Setari Cookie-uri

Isus..FIUL LUI DUMNEZEU!DUMNEZEU INSUSI?PROFET?UN INVATATOR?

cred ca am fost acolo daca nu ma insel..mai sus un pic de obor nu?pe stanga?si e micut?

Postat pe 27 Mai 2008 22:39
buna ema si janice.nu nu este mic poate ai mai fost si nu-ti mai amintesti ppoate ai intrat in sala unde se mananca caci in spate mai este o sala unde se fumeaza narghilia si se joaca table pentru luna 87
pace
Postat pe 27 Mai 2008 22:59
fetelor sunt cu ganduri bune pe aici.nu vreau sa ma mai cert cu nimeni caci unde am fost eu saptamanile astea chiar imi era dor de voi m-a facut sa realizez ca o prietenie e mai [retioasa decat sa-ti mai adaugi un dusman pe lista.asa ca sunt cu stegul alb sus
pace
Postat pe 27 Mai 2008 23:01
cat ma bucur.....pace bine ai revenit.....daca nu ne mai ciondanim pe teme religioase se pare ca e ok totul ....ia spune ce mai face piciulica ta????
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Mai 2008 23:04
DRAGA EMA E BINE..A FACUT VARICELA SI ESTE TARE SUPARATA CA NU O SCOT PE AFARA LA JOACA.IN REST TOTUL E OK.TU CUM ESTI ESTI BINE?SERVICIUL?EU SUNT BINE UN PIC SUPARATA CACI MAMA EI NATURALA DORESTE SA O IA PENTRU 2 SAPTAMANI LA EA.LEGAL NU ARE CUM NUMAI CA MA AMENINTA CU PROCESUL DE ADOPTIE SI NU STIU CUM SA PROCEDEZ.SOTULMEU NU SE PREA IMPLICA SI NU STIU CUM SA FAC?TU CE MA SFATUIESTI?
pace
Postat pe 27 Mai 2008 23:14
FETELOR VRETI SA VA POVESTESC CEVA CE CONSIDER EU ESTE IESIT DIN COMUN?POATE PUTEM COMENTA DESPRE ACET SUBIECT
pace
Postat pe 27 Mai 2008 23:19
sa n-o lasi sa se scarpine ca ii raman semne....aaa si referitor la legalitatea gestului mamei naturale,nu stiu exact dar nu cred ca are dreptul asta fara vreun act semnat de parintii adoptivi.cel mai sigur este sa ceri sfatul unui avocat specializat in adoptii imi pare rau dar din punctul asta de vedere,ma refer la legi si alte alea in domeniul asta sunt pe langa....si nici nu cunosc pe cineva de la care m-asi putea informa macar.
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Mai 2008 23:26
Adoptia s-a incheiat??? La noi la Romanica e facuta adoptia???
mia_mia
Postat pe 27 Mai 2008 23:26
pace,nu te lasa rapusa de rautatile ei si nu da copilul din casa ta .ea vrea sa te impresioneze si atit.copii sint usor influentabili si nu este bine pentru familia voastra in viitor.oricum ma indoiesc ca va putea obtine dreptul de a vizita copilul.sotul tau mai bine daca sta deoparte ca cine stie ce ginduri il mai apuca.oricum ma pun in situatia ta si cred ca as fi in stare de orice pentru copil.e usor sa dai sfaturi si greu sa fi in miezul problemei.

Postat pe 27 Mai 2008 23:28
inca ceva .la varicela contra mincarimilor e utila tintura mentolata s-au pudra de talc.

