Setari Cookie-uri

Isus..FIUL LUI DUMNEZEU!DUMNEZEU INSUSI?PROFET?UN INVATATOR?

Atata timp cat sustii ca imi respecti decizia incearca sa fii mai obiectiva.Crede-ma nu ai de ce sa imi plangi de mila, sustin cu tarie, sunt mult mai fericita asa.

Postat pe 20 Mai 2008 07:57
Iisus a vorbit despre divinitatea 3 cum spui tu,adica despre trei entitati care sunt contopite intr-una singura.M-am saturat de ignoranta musulmanelor.Citeste Noul Testament si dupa mai vorbim.Iti spun si tie cum i-am spus si lui Muslim - e prostie sa vorbesti(mai ales cu atata convingere,ca sa nu spun inversunare) despre lucruri pe care nu le cunosti. Si daca esti asa fericita cu alegerea ta, ramai in fericirea ta dar lasa-ne pe noi in pace! Daca tu esti cea din poza trebuie sa-ti spun ca ai fi mult mai frumoasa fara chestia aia pe cap!
beyonce_indragostita
Postat pe 20 Mai 2008 11:58
Buna fetelor sau doamnelor
Sunt pentru prima data pe acest site si chiar pe acest forum.Am incercat sa gasesc un anumit subiect care sa ma intereseze sau macar sa-mi atraga atentia.
Cautand eu am ajuns pe acest topic si din gresealaam avut nefericirea sa gasesc cate putin de ipocrizie sau impolitete in cuvintele anumitor oameni care se vor totusi si se explica in acest forum ca oameni maturi si cizelati.
Imi pare rau mai mult pentru aceasta doamna Pace care nu a facut rau nimanui de pe acest forum,dar a fost aspru judecata chiar si in lipsa ei,in unele comentarii nu am putut sa nu observ cum anumite persoane chiar apropiate de vasta mea o faceau ,,proasta,,bolnava,,obsedata,,spun aceste lucruri pentru ca am vrut totusi sa vad si eu daca intradevar tot ce at scris despre aceasta domana care din partea mea merita un respect enorm,vroiam sa va daca e intradevar ,,nebuna,,sper cand va citi acst comentariu sa nu se supere.
Dar nu am gasit in comentariile ei decat realitati crude ale vietii si exple de urmat.
Doamnelor nu am vazut ca si-a sustinut cauza despre Islamims ba mai mult unele doamne ziceau ca vor sa le convinga la convertire prin ceea ce exprima.
Nu doamnelor nu am gasit asa ceva nici macar ceva obssiv sau bolnav.
Eu am vazut o doamna realista si cu capulpeumeri care raspundea mereu in urma atacurilor crude pe care dvs le postati referitor la persoanea ei.
Stiu acum o sa ziceti ca ,,,Inca una dintre ele,,credeti-ma nu sunt musulmanca sunt crestin ortodox nascut crescut si nici nu incerc sa sustn vreo cauza,dar vroiam sa-mi exprim si punctul meu de vedere daca am voie bineanteles.
Oricum nu mi-o luati in nume de rau dar aceasta doamna chir merita un respect,si nici nu am tras concluzia ca e sau nu e fericita asa cum multe persoane se vor,,psihologi,,eu vad o persoana care in urma unei greseli comise de catre sotul ei a fost totusi lucida si a acceptat sa creasca un copil care nu era nascut de ea ci nascut in urma unei relatii extraconjugale alsotului ei.Nu vad nici un cuvant ca ar fi mintit asa cum a fost acuza caci amcitit toate cometariileacestei doamne.
Oricum fetelor nu mi-o luati in nume de rau da chiar aceasta doamna da dovada de o buna crestere de o educatie si un respect deosebit.
Va admir pe toate de aici de peforum am citit multe dintre cometariile voastre da si eu va sustin referitor laanumite persoane uneori chiar exagereaza,vorba doamnei Pace care nu a sustinut nimic si a strigat clar in gura mare,,nu pot sa bag mana in foc pentru nimeni,,.
Nici eu nu sunt deacord cu unele lucrui de aici de pe forum dar asta nu inseamna ca trebuie sa dau lipsa de cei 7 ani de acasa.
Oricum anumite persoane de peforum care-si sutin cauza chiar sunt fataliste si atunci trebuie sa le trezesti.
Doamna Pace nu am avt sansa sa discut cu dvs din partea mea aveti tot respectul ati dat dovada de omenie ceea ce multora le lipseste nu va consider nebuna sau obsesiva ci opersoana care a stiut sa ia decizii in viata realiste.
Stiti care este realitatea si stiti sa faceti deosebire dintr-un vis si o realitate ce multora de aici le lipsesc dar asta nu inseamna ca va sustin in totalitate oricum eu daca eram n locul dvs vospun asa pe romaneste:ii trageamun sut in fnd cu copil cu tot,,
Iar doamnei broscute doamnaaaaaaaaaa::::::::::::::::::::::::::::nu mai facetiOAC OAC OAC!CI STATI PE LAC SI LUATI EXEMPLUL DOAMNEI PACE!OAC.
pA FETELOR O Z BUNA SI NU MI-O LUATIO IN NUME DE RAU AM FOST DOAR REALISTA VA SUSTIN IN CONTINUARE SI AVETI RESPECTUL MEU .........POAAAAAAAAAAAO ZI BUNA SCUZATI-MI MICILE GRESELI SUNT LA SERVICI SEFUL MA URMARESTI CA AIA DIN ,,TRADATI IN DRAGOSTE,,

