ar ucide neuronii si sinapsele ...mai ceva ca un scurt circuit care prajeste vreun televizor .barfa...dupa munca ,curatenie...dimineata inainte sa plec la munca si seara cand vin acasa.mancare....in fiecare seara cand ajung acasa oricat si fii de obosita parca tot imi arde sa stau pe langa aragaz sa pregatesc ceva.asta ma face mai putin femeie ..scade "valoarea" mea in fata iubitului(sotului)....ii multumesc lui Dumnezeu ca am avut parinti care m-au invatat sa lupt pt ceea ce vreau nu sa stau sa-mi "cada para malaiata in gura lu' natafleata"!!!! daca asi avea un iubit,sot sau cum vrei sa ii spui care sa imi impuna sa stau acasa....ma indoiesc foarte tare ca r vrea sa mai traiasca cu o scorpie in casa.cat despre copii... can o sa am copii de crescut ,asi prefera sa fie crescuti in spiritul in care ma fost crescuti noi,nu vorbesc numai de respect pt parinti familie si altele ci si sa invete sa isi apere drepturile sa aiba pareri si opinii proprii nu sa sustina cu inversunare ideile altora ,sa se plieze ca firele de iarba dupa cum bate vantul... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 9 Aprilie 2008 21:09 |
||
| Ema Iordanescu, din nou sunt de acord cu tine.Ma bucur ca la noi exista si femei care stiu sa-si exprime si sa-si apere punctul de vedere indiferent de criticile pe care le-ar putea atrage. Probabil ai observat si tu ca multe romance sunt impotriva intereselor lor ca femei, la fel de mult si uneori poate chiar mai mult ca barbatii. Apreciez ironia ta legata de "plosnitorit", si bineinteles apreciez inventia verbala. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 9 Aprilie 2008 21:22 |
||
|
Buna wdy, O sa-ti vorbesc cu "tu", daca bineinteles imi permiti. Mersi pentru urare. Am citit mai multe dintre comentariile postate de tine si te apreciez foarte mult pentru ca ai reusit sa-ti pastrezi religia desi esti casatorita de multi ani cu un musulman. Nu cred ca ti-a fost prea usor, nici sa-ti conservi valorile, nici sa traiesti cu cineva care gandeste atat de diferit de noi.Probabil ca ai fost supusa la presiuni constante. Iarta-ma daca exagerez sau daca crezi ca imi permit sa vorbesc despre lucruri care tin strict de viata ta. Si mult succes pentru fetita ta, am inteles ca e musulmana. Adica normal ca e musulmana, doar ia religia tatalui. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 9 Aprilie 2008 21:37 |
||
| Astept sa vorbesc cu doamnele musulmane. Vad ca au cam disparut de pe aici, sau probabil am ajuns eu prea tarziu.... | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 9 Aprilie 2008 22:00 |
||
|
sa fiu sarcastica si sa le reamintesc de strategia "strut" si de podeaua de beton????pai e un topic postat de ,vorba sirenei "femeile musulmance care ,stau ca plosnitele acasa toata ziua ,nu fac nimic decat curat si mancare si apoi la barfa..." uff ce rea sunt ...dar nu vor cu nici unchip sa imi raspunda..o tin mortis pe a lor...nu vor sa faca comparatii si nici discutii inteligente nu poti avea cu ele....pe tema asta normal... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 9 Aprilie 2008 22:22 |
||