Postat pe 27 Mai 2008 23:31
fetelor prima data a fost procesul de incredintare minor care s-a finalizat.Apoi am depus actele pentru adoptie cu declaratia mamei in fata notarului ca imi acorda dreptul de adoptie in tot timpul ala am fost nevoita sa ii platesc cazare masa plimbare si alte cheltuieli personale.A juns la un acord cu stoul meu,vreau sa zic soul meu s-a inteles cu ea ca in cazul in care ea doreste sa stea cu ea sau sa o viziteze sa i dea voie.Sotul meu a fost deacord pentru ca zice el:pana seamneaza actele in fata notarului,,fetelor nu a pot dezlipi de copilul meu,am crescut-o de cand a venit pe lume avea o saptamana nici nu a avut buricul cazut fetelor eu i-am da nume i-am facut viitorul.Avocatul mi-a zis sa sa io dau sa nu imi faca complicatii la proces numai ca-mi este frica sa nu mi-o mai aduca.Eu fiind plecata am sunat-o si i-am zis ca nu pot sa i-o dau sincer nu pot trai fara ea,in schimb mama naturala a facut scandal si mi-a zis ca ma va costa scump.
cREDEI ca am procedat gresit refuzand-o?
Draga MIa Mia adoptia este facuta in Romania
pace
Postat pe 27 Mai 2008 23:34
francia sa stii ca nu i-am dat-o nicidata am fost in stare sa-i raspund ca prima si ultima data cand o sa vrea sa o vada ne va vedea peamandoua in mormant.dAR NU INTELEG CUM POATE UN OM SA-SI ABANDONEZE COPILUL CA APOI SA VINA SA IL FOLOSEASCA IN SCOPURI PERSONALE?PENTRU BANI O VIATA MAI BUNA?CACI VORBELE EI ASTEA AU FOST:NU AM TIMPDE COPIL,DAMI-OSI MIE CATEVA ORE CA VINE IUBITUL MEU DIN BELGIA SI VREAU SA O VADA S-MI DEA BANI PENTRU EA,CA AM MARE NEVOIE ,,,DOAMNE ANIMAL SA FII SI TOT NU FACI ASA CEVA,....
pace
Postat pe 27 Mai 2008 23:39
pace,incearca sa o cumperi cu bani daca e asa avida ca sa-ti vezi sacii in caruta.intreba cit vrea si te sfatuiesc cind ai discutii din astea cu ea sa ai un reportofon sa o inregistrezi ca te poate ajuta la proces.oricum nu pot sa cred cum pot fi unii oameni asa.eu mi-as da viata pentru copil.

Postat pe 27 Mai 2008 23:47
FRANCIA CA DREPTATE MAI AI...CNE STIE CE IO TRECE PRIN MINTE...CA LE-A FACUT IN ASA FEL INCAT NU MI-AM DAT SEAMA PANA M-AM TREZIT CU UN COPIL....NICI DACA ERA PANTERA ROZ IESEAASA DE CURAT....HAHAHA!CE TI-E SI CU BARBATII ASTIA!
pace
Postat pe 27 Mai 2008 23:47
DOAMNE FRANCIA CAT IAM DAT SI CAT O SA II MAI DAU DEACUM INCOLO NU ARE IMPORTANTA CACI COPILUL MEU NU ARE PRET SI NU E DE VANZARE...ORICUM STIU CA O SA O REZOLV DAR O REZOLVIN FELUL MEU SUNT IN STARE SA O STRANG DE GAT.
CE ZICI FRANCIA DACA TI-AS POVESTI CE MI-A FOST DAT SA VAD PENTRU PRIMA DATA IN VIATA MEA?
pace
Postat pe 27 Mai 2008 23:53
astept sa-mi spui dar sint moarta de somn ca am avut o zi super plina si grea .promit ca daca ma ia somnul citesc maine si vorbim.noapte buna!

