Mai multe
| pt AllMe .... intrebarea este pusa de o crestina convertita la islam ,noi, crestinii ii raspundem | ||
|
wdy Postat pe 30 Aprilie 2008 10:00 |
||
|---|---|---|
| Biblia este una si aceeasi peste tot,insa exista interpretari diferite! | ||
|
ramonaaa Postat pe 30 Aprilie 2008 12:13 |
||
| era vorba de biblie si coran de Isus si mahomed......e adevarat ca Biblia e una si aceeasi pt toti crestinii la fel cum coranul e unul si acelasi pt toti mahomedanii (cred) | ||
|
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 30 Aprilie 2008 12:34 |
||
|
ema.. ''musulmani'' nu ''mahomedani'' Mahomedanism e un termen dat de romani, ca se urmeze linia..crestinism, budism, etc., religii care au fost numite dupa o persoana. NU e cazul Islamului. Asa ca..mahomedanism e un termen gresit. Nu stiu daca te intereseaza, dar m-am simtit datoare sa fac aceasta corectie.Sper ca ati avut parte de sarbtori frumoase si o mini-vacanta placuta:) |
||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 13:37 |
||
| muslim.....mahomedanism este sinonim cu islamism,islam ,...........du-te la dex si informeaza-te inainte sa contrazici | ||
|
wdy Postat pe 30 Aprilie 2008 15:03 |
||
| wdy draga ne-ai lipsit si bine ai revenit printre noi.ne gasesti pe topicul cu matrimonialele ca avem probleme importante de dezbatut.o marit pe soacra cu un june cu tendinte de convertire.te pup. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 15:10 |
||
| multumesc de primire te pup si eu | ||
|
wdy Postat pe 30 Aprilie 2008 15:18 |
||
|
wdy, nu am spus ca nu exista cuvantul in limba romana. Dar musulmanii nu se numesc pe ei insisi mahomedani. Si nu isi numesc religia mahomedanism, si nici Mohammad(saw) nu a facut-o. Religia se numeste strict ISLAM . In dex sunt multe cuvinte romanesti, pe care enu le-ai folosi, pentru ca sunt urate, nu? La fel, faptul ca e romaneste corect, nu inseamna ca initiatii, eruditii sunt de acord cu folosirea termenului. Cuvintele intra in mod oficial intr-o limba atunci cand masele il folosesc, chiar daca e incorect. Astfel au intrat in limba foarte multe cuvinte care initial erau forme inacceptabile, doar pentru ca foarte multi oameni le foloseau. Mahomedanism a fost si ramane un termen...cel putin ...urat. Dar este chiar INCORECT pentru ca noi nu il veneram pe Mohammad(saw) asa cum crestinii il venereaza pe Hristos si Budistii pe Buda |
||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 18:53 |
||
| asta este strict parerea ta,eu locuiesc in Constanta si cuvantul este folosit foarte des de romani si musulmani,nu este un termen dat de romani ,este un termen tradus,sigur sunte-ti urmasii lui MOHAMED NU LUI MAHOMED DAR ASEMANAREA ESTE foarte mare si nesesizabila,.dincolo de aspectul religios pe care il inteleg si totodata i-ti simt iritarea ca nu se spune mohamed,nu vad nimic urat in acest cuvant.defineste URAT din mohamed sau mahomed,eu inteleg fooooooooooooarte bine ce vrei sa spui | ||
|
wdy Postat pe 30 Aprilie 2008 19:09 |
||
| urat in sensul de trivial. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 19:59 |
||
| no ...apai iar ne apucam de altele ideea era una si clara iar cine a vrut s-o inteleaga a inteles-o foarte bine.deci nu are rost sa intram iar in chestii de genul ..muslim daca vrei o sa spun islam,desi nu tin foarte tare....serios adica nu e vorba de lipsa de respect sau de altceva dar ma repet cine a vrut sa inteleaga a inteles ideea in sine cine tine cu tot dinadinsul sa intre in polemici inutile ..pt mine n-are decat. nu am citit coranul,probabil ca nici nu voi reusi vreodata sa il citesc ....deci in ceea ce priveste cartile sfinte ma recunosc a fii de-a dreptul ignoranta.nu ca ar avea vreo importanta pt credinta mea asta,pt ca in definitiv si la urma urmei credinta exista in fiecare dintre noi in diferite forme.a mea e clara si cea pe care am ales-o