Mai multe
| probabil este instinctul de a proteja o persoana in lipsa ei. | ||
|
Postat pe 25 Mai 2008 21:06 |
||
|---|---|---|
| Luna, eu nu am facut nici un comentariu la adresa ta-absolut deloc. Avand in vedere ca nu esti musulmana-nu? si chiar de ai fi, ce faci sau nu faci tu si prietenul tau nu e problema mea, in nici un fel. Eu explicam ceva general, iar daca tu ai luat-o ca un atac la persoana ta- imi cer scuze atunci, asa cum mi-am cerut si atunci- poate ca atunci nu ai citit, sau nu ai vrut sa accepti scuzele mele. Repet, eu CHIAR nu am nimic cu faptul ca tu te culci cu prietenul tau, si nu m-am referit la asta. Nu stiu cum ai ajuns tu la concluzia asta, deoarece comentariul meu se refera la altceva, si in nici un caz la tine !!! Daca am avut sau nu relatii inainte este -de fapt-e strict legat de intimitatea mea, si nu am de gand sa fac un topic de asta. E absolut jenant. Apoi, eu nu am spus nicaieri ca am fost in liban cu vreun iubit. Si categoric, nu am stat nici in liban cu vreunul..Am dormit intr-o camera cu alte 3 fete, daca chiar vrei sa stii. Comentariile la poze se fac pe profil, cred eu, si nu pe forum. In legatura cu virginitatea mea , si daca voi fi luata sau nu de nevasta ..nu te priveste si nu ma intereseaza parerea ta neavizata:) Nu planuiesc sa ma marit inca oricum...am la tiiimpppppp | ||
|
Postat pe 25 Mai 2008 21:06 |
||
| moama ce de atunci :))) acum ** | ||
|
|
||
|
Postat pe 25 Mai 2008 21:12 |
||
| Bei ...eu nu mai pricep nica...ce treaba are Isus..fie el profet ..fie el invatator....Eu zic doar atat...Fiul lui Dumnezeu ...cu toate discutiile astea despre virginitatea musulmancei ..sau mai stiu eu ce...:))) M-ati bagat in ceata rau ...ma dezmeticesc...si revin :))) | ||
|
mia_mia Postat pe 25 Mai 2008 21:23 |
||
| =)) tare | ||
|
Postat pe 25 Mai 2008 21:29 |
||
| ..tocmai! ca n-au:) | ||
|
Josie Postat pe 25 Mai 2008 21:30 |
||
| no muslim atunci e atunci ,acum e acum....stai sa vezi ce fain e cand vorbesti de viitor.oricum subiectule paremi-se epuizat....sau continuam cu variatiuni pe aceeasi tema??? | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Mai 2008 22:36 |
||
| habar n-am..pe mine ma dernjeaza evident subiectul, dar ce sa-i faci..omu` trebuie sa se apere ... | ||
|
Postat pe 25 Mai 2008 23:00 |
||
| he he muslim:)ce te ataci atat?mai mult am vb de cleopatra.pe tine te am intrebat ce ai facu de vrei sa fii iertata..hai lasa..e treba ta ce spui aici si ce faci cu adevarat...... | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 00:14 |
||
| aaa probabil luna se refera la statusul lui muslim ori ceva de genul....eeeee pai io cam in ce "cadran" ma "incadrez" cu statusul meu????? | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 26 Mai 2008 20:36 |
||
| da ma refeream la statusul ei.da vad ca nu raspunde. | ||
|
Postat pe 26 Mai 2008 20:59 |
||
|
pai sincer sa fiu stiu ca e in sesiune si a naibii facultate ...ma priveaza de o gramada de prieteni care arata ca niste zombie de cand cu sesiunea asta....las ca la anu pe vremea asta o sa o simt pe pielea mea |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 26 Mai 2008 21:04 |
||
| mai fetelor,eu acum ma uit e site ul asta,rasarit,si ma minunez..va sugerez sa l vizitati..merita!!!ce schimbare de mentalitate au.. | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 00:26 |
||
|