| wolfy...tu ai scos din quran,numai ceea ce ti-a convenit...citeste mai profund si ai sa-ti dai seama ca allah(dumnezeu)nu poate instiga la ura...sfarsitul versetului2 este..."iar daca va veti lua prieteni,luativa dintre cei care zic noi suntem crestini,pu ei sunt mai aproape de voi deoarece printre ei sunt preoti si calugari..."..si in genere scurte rupturi fie din tora,fie biblie,fie quran nu reflecta adevaratul sens...putini sunt cei care citesc si inteleg sensul la ceea ce citesc...CAT DESPRE ACEEA CA FEMEIA CA SA SE SIMTA BINE TREBUIE SA FIE ATRAGATOARE PU TOATA LUMEA....DA...FRUMUSETEA NU E INTERZISA..CEEA CE E FRUMOS PLACE SI LUI DUMNEZEU...DAR ESTE O ANUMITA LIMITA....MA DAU DREPT EXEMPLU....NU PORT FUSTA MAI SUS DE GENUNCHI,NU PORT BLUZE TRANSPARENTE,NU PORT PANTALONI SCURTI SAU SUPERMULATI...DAR CRED CA MULTI ...ATAT BARBATI CAT SI FEMEI MA VAD FRUMOASA...FRUMUSETEA NU INSEAMNA GOLICIUNE...POTI SA FII SUPER FRUMOASA SI INTERESANTA ,IMBRACATA DIN CAP PANA-N PICIOARE....SI IDEEA CA FEMEIA MUSULMANA AR VREA SA SE DEZGOLEASCA,SA-SI ARATE FRUMUSETEA PU A FI ATRAGATOARE,E TOTAL GRESITA...N-O SA GASESTI O FEMEIE CE POARTA VAL SI VREA SA-L SCOATA...EA SE SIMTE SIGURA PE DANSA ATUNCI CAND E IMBRACATA DECENT,SI OBTINE SUCCESE IN CARIERA,IN SOCIETATE....NU PRIN FUSTE SCURTE SI DECOLTEURI CI PRIN RESPECTUL CE IL IMPUNE FATA DE PERSOANA EI... | ||
|
Postat pe 10 Aprilie 2008 17:15 |
||
| OF,OF CA M-AM PLICTISIT DEJA...HAI SA FACEM O CLASIFICARE A FEMEII IN GENERAL,CA SA SPUNEM LUCRURILOR PE NUME......INDIFERENT DE RELIGIE...1)SUNT FEMEI PUTERNICE,LIDERI,CARE PUN PE PRIM PLAN CARIERA...2)FEMEI SLABE,CARE NU AU UN SCOP ANUMIT IN VIATA,SE MULTUMESC CU CE AU...SI SPERA LA MAI BINE...3)FEMEI CE SE SACRIFICA...ACESTEA POT FI PUTERNICE DAR DEVIN SLABE PU A STA IN SPATELE BARBATULUI,PU AL SUSTINE IN CARIERA,PU A EDUCA COPII....4)TIPUL MIXT...CARE IMBINA CU SUCCES SI FAMILIA SI CARIERA....in toata lumea exista femei diferite,una se simte realizata ca mama si atat,alta ca femeie de afaceri si atat,a 3-ea vrea si cariera si familie,dar fiecare dintre ele se simt bine,implinite,fericite exact asa cum sunt.....nu inseamna ca "plosnitile"termenul imprumutat de la sirena:) nu sunt fericite asa cum traiesc...de ce nu incercam sa intelegem ca fericirea are multe feti...ele se simt implinite cand fac mancare,cresc copii si barfesc ...treaba lor...dar asta nu inseamna ca toate femeile musulmane au acdeiasi viziune...multe femei se dedica total carierei,multe lucreaza cot la cot cu sotii lor...ca si mine...pur si simplu asta depinde de caracterul omului...daca femeia este puternica,insistenta,cu scopuri bine definite....reuseste in viata...in familie,serviciu etc.... | ||
|
Postat pe 10 Aprilie 2008 17:33 |
||
| consider ca am bun gust,din adolescenta imi alegeam singura garderoba....si niciodata nu am riscat sa fiu vulgara sau ridicola....si nici acum nimeni nu-mi poate schimba stilul vestimentar si gusturile...ma imbrac cu ce imi place,si cu ce imi sta bine...sotul meu in partea asta nici nu se amesteca,doar daca nu ma pot hotara cu ce sa ies in seara asta pot sa-i cer parerea... poate nu e treaba mea...dar imi pare ciudat ca dupa atatia ani de casatorie sotul iti reproseaza ca maioul e prea mulat...si inca ceva...tu spui ca...:pu voi musulmancele hotaraste alt cineva cum sa va imbracati...:)pai nu sa-r zice ca la tine e alt fel.. de vreme ce sotul ti-a zis ca nu-i place maioul si tu imediat l-ai scos...:):) | ||