Postat pe 27 Mai 2008 23:59
AM FOST AZI INTR-O COMUNA DIN CRAIOVA SA VIZITAM NISTE FAMILII DE ROMI.ACOLO LA INTRARE IN COMUNA AM CUNOSCUT O PERSOANA O FEMEIE,CARE AVEA 3 COPII.UN BAIAT SI 2 FETITE.AM INCEPUT SA O INTREB O ADRESATA DUPA CARE AM AVUT O DISCUTIE MAI AMIABILA MAI BINE ZIS INCEPUSEM O PRIETENIE FUMOASA.M-A INVITAT IN CASA EI LA UN PAHAR CU SUC.AM ACCEPTAT FERICITA.
INTRAND PE USA NU AM PUTUT SA NU OBSERV UN BAIAT DE NICI 11 ANI CARE AVEA MAINILE BATATORITE CU UMFLATURI.L-AM INTREBAT STINGHER CUM IL CHEAMA EL MI-A RASPUNS CA IL CHEAM AMADALIN.AM CONTNUAT SA INTREB CE FACI ESTI LA SCOALA?EL A ZIS DA SI NU M-AM PUTUT ABTINE S ANU IL INTREB DAR DE CE AI MAINILE IN HALUL ASTA?!!!!LA CARE EL MI-A RASPUNS PARCA OBLIGAT SI GRABIT A-MI RASPUNDE:IL AJUT PE TATI SA FACA MOBILA?SI SCOALA?L-AM INTREBAT?PAI MAMI A ZIS SA MAI STAU O SAPTAMANA SA ILAJUT PE TATI SA FACA MOBILA CA NU PREA AVEM BANI SA CUMPARAM MANCARE.
MI S-A RUPT SUFLETUL...NU PUTEAM SA-MI IAU OCHII DE LA MAINILE MICUTE SI ATAT DE RANITE.
DINTR-O INCAPERE CA BUCATARIE NU ERA CRED CA UNDE EI AU FACUT BUCATARIE ERA O CAMARA,IMI ZAMBESTE STINGHER O FETITA,DULCE SI PARCA ERA ASA DE SUPARATA.
AM MERS SA O SALUT S PE EA AM INTREBAT-O LA FEL CUM O CHEAMA MI-A RASPUNS:ANDREA,ESTI LA SCOALA?EA:DA?AM INTREBAT-O SI AZO DE CE NU ESTI LA SCOALA?EA MI-A RASPUSNS O AJUT PE MAMI.
MAMA EI A VENIT LANGA MINE SI PARCA ERA UN CAPITAN INARMATA CU UN TON DE CONDUCATOR:LASATI DOAMNA SA MUNCEASCA CA TREBUIE SA INVETE SA MUNCEASCA CA VIATA E GRE...TREBUIE SA VADA CUM SE CASTIGA BANII
EU NU M-AM PUTUT ABTINE SI AM INTREBAT-O DAR COPILARIA LOR?LA CARE EA IMI RASPUNDE:LASA DOAMNA CA NICI EU NU AM AVUT COPILARIE....
DUPA 20 MINUTE MAMA O CHEAMA PE FETITA SI II DA BANI SA CUMPERE CEVA.LA INTOARCERE FETITA II DA RESTUL MAMEI SI PLEACAC.MAMA CAUTA CEVA IN SACOSE SI NU GASEA.SI INCEPE SA O STRIGE PE FETITA.FETITA VINE FUGING SI O INTREABA CE S-A INTAMPLAT?IAR MAMA O INTREABA UNDE SUNT TIGARILE?TI-AM ZIS SA CUMPERI UN PACHET PT MINE SI UNUL PT TAICATAU!FETITA SPUNE AM CUMPARAT DAR CRED CA LE-AM UITAT LA MAGAZIN.IN ACEL MOMENT MAMA II DA O PALMA FETITEI,IAR FETITA CADE JOS.NU AM PUTUT SA RAMAN INDIFERENTA M-AM BAGAT APARAD-O PE FETITA SI ZICANDU-IMAMEI CA NU E CORECT CUM A PROCEDAT.
MAMA EI IMI SPUNE FOARTE LINISTITA:I-AM TRAS UNA CASA STIE CA EU FARA TIGAI NU POT.
