Setari Cookie-uri

e bine sa fii amanta

ella_688..... si vine cand il chemi, sta cu tine cat vrei, oricat , oricand ? Sau vine cand vrea el, cand poate si pleaca tot la sotie, ca tu nu-i gatesti , nu-l ingrijesti si esti doar locul unde se...descarca ?
maria_zada
Postat pe 20 Decembrie 2008 22:06
incerca sa te gandesti ca acasa la el cineva sufera foarte mult!!! poate acum nu realizezi,dar gandeste-te ca poate odata vei fi u in lucul ei, pentru ca roata e rotunda si nu stii niciodata cand ajungi u in locul sotiei lui!!! si crede-ma ca e forte greu sa fii inselata!! asa cum zicea cineva mai sus: "cauta-ti de invatat!!"
oanarusu
Postat pe 21 Decembrie 2008 00:54
Cu tot respectul pt alegerile tuturor in viata.. dar nu cred ca postura de amanta e una buna. Depinde bineinteles si de sentimentele pe care amanta le nutreste fata de iubitul ei casatorit. Daca ea nu il iubeste prea mult atunci probabil situatia ii convine din anumite puncte de vedere.
Nu am fost amanta si nici sotie.. dar cunosc amante si sotii. Si pot spune ca mereu amantele sunt cele care ( pana la urma) se plang, mai mult chiar decat sotiile inselate. Imi inchipui ca nu o fac de bine ce le este in aceasta postura.. ca sa nu mai pomenesc de faptul ca in 98% din cazuri barbatii raman alaturi de sotii, oricat de mult pretind ca isi iubesc amantele.
Dupa cum spuneam.. respect decizia si alegerea fiecaruia/fiecareia. acest comentariu a fost facut strict on-topic, fara referire la vreuna din utilizatoarele care au postat inaintea mea.
Sirius
Postat pe 21 Decembrie 2008 01:01
fiecare statut are ... bune si rele.
depinde ce anume vrei, te intereseaza, ai nevoie intr-un anumit moment al vietii... niciodata sa nu spuneti niciodata, ca nu se stie!

si oricum, eu cred ca barbatii care spun nevestelor ca-s credinciosi se refera la religie!

Postat pe 21 Decembrie 2008 08:32
Eu consider ca te tine doar pt sex chiar daca iti da sfaturi etc.Barbatii sunt dracu.Sincer nu te iubeste ci simte pt tine o atractie sexuala.Si care-ar fi nebunul sa-si lase nevasta si copilul pt amanta.Orice barbat dupa ce isi face damblaua se-ntoarce la familia lui.Sfatul meu ar fi sa-ti vezi si tu de viata ta si sa lasi omu-n pace
deeadeutza99
Postat pe 21 Decembrie 2008 09:29
s`ar putea sa fie bine sa fii amanta, dar de preferat una discreta, care sa nu strige in gura mare, mai cu seama ca nu este ceva tocmai de lauda!
Sunt barbati care chiar isi respecta amantele, ptr faptul ca ii ofera cateva ore de relaxare si placere, ca are intotdeauna timp sa il asculte, sa il mangaie, etc...
Sunt si barbati(niste idioti)care merg la amante ptr ca nu concep ca sotia lor sa faca sex oral, ceea ce este o mare porcarie, ptr ca stiu cazuri cand sotiilor chiar le place si o fac cu altul....
Intrebarea"oare ma iubeste?", este una cretina, asta putand sa stii doar tu, ptr ca tu petreci timp cu el, si iti poti da seama ce simte cu adevarat ptr tine!
CristianaP
Postat pe 21 Decembrie 2008 10:46
ella_688..... si vine cand il chemi, sta cu tine cat vrei, oricat , oricand ? Sau vine cand vrea el, cand poate si pleaca tot la sotie, ca tu nu-i gatesti , nu-l ingrijesti si esti doar locul unde se...descarca ?