Postat pe 22 Mai 2008 10:46
VAI SARMANA MARIA ,AFARA E VOPSIT GARDUL SI INAUNTRU LEOPARDUL,,,,,,,,,,,,,,,PACE TIE?????????/?
wdy
Postat pe 22 Mai 2008 11:43
scumpa mea wdy cui ii era adresat acet comment mie?sau doamnei ,,pace?caci daca imi era adresat mie eu ot sa raspund in felulurmator:cred ca vezi prea multe telenovele asta era punctul1.2 ai mult timp liber si nici acet site nu iti ocupa timpuldeoarece cred ca esti zii si noapte on line din cate am vazut eu.3.cred ca te-a deranjat ,,complimenele mele facute doamnei ,,pace,,si nu tie asa cum erai obisnuita si cred ca-ti era frica sa nu i se faca doamnei ,,pace statuie.4.sustin in continuare ca nua nimic cu dumneata dar am as dori sa sa ca raspuns alcommentului tau numai in cazul in care imi era adresatmiecaci cu siguranta si doamna pace iti va raspunde daca va mai fi pe acest forum in masura comentului trimis.
Deci cui ii era adresata cest coment?

Postat pe 22 Mai 2008 12:04
wdy, kiar nu are sens sa o bagi in seama p sarmana maria!!!nu vezi k e noua pe aici??probabil k a venit si ea p aici pt o pereke d tzatze noi sau pt papuceii d la concurs!!!!saracutza d ea!!!dc tot ai venit pt papucei, poti sa ne anunti si p[oate facem o cheta sa iti luam noi altii!!! :))

Postat pe 22 Mai 2008 12:30
:)))
oana81
Postat pe 22 Mai 2008 13:15
tot aici sunteti?uff!!mai schimbati subiectul,ca asta deja nu mai e interesant..si chiar atata cearta pt ce?!lasati le in pace,daca ele sunt fericite asa.nu vad rostul certei.nu cred ca poate cineva sa le oblige asa..din contra.deci:fiecare cu religia ei si cu asta basta!!

Postat pe 22 Mai 2008 13:43
batr saua sa priceapa iapa
wdy
Postat pe 22 Mai 2008 18:46
Doamne, n-am mai vazut niciodata o femeie care sa o admire atat de mult pe alta, fara macar sa o cunoasca. Mariana draga, chiar ai stat tu sa citesti toate comentariile de pe forum legate de doamna pace? Si chiar asa ai ajuns la concluzia ca e realista, educata si altele de genul?
beyonce_indragostita
Postat pe 23 Mai 2008 13:02
cred ca m-a bagat si pe mine in oala cu criticele lui pace....eeeei lasa wolfy ca ii trece repede
dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Mai 2008 14:45
al dracului concurs ca incinge peste tot spiritele...............wolfy nici eu dar am vazut pe altii care m-au injurat fara sa ma cunoasca .........apre eu am uitat si biblia si coranul raspunzind insultelor.......pacat!!!! uitai sa zic ca ma exterminara dar aparui inapoi dupa 48 de ore de suferinta.vorba lui ema cu ceapa..........