ma bucur luna ca iti place rasarit, va invitam pe toate sa aruncati o privire www.rasarit.com e un forum religios , se discuta despre islam/crestinism/iudaism insa in timp am creat si alte sectiuni non religioase pe acel forum nu se discuta viata membrilor rasaritului, suntem o familie chiar daca nu avem aceleasi religii toti, se discuta idei, evenimente , doctrine , sper sa va placa :))) Iar referitor la ce vorbiti voi. In crestinism , sa intretii relatii fara sa fii casatorita prezinta preacurvie. In Islam, la fel. Dar...nu avem dreptul sa judecam decizia celuilalt. Allah este singurul care ne poate judeca. si o sa va reamintesc ce a spus profetul Iisus cand un grup de barbati a venit la el sa il intrebe daca ar trebui sa arunce cu pietre intr-o femeie care a preacurvit. "Cine dintre voi este fara pacat, sa arunce cel dintii cu piatra in ea.” O zi buna va doresc. |
||
|
Postat pe 27 Mai 2008 11:57 |
||
| Da Nazanin, dar stii care e diferenta dintre crestini si musulmani? Ceea ce la crestini e unul din cele mai mari pacate - sa ai mai multe partenere in acelasi timp - la musulmani e permis. Cu alte cuvinte, daca un barbat are mai multe femei si e crestin se numeste ca e preacurvar, daca un altul are mai multe femei si e musulman, e credincios. Iar in crestinism sunt aceleasi reguli din punct de vedere al comportamentului sexual atat pentru femei cat si pentru barbati, pe cand in islam nu e deloc asa. Stim si noi cate ceva, nu incerca sa ne arati noua ce asemanari sunt intre cele doua religii, ca nu prea se gasesc. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 27 Mai 2008 13:01 |
||
| Da Nazanin, dar stii care e diferenta dintre crestini si musulmani? Ceea ce la crestini e unul din cele mai mari pacate - sa ai mai multe partenere in acelasi timp - la musulmani e permis. Cu alte cuvinte, daca un barbat are mai multe femei si e crestin se numeste ca e preacurvar, daca un altul are mai multe femei si e musulman, e credincios. Iar in crestinism sunt aceleasi reguli din punct de vedere al comportamentului sexual atat pentru femei cat si pentru barbati, pe cand in islam nu e deloc asa. Stim si noi cate ceva, nu incerca sa ne arati noua ce asemanari sunt intre cele doua religii, ca nu prea se gasesc. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 27 Mai 2008 13:01 |
||
| Si ai dreptate sa nu te duci in vreun club - Doamne fereste - ca altfel ajungi direct in iad!!! | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 27 Mai 2008 13:32 |
||
|
Ai dreptate doar daca barbatul musulman este casatorit cu acele femei,vb de poligamie in acest fel. Daca nu e casatorit si sunt amante, atunci e adulter si este pacat.:) Iar poligamia exista si in Biblie. Profetul MOISE se pare ca nu a avut doar o sotie, ci mai multe. prima sotie: Vechiul Testament, Exodul 2, versetele 15 si 19-21 Midian, de unde era prima sa sotie, era un teritoriu la est de raul Iordan, la est de Marea Moarta, iar in timpul exodului cuprindea si Semi Insula Araba. http://en.wikipedia.org/wiki/Midian Deci clar a existat prima nevasta Sefora din Midian, iar etiopiana la care se face referire in Numeri, este a doua nevasta. a doua sotie: "Miriam si Aaron au vorbit impotriva lui Moise, din cauza femeii etiopiene pe care o luase el de sotie, caci luase o femeie etiopiana." Vechiul Testament, Numeri 12:1 se pare ca a existat si o a treia sotie: "Fiii chenitului, socrul lui Moise, s-au suit din Cetatea Palmierilor impreuna cu fiii lui Iuda, in pustia lui Iuda, la miazazi de Arad, si s-au dus de s-au asezat printre popor." Vechiul Testament, Judecatorii 1:16 in versetul 13 scrie "Si Otniel,fiul lui Chenaz ..."acesta fiind acel " chenit, socrul lui Moise". |
||
|
Postat pe 27 Mai 2008 14:26 |
||
|