Pt Maria Zada:
Daaaa....cam greu de raspuns la intrebarea ta!.... de fapt nu este greu de raspuns, ci mai degraba lene, ca sa-ti scriu!
In linii mari: da, vine cind il chem ,dar nu mereu,sta cat vreau , dar nu mereu , ii si gatesc, dar nu mereu, prefer sa mancam in oras pentru ca are destui bani, pe care-i face f usor! (doar de asta sunt amanta(pt cei de aici), iubita pentru el, ....si nu sunt locul unde se descarca...sunt iubita lui !...si sunt citiva ani..buni!
Eu una sunt multumita!..chiar f multumita!
PS : sarbatorile le facem impreuna , se imparte in doua: la mine si la nevasta!
Ce este rau in asta!?
...si nu este numai lapte si miere!...sa nu intelegi asta.!..ca orice cuplu cu bune si cu rele!

Sarbatori fericite!..si o seara buna!
ella_688_2008
Postat pe 21 Decembrie 2008 20:17
stii,si eu sunt in aceeasi situatie diferenta e ca fetita lui are 6 ani...si daca vroia doar sex de la tine in 2 luni maxim termina cu tine.nu stiu daca te iubeste,tu stii cum se poarta cu tine,dar oricum eu cred k tine la tine.si sa stii k uneori intr amanta si el se creeaza o relatie de 1000 de ori mai frumoasa dekt intre el si sotie...si nu te mai lua dupa gura lumii k lumea e invidioasa.noi stim cel mai bine cum ne simtim knd suntem cu el,restu doar pot avea o optiune care in majoritatea cazurilor nu e cea mai buna.asa k draguta,fi fericita langa el si traieste fiecare clipa...
black_butterflym2000
Postat pe 21 Decembrie 2008 21:24
Am ramas perplex cand am citit postul, dar continuand sa citesc si cometariile, m-am zapacit si mai tare. Pe de o parte nevestele, spun ca ele vor fi mereu respectate pentru ca lasa mostenitori, au un statut social clar superior, ele sunt cele la care barbatii se intorc mereu, amanta e doar pt distractii, iar amantele spun ca e mult mai bine sa duci o viatza ascunsa, sa nu primesti respectul cuvenit, dar primesti dragalasenie, afectiune in particular, etc. Oameni buni, cine spune ca trebuie sa alegi asha? Cine spune ce sotie=closca si servitoare? Pana si femeile maritate care au comentat aici, s-au pus singure in postura asta. Pai, doar daca sunteti casnice ar trebui sa le mai faceti barbatilor toate mofturile, pe principiul, eu am grija de casa, tu aduci bani, dar cum mai toate femeile muncesc, eu cred ca menajul in casa trebuie impartit, de la inceput. Si ei sunt in stare sa dea cu aspiratorul, sa se duca cu o lista la supermarket sau chiar la piatza, in timp ce femeia poate calca, sau gati. Astfel are si femeia mai mult timp liber, pe care cred ca cel mai bine l-ar folosi iesind cu sotii lor in oras, la un suc, in parc. Cand stii ca ai un om pe care poti sa te bazezi, atunci abia poti sa spui ca esti respectata, nu doar atunci cand cei doi sunt locuitori de apartament, iar sexul are loc doar pentru ca e mai bun decat masturbarea, si comunicarea se reduce la \"cand mancam?\"
Sa fii amanta poate fi bine, insa trebuie sa fii mereu constienta ca vei culege ce semeni, si aici ma refer in mod deosebit la copii pe care sotul ii are. Uneori, aventura sotului poate salva o casnicie, dar pentru asta ar trebui ca amanta sa isi stie locul, iar sotul sa fie destul de destept incat sa nu dea de banuit acasa.
Cu toate ca s-au impartit in tabele opuse, mai toata lumea a fost de acord ca nevasta are parte de bucuria de a fi mama si \"doamna\", iar amanta iese in castig la capitolul atentie, iubire, dar ramane cu rusinea. Imi pare rau, poate sunt naiva, dar nu mi se pare normal sa pornesti in viatza, mai ales intr-o casnicie cu ideea asta.
Aladiah
Postat pe 21 Decembrie 2008 22:24
sunteti niste C U R V E J E G O A S E