Postat pe 23 Mai 2008 18:08
pai la un moment dat ....cred ca am mai spus lucrul asta...lucruri mirositoare se mai intampla,mai laes "noilor veniti pe lume" ca sa parafrazaz...noilor veniti pe topicuri.d-na pace isi are locul in inimile noastre asa cum se cuvine(sau nu) dar nu e nevoie sa cadem in admiratii aberante la adresa cuiva ..pt priam oara pe topic.mai era una ...broscutza se numea,va mai amintiti??
dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Mai 2008 21:30
aia de zicea wdy ca o maninca carapacea??????tu nu sti mai ema ca "prostul cel mai prost e cel alterat de propria lui filosofie?"

Postat pe 24 Mai 2008 21:44
maaama ce imi place, da ma aia era,care m-a facut sa imi ies din pepeni.
dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Mai 2008 21:49
mai fetelor stiti ce cred eu?ca draga cleopatra cam minte cu casatoria ei si cu pozele..chiar sunt curioasa de unde le a luat..:))si draga muslim,cleopatra spunea ca in islam femeia cat e logodita nu are rel.sexuale cu viitorul sot,da?dar tu parca ai zis ca stai cu el si ai fost si in liban cu el..oare habibi al tau nu e un musulman adevarat ca sta deja cu tine inainte de casatorie?....?

Postat pe 25 Mai 2008 00:41
....mda broscutaaa:P .. da' lasa ca se intorc ele - berzele din tarile calde si atunci sa vezi festin:)
Josie
Postat pe 25 Mai 2008 00:42
si draga de cleopatra,ce ti arati casuta atat?sa sti ca ti spun ceva..cu riscul de a te supara..chiar e naspa...ma asteptam la ceva mai frumos si de bun gust..cum ar fi sa ne punem toti poze cu casa noastra?iubita,noi stam in baneasa la o vila,ce ar trebui sa fac?sa ma dau repede in barci ca eu am vila si piscina?of.. of..ce educatie..by the way,daca vrei sa ma vizitezi stau langa jolie ville:)un pic mai sus de becali.si zi repede de unde ai pozele alea?de la vreo prietena?

Postat pe 25 Mai 2008 00:53
janice,vezi sa nu fie ele plecate!he he ,ce si ar mai dori ele asta!!:)))))))

Postat pe 25 Mai 2008 00:56
si muslim,habibi,:)de ce cauti o cale de a fi iertata?ce ai facut asa rau???

Postat pe 25 Mai 2008 01:02
Eu cred ca Iisus hristos...........e doar un profet....si atat.nimic mai mult...........

Postat pe 25 Mai 2008 03:48
Rebeca...esti pretena mea..:))) dar ..cand afirmi ceva ..si argumenteaza..cred asta pentru ca...asha merge treaba cu parerea...:)))
mia_mia
Postat pe 25 Mai 2008 11:10
rebeca mama fiecare e liber sa creada ce vrea .te vei casatori cu un musulman nu??????dragostea nu are limite si sint de acord.in schimb lui i-i permite religia sa se casatoreasca cu o crestina fara ca tu sa te convertesti la islam.daca nu accepta nu te iubeste suficient .in schimb daca ai ginduri de convertire te sfatuiesc sa citesti cu atentie BIBLIA SI CORANUL dupa care e alegerea ta.eu nu sint de acord cu schimbarea religiei pentru ca fiecare dupa parerea mea trebuie sa moara asa cum sa nascut deoarece cind noi ne nastem intr-o anume religie stie DIVINITATEA de ce.este doar parerea mea deoarece sotul meu este catolic si ne respectam fiecare religia,sarbatorim pastele catolic si ortodox......etc.am cunoscut si un musulman care sa crestinat din dragoste deoarece sotiei lui ia fost teama ca in timp el va mai aduce o nevasta.....ma rog asta este si in final fiecare va raspunde pentru faptele lui.