e buna aleasa pana la moarte.la fel cum crestinismul e scindat in mi de culte religioase la fel si islamismul e scindat in mai multe culte daca totusi imi amintesc bine.pt toti absolut toti cei care cred in profet ,coranul e cartea lor sfanta indiferent din ce ramura a islamismului fac parte.tot asa si pt crestini absolut din orice cult religios Biblia este cartea sfanta.cred si sper sa nu ma iei iar cu definitii "fine " ale subantelesurilor cuvintelor ...etc pt ca esti destul de inteligenta incat sa intelegi la ce anume ma refer. | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 30 Aprilie 2008 20:27 |
||
|
Buna fetelor....Haideti sa nu mai comentam ceva care nu duce decat intr-o zona in care noi nu am fost si poate pana i Ziua Judecatii nu vom fi.Aceasta intrebare era doar una pentru fiecare,ca fiecare dintre noi sa-si mai insuseasca niste cunostinte legate de religie.Este adevarat nu-si avea rostul aceasta intrebare la acest capitol al modei si imi cer scuze ca am postat-o gresit. Fiecare dintre noi cu siguranta am cules din cunostintele fiecaruia,din argumentelefiecaruia,din contrazieri si polemici,dar in final raspusul este la Dumnezeuiar asa cum a scris cineva mai suscredinta exista in fiecare dintre noi,ca e musulman sau crestin,pocait sau budist,pana la urma toti traim intr-o lume plina de scrupule si ignoranta iar lumea striga in continuare dupa ajutor. Fiecare crede in ceea ce doreste,fiecare dintre noi avem un vis un idealism pe care il disecam dar pana la urma toti vom ajunge in fata Lui Dumnezeu si pana atunci sa incercam sa facem bine,fara cinism si ipocrizii,fara sa ne laudam care citeste mai mult si fara sa ne aducem acuze. In fond traim o viata si avem un plan de indeplinit aici pe pamant haideti sa il indeplinim asa cum stimnoi mai bine iar cu voia Lui Dumnezeu sa raspandim iubire si intelegere. Sa incercam sa gasim un subiect in care sa nu ne contrazicem,si sa desbatem subiecte care cu siguranta asteapta un raspuns. La aceasta intrebare am incercat sa raspundem prin ceea ce fiecare dintre noi am adunat de cand eram copii mici si pana la varsta maturitatii,fiecare dintre noi am incercat sa invatam din ideile fiecaruia. Eu multumesc tuturor celor care au raspus mai acuzativ sau mai placut poate cateodata mai putin placut,am strans de le fiecare cate ceva si multumesc tuturor pentru parerea exprimata. Eu va multumesc si pentru acuze si pentru cuvintele rele problabil asa ati crezut de cuviinta dar cred ca e mai bine sa orim acest subiect aici. Cu respect Pace........... |
||
|
pace Postat pe 30 Aprilie 2008 21:32 |
||
| daca tu consideri ca :TRIVIAL: este cuvantul potrivit,ai probleme grave ,esti obsedata de islam.TRIVIAL inseamna obscen,murdar ,scarbos,tot ce este mai urat, nu stiu de unde ai inteles tu asta .oricum e plictisitor sa ma contrazic cu tine ,esti irecuperabila,sa fii sanatoasa cu religia ta si cu mohamed al tau cu tot,chiar m-ai enervat | ||
|
wdy Postat pe 30 Aprilie 2008 22:53 |
||
|
ema: multumesc si chiar nu am vrut sa incep o polemica. scuza-ma..nu m-am putut abtine sa fac precizarea. de cele mai multe ori chiar o fac, pt ca nici mie nu imi plac dezbaterile pe chestii marunte. si totusi... pace, a fost o concluzie frumoasa. Dumnezeu sa va calauzeasca pasii tuturor. Amin |
||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 22:57 |
||
| si eu iti cer scuze pt tonul taios,si scuze acceptate.no acu ca ne-am lamurit ca fiecare si-a ales calea si ca merge pe ea...permiteti-mi o intrebare.....ce anume faceti de 1 Mai muncitoresc fetelor? no asta nu e nici vreo sarbatoare a unei religii nici a alteia,e sarbatoarea muncii a omului care munceste....deci macar asta o putem sarbatorii impreuna fara sa existe vreo polemica legata de una si de alta....asa ca fetelor: distractie placuta de 1 MAI muncitoresc!!!!!! promit sa fac ceva poze haioase cu care sa va distrez cand ma intorc. | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 30 Aprilie 2008 23:03 |