Avram a avut 3 sotii, Sara si Agar, cu fiecare a avut cate 1 copil (Isaac si Ismail) si inainte de moartea sa, pe Chetura cu care a avut 6 copii (Geneza 25:1) sursa:Geneza 25 Despre profetul Solomon se spune ca ar fi avut pana la 1000 sotii (in orice caz este vorba ca ar fi avut sute de femei, unele ca si sotii, iar altele ca si concubine) sursa:"Istorisiri despre profeti", autor: Ibn Kathir David a avut 8 sotii, desi se pare ca ar fi avut copii si cu alte femei: Michal, cea de a doua fiica a regeluiSaul Ahinoam din Jezreel Abigail, carea fost inainte sotia lui Nabal Maachah Haggith Avital Eglah Bathsheba, care a fost inainte sotia lui Uriah the Hittite La batranete a luat-o pe frumoasa Abishag , care era inca virgina la moartea regelui David.(Cartea Regilor, 1,1-4). Asa cum apare in Cartea Intai a Cronicilor, capitolul 3, (KJV), David a avut fii de la neveste diferite si de la concubine, numele acestora nefiind insa precizat. De la Bathsheba, copii sai erau: Shimea Shobab Nathan Solomon His sons by other mothers included: Ibhar Elishama Eliphelet Nogah Nepheg Japhia Elishama Eliada Eliphelet (din nou) David a avut cel putin o fiica,Tamar, sora lui Absalom. sursa: http://en.wikipedia.org/wiki/David#David.27s_family Moisesursa: Geneza 25 "Istorisiri despre profeti", autor: Ibn Kathir Iacov a avut 2 neveste , Rahela era sotia dorita de el, iar Leea era sora ei cu care a avut 4 copii. sursa: Geneza 29; 10-35 Despre Leea nu se spune in Biblie mot-a mot ca era sotia lui, insa la evrei si la arabi, ajungea cuvantul tatalui fetei care daca spunea ca "ti-o dau pe fata mea", gata, era nevasta acelui barbat.Deci posibil era nevasta lui, nu doar concubina.. |
||
|
Postat pe 27 Mai 2008 14:30 |
||
|
Biblia ne vorbeste de profeti poligami. Daca Dumnezeu ar fi interzis poligamia impotrivit lui ºi profeþii au practicat-o, ce fel de profet este acela care se impotriveste porunci divine? |
||
|
Postat pe 27 Mai 2008 14:31 |
||
| FETELOR CE AM ZIS INAINTE?CA ELE SUNT EDUCATE SA ACCEPTE INCA 3 PE LANGA ELE..NAZANIN SA FII FERICTA DACA TE VA LUA DE SOTIE UN ASTFEL DE BARBAT..ADIKA CE CONTEAZA?O SA FII A CINCEA ROATA DE LA CARUTA.:))))SI CINE ESTI TU SA TE OPUI PORUNCII DIVINE,NU? | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 15:44 |
||
| DACA TOT SUNTETI O FAMILIE,SE DISCUTA NUMAI DE PROBLEME DE NATURA ARABA..SI CHIAR ATI INNEBUNIT TOATE CU ARABII ASTIA???CE V AU FACUT?A,PARDON,SE MAI DISCUTA SI SUBIECTELE DE AICI..NU?ADIKA CE NU VA CONVINE AICI,DATI CU PIETRE ACOLO,PE SITE UL CELALALT..FRUMOS..AM O IDEE.DE CE NU TE MARITI CU UN ARAB?SAU IL ASTEPTI,CA E PE DRUM SPRE TINE? | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 15:49 |
||
|
Buna seara fetelr! As dori sa va salut si poate ca de aceasta data as putea totusi sa va intru in gratii si sa putem dialoga mai frumos sau poate chiar sa incepem o noua prietenie. Acum as dori sa spun pentru cele care mereu se lauda ca sotii or musulmani nu fac si nu dreg.Adevarul e mereu undeva pe la mijloc,eu am patit-o si la fel cum am patit-o si eu au trecut si altele acum depinde din ce unghi privesti problema. Sunt unii arabi onesti si sinceridar cei maimulti care sunt veniti in Romania provin din familii mai mediocre care incearca sa-si faca un rost in viata.Venind in Romania si povestind despre viata lor super frumoasa din tara lor.Tot dn propria experienta va spun ca nu este asa. Acum am raspuns la anumite comentarii care erau postate aici referitor la babatii muslmani.Numai ca era gesitsa specificam barbatii musulmani de regula ar fi trebuit sa spunem ,,barbatii din regiuni arabe,,numai ca faptele lor nu au nici o legatura cu religia si nu ar trebui sa o asociem cu religia. Si eu la randul meu nu suport anumite persoane casatorite cu barbati musulmani din motiv material ca slava Domnului la noi in Romania multe se vor :,,O ADOUA MONICA COLUMBEANU,,! Experienta mea ma obligat intotdeauna sa nu ma arunc intr-o gropa pana nu i cunosc adancimea. Eu sunt musulmanca dar asta nu inseamna ca nu mai sunt om.Comit eori in viata,greses la fiecare pas,dar nu pot sustine anmite lucruri ce iata in viata de zi cu zi se vor altceva decat o rda realitate. Acest commet repet era un raspuns pt n al coment. Va doresc o searaplacuta tuturir si ser sa-mi dati o sansa sa devenim prietene adevarate caci in fond si la urma urmei vom afla adevarul dar pana atunci sa incercam sa nu ne mai acuzam. Pace. |