AM RAMAS SOCATA SI MI-AM DAT SEAMA CA UITAEM SA O INTREB:SI SOTUL?EA IMI SPUNE:SOTUL E CETATEAN TURC,MUNCESTE SARACUL PENTRU DRACII ASTIA SA AIBA EI CE MANCA....DOAMNA E OM BUN CA FATA SI BAIATUL NU SUNT FACUTI CU EL CI DOAR CEEA MICA,DA EL NU-I IUBESTE DOAMNA CA MI-A ZIS CA N POTATE CI DOAR II E MILA DE EI....
FETELOR CREDETI-MA AM FOST ACOLO FARA SA VREAU SI FARA SA VREAU AM SESIZAT PROTECTIA COPILULUI.
NUMAI CA AM STAT DE VORBA CU COPII SI MI-AU SPUS CA EI NU POT STA DEPARTE DE MAMA LOR..
VOI CE CREDETI LE ESTE MAI BINE LANGA PARTII LOR?CARE II MUNCESC PANA DIMINEATA LA 4 DIN SPUSELE COPIILOR SI NU AU COPILARARIE ORA DE SOMN PLIMBARI PRIN PARC DESENE ANIMATE LUCRURI UZUALE COPILARIEI...CARE ESTE PARERE VOASTRA?CE GANDITI CE AR TREBUI FACUT?
pace
Postat pe 28 Mai 2008 00:08
Religia e un mijloc de manipulare in masa.....acum nu zic eu ca sunt mai cu mot..omul are nevoie ce ceva in care sa creada...si eu cred ...dar ce e prea mult strica...si fanatici religiosi au produs...razboaie..masacre...cruciade...Cat despre Isus ...nu cred ca suntem noi in masura sa spunem ce a fost...asta a fost stabilit de mult timp in urma de catre sinoadele ecumenice...iar parerea noastra daca este diferita de cea a lor...se numeste erezie asa ca....am putea sa mergem sa intrebam o persoana acreditata...sau sa ne facem religia noastra ...:))) fiecare cum prefera
corinuta1010
Postat pe 28 Mai 2008 01:40
Pentru ca procesul de adoptie nu e finalizat...i-a in calcul spusele avocatului ...Eu te sfatuiesc sa fi un pic perversa..ca sa zic asha...vorbeste-=i frumos..spune-i ca nu conteaza cat te costa...ca o sa ai grija ..cand se va finaliza dosarul sa o rasplatesti onorabil ..ca o s-o lasi sa-si vada fata...etc..O mama care-si da copilul spre adoptie ..si vine cu pretentii materiale..e clar ca pune pe primul plan banii ...si mai putin dragostea fata de copil .. Stiu ca dureaza ..ca orice proces..eu zic sa te inarmezi cu rabdare..incerca ..cu avocatul tau ..sa grabesti lucrurile (declaratia de la notar o poate schimba imediat..si o anuleaza pe prima) ...asteapa a finalizarea procesului ..si dupa..e copilul tau ..Si atunci ...ai toate drepturile legale asupra fetii ..
mia_mia
Postat pe 28 Mai 2008 08:12
pace imi pare rau pt tine..dar am si eu o intrebare,deoarece nu cunosc asa bine cazul,sotul e tatal natural?sau amandoi ati adoptat o pe micuta?lupta pt ea! multa rabdare..si multa putere!