Postat pe 21 Decembrie 2008 22:33
De la: ella_688_2008, la data 2008-12-20 21:51:33ce voiam sa zic este ca e o situatie injositoare sa fii amanta...sa fii a 5-ea roata la caruta......sa nu fii pe 1 loc in viata celuilalt...e ceva foarte trist...si trebuie sa avem demnitatea de a rupe asemenea relatii si de a rupe cu orice persoana care ne umileste si injoseste...pai cum sa permitem asa ceva, sa fim mereu pe locul 2?

Pt myndsk!:
Oare!!???...este chiar atat de injositor si trist sa fii amanta??...ca esti a 5-a roata de caruta, bla, bla , bla....dar tu ti-ai pus intrebarea , ca nevasta , a cita roata de la caruta esti, cind el are o amanata sau chiar mai multe.... si tu esti doar in postura de "nevasta" sau mai bine spus "femeia de serviciu " sau "femeie in casa" care spala, calca, face de mancare si mai creste 1 sau 2 copii??....el vine se schimba
, se imparfumeaza si pleaca, spunind ca are afaceri .....sau alte treburi?...si asta o spun din postura de fosta nevasta si actuala amanta!
Deci am trecut prin ambele experiente!
Pererea mea este ca mai bine sa fii amanta decat nevasta!


E mai bn sa fii amanta decat nevasta..? dc? nu crezi ca o data si o data o sa-ti dea si tie papucii..sau ce? crezi ca esti privilegiata daca esti amanta..? nu e asa...in ochii lumii nu esti decat o......si nu cred ca este bine si frumos sa te bagi pe sub pielea unui barbat casatorit si sa ii strici familia,mai ales daca are si copii....e pacat..sunt atatia barbati singuri....lasati-i pe cei cu sotii...nu e frumos si e pacat
liza24_84
Postat pe 21 Decembrie 2008 22:38
Nu le acuz pe cele care aleg sa fie amante..insa eu nu as putea sa fac acest lucru, nu neaparat datorita principiilor..ci datorita faptului ca sunt posesiva, si atata timp cat tipul dupa ce se culca cu mine se duce la nevasta-sa, o face cu un scop..tine si la sotia sa..asa ca, un tip, ori este al meu, ori nu este...

Postat pe 21 Decembrie 2008 22:51
De la: Arsena, la data 2008-12-21 22:51:31Nu le acuz pe cele care aleg sa fie amante..insa eu nu as putea sa fac acest lucru, nu neaparat datorita principiilor..ci datorita faptului ca sunt posesiva, si atata timp cat tipul dupa ce se culca cu mine se duce la nevasta-sa, o face cu un scop..tine si la sotia sa..asa ca, un tip, ori este al meu, ori nu este...


Ai dreptate...ori e ori nu e al tau...nu se poate o cale de mijloc daca tot e vorba de DRAGOSTE...sau nu
liza24_84
Postat pe 21 Decembrie 2008 22:54
mare dreptate ii dau lui arsena !
alina_luminita
Postat pe 21 Decembrie 2008 23:14
Rata divorturilor este foarte mare...de ce oare? Se pare ca dragostea de tip marital nu tine mai mult de 1-2 ani...
Multi sociologi prevad ca in 15-20 de ani va disparea institutia casatoriei. Daca se va intampla asta, toti vor fi amanti (ma rog, mai sunt si calugari/calugarite...).
Din ce am auzit, amantii care au o relatie de mult timp cunosc fericirea mult mai intens decat cei dintr-un cuplu casatorit. De ce oare?