|
Postat pe 10 Aprilie 2008 17:41 |
||
| cred ca ai inteles gresit ,dorinta sotului meu era sa-mi schimb tricoul ,dar nu l-am schimbat,citeste mai atent] si nu-mi reprosaza incearca de ani buni sa ma convinga prin orice mijloace,mai putin violenta,SA DEVIN MUSULMANCA.pot sa-ti spun ,ca ,atunci cand am fost in vizita in tara lui ,a trebuit sa-mi caut numai haine cu maneca lunga,fuste lungi netransparente si pantaloni largi,si pentru a ma simti bine ,fara sa ascult comentarii inutile am acceptat lucrul acesta,asa ca nu-mi spune mie ca musulmancele au personalitate si hotarasc singure.Putine femei musulmance au facut cariera si au serviciu,acum,cele tinere sunt influentate de occident si incearca sa se integreze altfel in societate.Sotul meu are 22 de matusi si cred 15 verisoare ,din toate matusile una singura lucreaza,dar este necsatorita,iar din verisoare doar doua,si acestea dupa ce devin mame nu mai merg la serviciu.Mentalitatea si obiceiurile lor nu se vor schimba niciodata ,chiar daca exista organizatii de femei care militeaza pentru drepturile lor,Sa nu mai punem in discutie femeile din AFGANISTAN SI ARABIA SAUDITA care efectiv nu au nici un drept,nu am cunostinte exacte ,dar pana acum cativa ani nici drept la vot nu aveau.Cleopatra ,acum la tinerete vezi viata in roz,lasa sa mai treaca cativa ani,sa devii mama si atunci vei simti cate diferente sunt intre femeia musulmanca si cea crestina sau de alta religie. | ||
|
wdy Postat pe 10 Aprilie 2008 19:57 |
||
| SI VA MAI SPUN CEVA,MA DOARE SUFLETUL CAND TREBUIE SA-I INFRANG DORINTELE FICEI MELE ,CARE VREA SA SE IMBRACE CA ALTE FETITE DE VARSTA EI,SI NU ESTE POSIBIL.TRAIND INTR-O TARA EUROPEANA ,COPII NU INTELEG DE CE SUNT DIFERITI DE CEILALATI SI EU TREBUIE SA O TEMPEREZ SI SA-I "AMINTESC" CA ESTE MUSULMANCA.DE MULTE ORI IN INOCENTA EI SPUNE CA VREA SA FIE CRESTINA SA SE IMBRACE CA CELELALTE FETITE SI SA MANINCE CARNE DE PORC SI NU ESTE REZULTATUL SLABEI EDUCATII RELIGIOASE,CI FAPTUL CA SE SIMTE DIFERITA.PERSONAL CRED CA MULTE FEMEI MUSULMANCE NU SUNT ASA FERICITE CUM VOR SA PARA SI NU VORBESC AICI NUMAI DE IMBRACAMINTE,SUNT MULTE ASPECTE.IMAGINATI-VA DE EXEMPLU CA NU AU FACUT NICIODATA PLAJE,NU AU FOST INTR-UN CLUB ,SAU MAI STIU EU CE NEBUNIE AR FI DORIT SA FACA SI NU AU VOIE.REPET ESTE PAREREA MEA SI NU ESTE VALABILA PENTRU TOATA LUMEA,PUR SI SIMPLU AM SIMTIT LUCRUL ACESTA.SIGUR CA VOI PUTETI GASI MULTE ARGUMENTE IN FAVOAREA VOASTRA ,DAR PENTRU MINE NU REPREZINTA DECAT DORINTA DE A VA DISCULPA. | ||
|
wdy Postat pe 10 Aprilie 2008 20:09 |
||