||
|
pace Postat pe 27 Mai 2008 21:20 |
||
| PACE,pe bune mie chiar mi-ai lipsit.stai sa ma prezint:eu sint france reactivata ca m-au desfiintat bunii samariteni.acum un sfat umil pentru o prietenie trainica "FARA SUBIECTE CU CARACTER RELIGiOS"deoarece nimeni nu o sa schimbe lumea si nici atit noi.SCHOPENHAUER zicea o chestie care mie mi-a ramas in cap si anume:"religia este capodopera artei de a dresa animale,deoarece dreseaza oamenii cum sa gindeasca"deci bine ai revenit printre noi! | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 21:29 |
||
| buna pace,bine ai venit.pot sa te intreb unde si cum se cheama restaurantul vostru turc,daca se poate?poate va vizitez..:) | ||
|
Postat pe 27 Mai 2008 21:35 |
||
| buna luna sigur cu mare placere restaurantul se numeste ,,gelincik,,sa nu ma intrebi strada dar te pot indruma se afla la intersectia cu sectia 7 politie colentina esti bine vanit sau bine venita cu mare placere acolo cat timpsuntem noi in craova se ocupa un angajat pe nume Ramazn mi-ar face placere sa stiu ca ai sa vii pe acol dar cand suntem si noi sa ne cunoastem. | ||
|
pace Postat pe 27 Mai 2008 22:25 |
||
|
Multumesc Francia ai dreptate poate chiar am exagerat las religia la o parte si vorbesc despre viata asta ce ne inconjoara cu atatea suisuri si coborasuri. M-am intors acu 2 zile dar am fost obosita ca e greu sa le faci pe toate si cu un proces pe rol si tot asa... asta este traim ceea ce dorim sa traim |
||
|
pace Postat pe 27 Mai 2008 22:27 |
||
|
mai fetelor iar incepeti?? Nazanin in Biblie acolo unde spui tu era vorba de evrei acum cateva secole ok?? In ziua de azi poligamia nu se mai aplica. Crestinii nu iau in considerare Vechiul Testament, acum pt ei este valabila Noua Lege din NOUL TESTAMENT! Si acolo nu scrie nicaieri ca un barbat poate avea mai multe neveste. Din contra "FIECARE BARBAT CU FEMEIA LUI SI FIECARE FEMEIE CU BARBATUL EI!" acest citat este in Biblie in Noul Testament. Si daca nu stiai Biblia este formata SI din Noul Testament.Ti-am zis sa citesti ce s-a scris pana acum si sa aduci argumente NOI daca tot te chinui. Nu are rost sa aduci citate dupa Vechiul Testament. Legile CORANULUI SUNT COPIATE DUPA CELE DIN VECHIUL TESTAMENT! Normal ca sunt aceleasi. Ma mir ca nu au pastrat si obiceiul cu arderile de tot in Coran ... mm cred ca le-au omis:) PS: Scuze pt cele care au mai citit chestiile astea:) |
||
|
Josie Postat pe 27 Mai 2008 22:35 |
||
| aa bine ai revenit pace! vad ca acum esti mai vesela.:) | ||
|
Josie Postat pe 27 Mai 2008 22:36 |
||
| bine ai revenit,pace! | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 27 Mai 2008 22:39 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| La multi aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! sf mihail si gavril! | 5 | De la: Cassey 30 Decembrie 2008 15:41 |
| Cadouri de craciun! | 11 | De la: _dulcik_ 30 Martie 2009 16:47 |
| a vorbit cineva cu erikababy? | 9 | De la: onnyta 6 Martie 2008 10:20 |
|
|
||
| Persuasiune | 3 | De la: dandanaua_reloaded 8 Noiembrie 2009 14:45 |
| MAGIE ...pas cu pas | 46 | De la: AstralConfesor 16 Martie 2009 11:46 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.