Postat pe 22 Decembrie 2008 07:39
De la: ella_688_2008, la data 2008-12-20 21:51:33ce voiam sa zic este ca e o situatie injositoare sa fii amanta...sa fii a 5-ea roata la caruta......sa nu fii pe 1 loc in viata celuilalt...e ceva foarte trist...si trebuie sa avem demnitatea de a rupe asemenea relatii si de a rupe cu orice persoana care ne umileste si injoseste...pai cum sa permitem asa ceva, sa fim mereu pe locul 2?

Pt myndsk!:
Oare!!???...este chiar atat de injositor si trist sa fii amanta??...ca esti a 5-a roata de caruta, bla, bla , bla....dar tu ti-ai pus intrebarea , ca nevasta , a cita roata de la caruta esti, cind el are o amanata sau chiar mai multe.... si tu esti doar in postura de "nevasta" sau mai bine spus "femeia de serviciu " sau "femeie in casa" care spala, calca, face de mancare si mai creste 1 sau 2 copii??....el vine se schimba
, se imparfumeaza si pleaca, spunind ca are afaceri .....sau alte treburi?...si asta o spun din postura de fosta nevasta si actuala amanta! NICI K PUTEAI SA SPUI MAI BINE
Deci am trecut prin ambele experiente!
Pererea mea este ca mai bine sa fii amanta decat nevasta!
Rosen
Postat pe 22 Decembrie 2008 09:12
parerea ta....
alina_luminita
Postat pe 22 Decembrie 2008 10:51
De la: ella_688_2008, la data 2008-12-20 21:51:33ce voiam sa zic este ca e o situatie injositoare sa fii amanta...sa fii a 5-ea roata la caruta......sa nu fii pe 1 loc in viata celuilalt...e ceva foarte trist...si trebuie sa avem demnitatea de a rupe asemenea relatii si de a rupe cu orice persoana care ne umileste si injoseste...pai cum sa permitem asa ceva, sa fim mereu pe locul 2?

Pt myndsk!:
Oare!!???...este chiar atat de injositor si trist sa fii amanta??...ca esti a 5-a roata de caruta, bla, bla , bla....dar tu ti-ai pus intrebarea , ca nevasta , a cita roata de la caruta esti, cind el are o amanata sau chiar mai multe.... si tu esti doar in postura de "nevasta" sau mai bine spus "femeia de serviciu " sau "femeie in casa" care spala, calca, face de mancare si mai creste 1 sau 2 copii??....el vine se schimba
, se imparfumeaza si pleaca, spunind ca are afaceri .....sau alte treburi?...si asta o spun din postura de fosta nevasta si actuala amanta!
Deci am trecut prin ambele experiente!
Pererea mea este ca mai bine sa fii amanta decat nevasta!

sa ne intelegem:eu nu condamn pe nimeni pentru ceea ce alege in viata, fiecare cu treaba lui.e de inteles ca daca esti inselat simti pornirea sa inseli si tu, sa te razbuni pt ceea ce a facut el.deci nu o lua prea personal, ca nu am nimic cu nimeni, si cred ca am spus acest lucru in comentariile ulterioare.eu nu am avut aceasta problema pana acum, adica eu si sotul ne intelegem foarte bine si petrecem tot timpul nostru impreuna, asa ca nu se pune problema de inselat.
mkdisk
Postat pe 22 Decembrie 2008 11:39
doar ca nu as vrea sa fiu amanta nimanui. daca as fi libera, as fi poate iubita cuiva liber ca si mine.asa mi-as dori eu.nu o luati prea personal, ca nu are nimeni nimica cu voi.iar daca sotul m-ar insela, as discuta si vedem dupa aia daca se mai merita sa continuam sau nu.nu as accepta sa aiba doua persoane in viata lui, i-as cere sa aleaga.nu-mi place ideea unei vieti duble.asta e parerea mea dar cum am mai zis, nu judec pe nimeni.si nu imi place minciuna.nu l-as ierta daca m-ar minti sau daca ar fi parsiv.pentru ca nici eu nu sunt!!!!!!
mkdisk
Postat pe 22 Decembrie 2008 11:46
De la: Arsena, la data 2008-12-21 22:51:31Nu le acuz pe cele care aleg sa fie amante..insa eu nu as putea sa fac acest lucru, nu neaparat datorita principiilor..ci datorita faptului ca sunt posesiva, si atata timp cat tipul dupa ce se culca cu mine se duce la nevasta-sa, o face cu un scop..tine si la sotia sa..asa ca, un tip, ori este al meu, ori nu este...