| salut sunt noua aici,eu sunt musulmanca casatorita cu un arab si ma inspaimanta minciunile si exagerarile unora de pe forum.am citit comentariile doamnei wdy,wlfy,vivi ana,si pur si simplu nu pot intelege ura si intoleranta voastra fata de musulmance.nu mai ziceti voi ca suntem inapoiate si stam la cratita,caci daca punem alaturi viata unei musulmance de aici cu viata unei femei din romania,pai cu siguranta,femeia de aici e mai fericita..sunt proprietara unui salon de frumusete,am 2 copii frumosi si un sot arab-musulman minunat.toate clientele salonului meu sunt musulmance inradacinate si convertite,aproximativ 400 cliente fidele...imbrobodite si dezbrobodite si toate sunt femei in tot sensul cuvantului:ingrijite,cu manichiura,cu haine scumpe,cu masini..................majoritatea lucreaza.daca sunt proaste care nu se ingrijesc si devin menajere in propria casa,este numai vina lor,singure si-au etalat valoarea si sotii lor exact asa si le valorifica.pacat ca mai sunt femei care se lasa batute de soti...si pacat ca raman barbati care ridica mana,dar dragele mele asta nu tine de religie,ci de educatia fiecaruia | ||
|
Postat pe 10 Aprilie 2008 20:26 |
||
| bravo cleopatra,esti o femeie foarte frumoasa si puternica,esti tipul care reuseste in viata.vad ca multe doamne de pe aici incearca sa demonstreze ca musulmancele sunt proaste,limitate,si supuse.tu ai demonstrat inversul,eu stiu ca sunt multe femei ca tine,si ma mandresc ca sunt musulmana pentru ca multe ar vrea sa simta,sa traiasca ca noi. | ||
|
Postat pe 10 Aprilie 2008 20:33 |
||
| CUM POTI SA SPUI CA SUNT MINCIUNI CAND NOI TRAIM REALITATEA ,TE CONTRAZICI SINGURA,SIGUR CA SE INGRIJESC NU A SPUS NUMENI CA SUNT NESPALATE ,ESTI PE LANGA SUBIECT,NU AM GENERALIZAT.SA FII SANATOASA CU SALONUL TAU CU TOT ,ASTA NU INSEAMNA CA AI LIBERTATE,CA DACA NU ERAI MUSULMANCA NU ERAI ACOLO,CE, S-A REVOLTAT AUTORITATEA"FEMININA',TE INVIT IN ROMANIA NOASTRA FRUMOASA SI LINISTITA SA VII LA MARE SA FACEM PLAJA......UPS,,,,AM UITAT CA NU AI VOIE........OF,OF OF | ||
|
wdy Postat pe 10 Aprilie 2008 20:41 |
||
|
Draga Cleopatra, nu am luat din coran numai ce mi-a convenit. Am inceput sa-l citesc si pur si simplu dovezile de nedreptate fata de femei si fata de alte religii sunt extrem de multe. Crede-ma ca as fi vrut sa dau mai multe citate dar ar fi fost prea mult de scris.In afara de asta, sunt multe citate care se contrazic, dand dovada de o totala lipsa de logica. IN CORAN SCRIE TEXTUAL CA UN BARBAT ARE VOIE SA LOVEASCA O FEMEIE. NU SA O CERTE CU VORBA , CI SA O LOVEASACA! PENTRU MINE O RELIGIE CARE DA ACEST DREPT UNUI BARBAT E INEXISTENTA, UN 'PROFET" CARE ROSTESTE ACESTE CUVINTE ESTE UN IMPOSTOR, O "CIVILIZATIE" CARE ISI TRATEAZA ASTFEL FEMEIE ESTE DE FAPT O NON-CIVILIZATIE. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 10 Aprilie 2008 20:54 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| metropolitan | 2 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 13:01 |
| Ati incercat cumva?? | 1 | De la: heleaa 30 Octombrie 2008 16:26 |
| Topicul meu :D | 128 | De la: 20 Iunie 2012 17:07 |
|
|
||
| Hai sa dam si noi mesaje! | 9 | De la: Cassey 3 Ianuarie 2009 18:14 |
| intamplari de zi cu zi | 4 | De la: kudika056566 13 Septembrie 2009 09:52 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.