Postat pe 28 Mai 2008 09:36
pace,citesc si nimic nu ma mira draga mea .si aici sint multi copii amariti care au parte de asfel de tratamente.cred ca daca as avea asa o putere i-as lua pe toti la mine.trebuie sa plec dar revin.luna mama e copilul pe care la facut sotul ei cu alta femeie si care la abandonat dar mama nu este cine reproduce ci persoana care il creste.iar pace iubeste copilul din suflet si a trecut peste faptul ca sotul ei a inselat-o .oricum trebuie sa ai mare putere sa poti indura ca om atitea dar viata e plina de neprevazut.ce rugaminte mai am :sa ingropam securea cu religia ca toti sintem oameni si daca putem sa ajutam cu o vorba buna sa o facem deoarece indiferent de apartenenta religioasa cind vine suferinta e la fel pentru toti.o zi buna cu multe ginduri bune daca fapte nu putem sa facem.

Postat pe 28 Mai 2008 09:46
pace esti o femeie de nota 10!nu stiu cate ar fi indurat atatea..ai tot respectul de la mine.si asa e francia,mama este cine il creste.

Postat pe 28 Mai 2008 10:39
Buna Pace si bine ai revenit,sper ca ai ganduri mai bune de data asta.....o intrebare aveam....... daca sotul tau a recunoscut copilul,legal este tatal lui iar mama nu trebuie sa-l dea spre adoptie,sotul tau poate avea drepturi legale si poate doar sa se judece cu mama naturala pt abaandon de minora,,,,,,,,oricum vad ca este destul de complicat,poate fi si ,,,,,,,chemarea singelui stii si tu singele apa nu se face ,de aceea mama naturala insista ,sau si-a dat seama de gresala care a facut-o in tinerete si de aceea doreste copilul,,,,,,,,,,,,,,succes in finalizarea planurilor tale
wdy
Postat pe 28 Mai 2008 11:30
gata wdy nu sunt cu ganduri religioase sau cu razboaie am uitat tot si am inceput ceva nou.
Wdy stai sa iti explic care a fost defapt realitatea.
Cum ti-am spus si mai inainte la inceput despre planul lor malefic in acel hotel.Sotul meu imi cunostea slabiciunea stie destul de bine ca sunt sensibila la orice si orice ma atinge si nu as putea sa stau indiferenta la nimic.
Cand noi ,,am gasit-o,,vorba aia el sotul meu a nvitat-o pe mama naturala la noi acasa.A venist am stat de vorba si -am explicat situatia,i-am spus clar ca daca fetita ramane la mine nu mai are cum sa o ia la care eami-a raspuns asa:nu-mi pasa ca oricum nu am ce sa ii ofer stiu ca lana tine ii va fi mai bine decat langa mine caci mi-a demonststrat sotultau.
Eu auzind aceste vorbe mi-am datseama ca este ceva la mijlok.Cu ajutorul parintilor mei am reusit sa rezolv orice document tinea de identitatea copilului si bineinteles am aflat la testil de paternitate ca defapt copilul este sange din sangele sotului meu am scurtat povestea aici ca sa nu mai dau si cele mai mici detalii.
Nu a contat pt mine acest lucru m-a durut intradevar ceea ce mi-a facut sotul meu dar am stat si m-am gandt ca un copil nu poate plati pentru faptele parintilor lui.
Mama naturala mereu mi-a cerut bani si nu am refuzat-o ba chiar si pana in ziua de azi ii plates chiria unde ea locuieste excursiile pe care si le-a dorit mereu ma suna cand banii setermina,crede-ma partea materiala pentru mine nu are importanta,numai ca asa am obositsi as vrea sa se termine totul.
Procesul cu incredintare minor tatalui s-a finalizat numai ca mai am acest proces de adoptie care inca mai dureaza si avocatl meu mi-a sugerat sa nu fac nimic macar pana la finalizarea procesului.
Crede-ma nu o mai suport si nu ma refer ca imi cere bani si alte lucrur dar am atatea sa ii spun si mi-e greu sa ma abtin,caci vine la mine in vizita cateodata si nici macar nu o baga in seama pe fetita,ba mai mult tipala ea si eu nu ma pot abtine si ma cert cu ea.
n Sotul meu mi-azis ca ma intelege dar daca el ar interveni s-ar intelege altceva si atunci ar deveni mai complicat.