asa zic si eu.
mkdisk
Postat pe 22 Decembrie 2008 11:47
De la: Roco, la data 2008-12-22 07:39:02Rata divorturilor este foarte mare...de ce oare? Se pare ca dragostea de tip marital nu tine mai mult de 1-2 ani...
Multi sociologi prevad ca in 15-20 de ani va disparea institutia casatoriei. Daca se va intampla asta, toti vor fi amanti (ma rog, mai sunt si calugari/calugarite...).
Din ce am auzit, amantii care au o relatie de mult timp cunosc fericirea mult mai intens decat cei dintr-un cuplu casatorit. De ce oare?

nu e valabil in toate cazurile....eu de exemplu nu as fi fericita intr-o rel de concubinaj, pt ca vreau mai mult de atat.dar nici nu vreau o casatorie din obligatie!o casatorie se face din iubire, care poate deveni poate mai linistita in timp, dar mai durabila!si sa nu uitam ca mai sunt si copiii...care sunt mai fericiti daca parintii sunt casatoriti!asa zic eu dar...sunt cazuri si cazuri.....
mkdisk
Postat pe 22 Decembrie 2008 12:23
Rata divorturilor e mare, e un lucru cert. Iar aia care divorteaza, s-au iubit, etc.
felicitari pentru timpul si relatia ta.

Postat pe 23 Decembrie 2008 17:40
un lucru e sigur: in cazul in care exista un copil la mijloc,acesta va fii intotdeauna pe primul loc, mai presus de oricine! insa e f adevarat ca o amanta poate oferii mult mai multe unui barbat decat propria lui sotie. eu am fost in postura de amanta tp de 3 luni; 3 luni in care am iubit si am fost iubita la fel de mult.a gasit langa mine in 3 luni iubirea care nu o descoperise langa sotie tp de 15 ani.insa cand a venit momentul sa ii spuna copilului decizia pe care o luasera (ea deja stia) acesta bineinteles ca nu a acceptat asa ceva, a reactionat f urat spunandu-le ca nu accepta ideea divortului sub nici o forma si ca urmare nu a mai putut face nimik decat sa ramana langa ei din pura obligatie.eu am incetat relatia pt ca stiu ca nu o sa mai avem nici un viitor, insa iubirea noastra a ramas neschimbata, ma suna mereu, vorbim si imi sp tot tp cat este de nefericit.si ar mai fi multe de spus dar cred ca deja v-am plictisit.ideea este ca nu intotdeauna o rel de genul asta ia nastere din pura atractie sexuala sau din nevoi materiale.cel putin in cazul meu nu a fost delok asa. celor care aveti o relatie in care este vorba si de un copil as indrazni sa va dau un sfat: fiti cat se poate de puternice si de lucide si puneti capat relatiei cat mai rpd!nu o sa mearga niciodata! sarbatori fericite va urez!
andrada_20
Postat pe 23 Decembrie 2008 19:39
Imparfumeaza??
flor38T
Postat pe 23 Decembrie 2008 23:21
De la: Arsena, la data 2008-12-21 22:51:31Nu le acuz pe cele care aleg sa fie amante..insa eu nu as putea sa fac acest lucru, nu neaparat datorita principiilor..ci datorita faptului ca sunt posesiva, si atata timp cat tipul dupa ce se culca cu mine se duce la nevasta-sa, o face cu un scop..tine si la sotia sa..asa ca, un tip, ori este al meu, ori nu este...