Postat pe 25 Mai 2008 11:26
Luna, nu stiu de ce ar trebui sa imi expun viata pe forum, si nu inteleg ce e cu comentariile astea rautacioase la adresa mea si a lui Cleopatra... Nu am mai vazut asa ceva...''ma asteptam la ceva mai frumos'':| hai ca e prea de tot!!! Ar trebui sa iti fie rusine, sincer...
Daca chiar te intereseaza, eu locuiesc impreuna cu bunicii mei -intr-un apartament, care mie mi se pare cel mai frumos din lume, pt ca sunt fericita aici.Nu stau, nu am stat si nici nu voi locui cu nimeni pana la casatorie. Si nu am intretinut nici un fel de relatii cu nimeni de cand sunt musulmanca-desi asta nu e treaba ta, si nu ma intereseaza ce crezi tu despre acest fapt.
Da, am facut si lucruri rele, dar asta , din nou e doar treaba mea, iar o cale de a fi iertati consider ca fiecare ar trebui sa caute. Nu e ceva strict legat de vreo mare crima comisa de mine. Din nou, eu sunt aici sa imi dau cu parerea pe diverse subiecte, si NU ca sa imi fie analizata viata personala.La fel si Cleopatra, cred eu. Asa ca te rog sa te abtii.

Postat pe 25 Mai 2008 17:57
muslim,cu ceva timp in urma,tu si cleo mai ales ea,faceati comentarii la asdresa mea ca ma culc cu prietenul meu inainte de casatorie....si ca un bun musulman nu ar face asta...asa ca si eu fac comentarii..si crede ma ca nu mi e rusine..si sa sti ca nu te cred ca nu ai avut relatii cu iubitul tau atata timp cat ai fost in liban cu el...atata timp cat aveti tupeul sa va dati cu parerea,si eu am dreptul:))

Postat pe 25 Mai 2008 20:15
hai ma fetele ma....personalul pe personal,pls io mult de tot pe amandoua.
dandanaua_reloaded
Postat pe 25 Mai 2008 20:23
ei na!uite ca nu ma abtin:)ce tot ii iei apararea lui cleopatra?atata timp cat va expuneti viata aici si pozele,am dreptul sa comentez.CLAR?..apropo,de aia nu te ia de nevasta,si de aia inca nu stai cu el ca nu erai virgina?draga de cleo spunea ca arabii sunt asa,nu stau decat cu virgine..doar ne am dezbatut atat aici,nu?!da,voi sa va dati cu parerea,ceilalti nu!si bine ai zis..nu ai avut relatii..de cand esti musulmana..:)))sunt curioasa,oare te va lua te nevasta?tu ce crezi?sa te rogi la Allah mult,pt ca nu mai esti virgina..

Postat pe 25 Mai 2008 20:23
copilas luna87,esti aproape de o virsta cu fiul meu si te simpatizez mult.fiecare traieste cum vrea sufletel si gusturile nu se discuta la amenajari deoarece acolo este un alt stil........adevarul e ca se contrazice si minte mult dar nu trebuie sa o judecam noi.muslim e altfel si nu sint avocatul ei dar e inteligenta.si daca nu e virgina care e treaba.eu prima oara cind m-am maritat eram virgina si consider ca am fost prostuta la faza asta.oricum fiecare i-si gasesta petecu.........daca cleo e caracterizata de rautate nu toate musulmancele sint la fel.

Postat pe 25 Mai 2008 20:37
da francia,nu am nimic cu ea,doar ca nu inteleg ce i mai ia atat apararea lui cleo.si ma enerveaza ca toate musulmanele fac pe sfintele.

Postat pe 25 Mai 2008 21:01
doamne fereste nu o condamn ca nu mai e virgina!fiecare face ce vrea!dar cleo spune asta..

Postat pe 25 Mai 2008 21:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CE PARERE AVETI DESPRE REINCARNARE? 92 De la: 24 Noiembrie 2013 13:53
cum pot sa imi gasesc sora si mama 1 De la: kudika_1033253 30 Iunie 2018 23:06
Cat timp iti petreci dansand? 40 De la: clara1997 10 Iulie 2009 10:20
ingrijire profesionala 2 De la: katy6853_yahoo_com 20 Mai 2009 09:58
pisica mea 21 De la: kudika055844 23 Ianuarie 2010 13:43