||
| Ema ,sa ai grija sa nu te intalnesti cu ursul,sau sa te intalnesti cu .....ursul....ai inteles,nu,...te pup si distractie frumoasa la gratar | ||
|
wdy Postat pe 30 Aprilie 2008 23:07 |
||
| wdy,se numeste comportament religios obsesiv.oricum titlul subiectului denota lipsa de respect pentru valorile pe care le-a avut.oricum a incercat sa o dreaga putin si foloseste cuvinte cred eu in necunostinta de cauza.noi avem un sigur DUMNEZEU si ISUS ESTE FIUL LUI.sper sa se incheie discutiile astea idioate care scot ce este mai rau in mine atunci cind citesc numele domnului luat la misto. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 23:07 |
||
| distractie placuta Ema! | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 23:10 |
||
| france,la voi se sarbatoreste 1 mai? | ||
|
wdy Postat pe 30 Aprilie 2008 23:13 |
||
| bineinteles.tot treaba cu munca si la noi.doar ca ploua si adio gratar. | ||
|
Postat pe 30 Aprilie 2008 23:22 |
||
| la noi ,la CONSTANTA,maine v-a fi cald,asa ca mergem la gratar,pupici | ||
|
wdy Postat pe 30 Aprilie 2008 23:27 |
||
| distractie placuta fetelor. eu m-am certat ieri seara cu prietenul,mi-a spus ca mai pot ramane 2 luni la el pana imi gasesc un loc unde sa stau :)) bineinteles ca ne-am impacat si mi-a spus ca a luat cheile cu el azi dimineata de teama sa nu plec.:)) deja ma gandeam cum pot sa dorm cu el in pat 2 luni fara sa-l strang in brate si sa ne iubim. ei uite ca Dumnezeu nu poate lasa o iubire sa se destrame asa usor. suntem tineri si ne comportam ca niste copii . maine vreau sa dorm toata ziua si sa astept carabusii sa bazaie seara pe langa mine. va pup | ||
|
Postat pe 1 Mai 2008 00:19 |
||
|
Doamna France credeam ca o a incetati,obsesiv sau cum vreti s anumiti era un subiect care nuavea cum sa irite pe nimeni,concluzia mea este ca acuzatii sunt slava Domnului,nimeni nu contesta existenta Lui Isus sau a Lui Dumnezeu era doar o intrebare care cu siguranta a atras atentia tuturor iar daca doriti sa a mai razboiti in continuare faceti-o dar lasatii pe altii sa se exprime prin modul lor de exprimare si nu incercati sa dati lectii de psihologie sau teologie. Eu am tras o singura concluzie sunt unii care in viata adopta mereu postura de ,,cearta,,iarasta nu este bine. Va respect dar va rog incercati s anu ne demonstrati cine este celmai destept cine citeste mai mult caci nu se castiga nimic aici,era ointebare simpla o intrebare din care fiecare putea culege cunostinte de la fiecare,ba mai mult putea fiecare sa invete din cunostinteleltora. Eu chiar si parerea dvs am luat-o in considerare,si voi tine ont de ea dar asta nu inseamna ca este un lucru rau sa-i dedici Lui Dumnezeu cat mai mult timpposibil. Va intreb este ceva rau?sau poate toti cei care se cred crestini sunt obsedati? Oricum incerc sa lasam ubiectul asta cu comentariul meu postat mai sus si sa incheiem in armonie in credinta fiecaruia cu Slava Lui Dumnezeu si sa incercam sa fim mai buni mai toleranti unuii cu ceilalti mai intelegatori si iubitori asa cum a raspandit Isus iubire pe pamant si cm Dumnezeu ne invata in cartile trimise de El. Cu repect Pace.Va rog sa nu considerati acest comntariu ca un comentariu acuzativ asupra persoanei dvs ci doar o parere.Multumesc pentru intelegere |
||
|
pace Postat pe 1 Mai 2008 19:51 |
||