Ca bine zici Arsena
aleera
Postat pe 24 Decembrie 2008 01:13
Si ce bine o duc unele amante.Chiar daca nu au orgoliu si principii credeti ca le pasa pe cine si ce distrug?Vorbesc doar din prisma sotiei,sper sa nu o iau razna sa devin amanta,pt ca le detest.;;CRACIUN FERICIT PENTRU TOATE KUDICELE;;
flor38T
Postat pe 24 Decembrie 2008 22:40
tie ti se pare vesel sa fi roata de rezerva?
erikahd2008
Postat pe 11 Februarie 2009 21:58
De la: ella_688_2008, la data 2008-12-20 21:51:33ce voiam sa zic este ca e o situatie injositoare sa fii amanta...sa fii a 5-ea roata la caruta......sa nu fii pe 1 loc in viata celuilalt...e ceva foarte trist...si trebuie sa avem demnitatea de a rupe asemenea relatii si de a rupe cu orice persoana care ne umileste si injoseste...pai cum sa permitem asa ceva, sa fim mereu pe locul 2?

Pt myndsk!:
Oare!!???...este chiar atat de injositor si trist sa fii amanta??...ca esti a 5-a roata de caruta, bla, bla , bla....dar tu ti-ai pus intrebarea , ca nevasta , a cita roata de la caruta esti, cind el are o amanata sau chiar mai multe.... si tu esti doar in postura de "nevasta" sau mai bine spus "femeia de serviciu " sau "femeie in casa" care spala, calca, face de mancare si mai creste 1 sau 2 copii??....el vine se schimba
, se imparfumeaza si pleaca, spunind ca are afaceri .....sau alte treburi?...si asta o spun din postura de fosta nevasta si actuala amanta!
Deci am trecut prin ambele experiente!
Pererea mea este ca mai bine sa fii amanta decat nevasta!
.................daca esti amanta si nu nevasta ar trebui sa sti mai bine cine are prioritate
erikahd2008
Postat pe 11 Februarie 2009 22:02
De la: maria_zada, la data 2008-12-20 22:06:11ella_688..... si vine cand il chemi, sta cu tine cat vrei, oricat , oricand ? Sau vine cand vrea el, cand poate si pleaca tot la sotie, ca tu nu-i gatesti , nu-l ingrijesti si esti doar locul unde se...descarca ?
..........................raspunsul pe carel merita MARIA o amanta este numai obiect de folosinta.....
erikahd2008
Postat pe 11 Februarie 2009 22:06
:)))) trebuie sa mai existe si uscaturi nu ??? orice padurea are uscaciunile ei .. daca atat a dus-o capul .. ce sa zic .. cunosc si eu pe cineva care face acelasi lucru si pot spune ca in afara faptului ca duce o viata luxoasa (asta a pus mana pe unu plin de bani - ) nu sef de post ) eu cred ca ea nu e respectata deloc ..banii nu inseamna nimic .. ce daca ii face toate poftele daca nu e langa ea cand are nevoie .. am incercat sa ii scot din cap chestia asta dar nu am reusit .. ea zice ca il iubeste .. eu cred ca ii iubeste banii .. intr-un cuvant ... mai exista si astfel de persoane .. asta e ..
clopotzyka
Postat pe 24 Martie 2009 09:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
iubire imposibila???????? 14 De la: Eva32 28 Aprilie 2011 00:18
Ce vrea de fapt???? 7 De la: torn 31 Decembrie 2009 01:19
Eternitatea nu este un timp foarte lung! 14 De la: Ame_ly 31 Ianuarie 2011 15:28
Ce parere aveti depre relatiile pe internet? 95 De la: ralukutzza 2 Decembrie 2009 21:10
Cum il fac sa fie al meu ?!?!?! 49 De la: contesina 6 Iunie 2011 23:56