| pace, nu te plictisesti niciodata de subiectele acestea legate de religie?gata.........ne-am dat seama ce hram purtati ,nu mai insistati cu tot felul de comentarii stupide.La un moment dat ,chiar am crezut ca v-ati mai temperat si va vede-ti barna din ochiul vostru,dar ,m-am inselatsi iar a reusit Muslim sa ma irite.Tu,PACE,i-mi faci impresia ca esti putin deplasata ,un om sanatos la cap nu sta toata ziua sa dea lectii de religie,du-te femeie la manastire si tine acolo conferinte ,poate reusesti sa convingi vre-o maicuta mai stafidita sa se converteasca la islamul vostru bun si unic .pacat de varsta voastra,toate sunte-ti tinere,ar trebui sa va traiti viata ,sa respirati,nu sa traiti indoctrinate pana in fundul sufletului,daca aveti .....................SPER CA NU MA PROVOCI DIN NOU,SUNT OBOSITA,AM FOST LA GRATAR SI AM BAUT SI O BERE ,ASA CA NU AM CHRF DE INEPTII | ||
|
wdy Postat pe 1 Mai 2008 20:07 |
||
|
DOAMNA WDY...PACAT SI EU CARE CREDEAM CA.......ORICUM SA VA FIE DE BINE CU GRATAR CU TOT IAR BEREA E BUNA PT RINICHI AICI AM FOST PUTIN IRONICA SI IMI CER SCUZE DAR CHIAR PLICTISITI OMUL PRIN VOCABULARUL ASTA IMPRUMUTAT...EU CEL PUTIN M-AM PLICTISIT SA VA AUD DESPRE CEEA CE DVS CREDETI CA STITI DAR CRED CA AM TRAS O CONCLUZIE GRESUITA IN CEEA CE VA PRIVESTE CRED CA NU ATI INTELES COMMENTUL MEU.SAU CE DOMANA VA ATINS?CE ANUMA VA IRITAT SCUMPA DOAMANA?APROPO ALCOOLUL ESTE INTERZIS A AM UITAT O SA SPUNETI CA ERA FARA ALCOOL HAHAHAHA!SCUMPADOAMAN DACA AS AVEA TIMPUL PE CARE IL AVETI DVS LASFOLOSI PT CEVA MAI UTIL DAR CREDE-TI-MA NU AM TIMPUL NECESAR PT A POSTA ABERATII SI PROSTII SAU LAUDE VORBA AIA,,LAUDA-MA SA TE LAUD,,...CRED CA VA ESTE FRICA SA NU VA INTREC CU PREZENTA MEA ME FORUM NU SCUMPA DOAMNA LOCUL VA ESTE REZERVAT SI INCETATI A FI IPOCRITA CACI NU VA SADE NO.........AMU HAI CA V-AM DEMONSTRAT CA POT FI SI IPOCRITA NUMAI CA PT DUMNEZEU NU AM SA MA MAI CERT CU NIMENI SI AM INCHEIAT ACEST SUBIECT DACA NU VA CONVINE ASTA ESTE AM MAI SPUS ODATA NU EU SUNT VINOVATA PT FAPTUL CA SUNT OM....DAR UNII DOAMNE DA=LE MINTE..VA ROG SAMA SCUZATI DAR CHIAR ATI FOST IRONICA SI MERITA UN RASPUN PE MASURA IMI CER SCUZE DESII NU-MI STA IN CARACTER... |
||
|
pace Postat pe 1 Mai 2008 20:33 |
||
| auzi doamna pace ,nu mai face cu lupul moralist cu noi si mergi mai bine la medic sa te tratezi.vezi-ti dumneata in liniste de credinta dumitale si nu uita in viata cum tragi asa ajungi.o sa vina si vremea cind o sa dai socoteala pentru tot asa ca lasa-ne pe noi in pace sa credem asa cum ne-am nascut in Dumnezeul nostru si in cele sfinte.nu a reusit nimeni sa ma scoata din pepeni ca dumneata si ma opresc aici ca nu cred ca vrei sa citesti ce gindesc. | ||
|
Postat pe 1 Mai 2008 21:36 |
||
| esti NESIMTITA | ||
|
wdy Postat pe 1 Mai 2008 21:38 |
||
| si berea ERA CU ALCOOL,,,,,,,,,,,SCLAVA ISAURA/ | ||
|
wdy Postat pe 1 Mai 2008 21:50 |
||
| e bolnava saraca nu te coborii la mintea ei ca indiferenta doare mai mult.are o saminta de scandal in ea ca acasa tace ca de zice coranul sa fie supusa si se cearta cu noi jignind.auzi fato mie i-mi era mila de tine dar i-ti meriti soarta .......... | ||
|
Postat pe 1 Mai 2008 21:50 |
||
| cititi toate postarile ei sa vede-ti ce da cu stangul in dreptul,numai minciuni,are o fetita infiata care a fost abandonata intr-un hotel unde ea era cazata intamplator ,apoi a constatat ca este copilul sotului ei ,apoi i-au murit patru copii,mama ei este medic si a facut un test adn fara stirea ei [[[noi traim in Neanderthal si nu stim nimic despre medicina}}}si au aflat ca este copilul sotului ,numai aberatii spune,nu are nici o coerenta in gandire si in exprimare............mai fato ca tine am vazut multe,stai in banca ta ,esti PENIBILA | ||
|
wdy Postat pe 1 Mai 2008 22:06 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| pisica mea | 21 | De la: kudika055844 23 Ianuarie 2010 13:43 |
| La multi aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! sf mihail si gavril! | 5 | De la: Cassey 30 Decembrie 2008 15:41 |
| Probleme de piele | 3 | De la: pufffer 15 Noiembrie 2009 09:28 |
|
|
||
| "UNDE-I MAMA?" | 44 | De la: catherinezj 28 Noiembrie 2008 11:41 |
| topic pentru priteni buni | 11 | De la: erikahd2008 17 Martie 2009 05:29 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.