Iti dai seama ca imi vine sa o strang de gat dar parca atunci cand vine dupa bani imi vine sa o ....am ajuns sa ii cumpar tot ce este necesar in bucatarie sa ii fac comanda la mobila si alte lucruri....dar atat de mult dureaza si ma macina....
Repet nu ma intereseaza cat ma va costa material atata timp cat imi lasa copilul i pace si isi vede de treaba ei,dar acm cateva zile mi-a zis ca ar vrea sa o ia pe fetita cu ea 2 saptamani caci vine un iubit de al ei si vrea sa o cunoasca....
Cum as putea WDY SA O LAS CACI NU M FOST NICIODATA DESPRATITA DE EA?
SA O STIU LAALTCINEVA DECAT LA PARINTII MEI?
MERSI CA MA ASCULTI WDY SI IMI PARE RAU DACA TE-AM RANIT VREODATA.
PACE
pace
Postat pe 28 Mai 2008 11:45
LUNA87 DA STUL MEU ESTE TATAL NATURAL AL COPILULUI.STIU CA O SA ZICI,,MA DA DE CE AI FOST ASA PROASTA SI NU AI OBSERVAT?,,CREDE-MA NU MI-AM DAT SEAMA CA R FI AVUT O RELATIE CU CINEVA CACI MUNCEAM ZI SI NOAPTE.MERGEAM DUPA MARFA IN TURCIA,SI BULGARIA,APOI AM SI UN SERVICI SOLICITANT.DAR IATA CA SE MAI INTAMPLA POATE SI DIN VINA MEA.
ASTA ESTE TREBUIE SA GANDESTI LA RECE CA SA NU IEI DECIZII CARE SA TE AFECTEZE MAI TARZIU SAU SA AI MUSTRARI DE CONSTIINTA...ASTA E AM FOST OARBA...ACU TOTU A TRECUT....
pace
Postat pe 28 Mai 2008 11:48
PT FRANCIA..DRAGA MEA NIMIC NU ARE CE SA NE MAI UIMEASCA MNUMAI CA STANG ACOLO SI VAZAND REALITATEA MI-AM DAT SEAMA CA,COPII PLATESC CONSECINTELE SI ASTA E CEEA CE DOARE CEL MAI TARE.
INDIFERENTA UNUI PARINTE....NOI CEI CARE LE SESIZAM NU NE DAM SEAMA CAT DE INTUNECAT SI DUREROS E IN SUFLETUL UNUI COPIL CARE NU ARE CUM SA0SI DEA SEAMA SAU NU ARE CUM SA STIE ASI TRAI COPILARIA....PACE
pace
Postat pe 28 Mai 2008 11:51
Nazanin, nu stiu ce te face pe tine sa accepti sa fii una dintre cele patru sotii. Cum am mai spus si cu alte ocazii, nu voi putea respecta niciodata o femeie de genul asta. Si in Noul Testament scrie foarte clar ca un barbat nu are voie sa aiba mai mult de o femeie. Nici legile statelor in care traim noi nu permit asa ceva. Ai auzit tu cumva de un barbat crestin care sa aiba doua casatorii atat legale cat si religioase? Eu n-am auzit. Postul meu se referea in mod clar la crestini, nu la evrei.Si oricum, mi se pare ca e gresita ideea de a permite unui barbat sa aiba mai multe femei, indiferent daca sunt sau nu sotiile lui. Cu alte cuvinte, nu mi se pare ca daca ii sunt sotii lucrurile sunt ok. E acelasi lucru. Nu numai ca e promiscuu, dar e stupid din punct de vedere al demografiei. Sa stii ca numarul femeilor si al barbatilor care traiesc in lume e aproxamitiv egal(ca medie). Asa ca daca un barbat isi ia patru femei, ce se intampla cu alti trei barbati? Ei sa nu aiba niciuna?
beyonce_indragostita
Postat pe 28 Mai 2008 11:53
Dar probabil astea sunt lucruri la care nu trebuie sa te gandesti daca accepti tot ce scrie in Coran.
beyonce_indragostita
Postat pe 28 Mai 2008 11:54
ei draga wolfy,cred ca sa speriat nazanin si a fugit:))vad ca nu mai raspunde.poate mai tranteste asa un comentariu..:)))

Postat pe 28 Mai 2008 12:33
nu pace,nu as fi spus ca esti proasta..citesc ce scrii si crede ma,ma ia cu fiori...nu stiu cum ai avut puterea asta de a merge mai departe..iti spun sincer,eu nu as fi putut..sotul tau nu te merita sa stii...esti o femeie care se gandeste la copil mai intai,si nu la tine...BRAVO!!!!

Postat pe 28 Mai 2008 12:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
va este frica de anul 2012??? si despre cipul inplantat..sub piele 69 De la: kokean 18 August 2010 06:55
Sa vorbim despre prostituate 136 De la: kudika_0013 14 Aprilie 2013 10:26
ai vazut ce site frumos si ce reduceri au! 1 De la: coltuc 7 Mai 2008 14:20
CE SUNT DE FAPT, LACRIMILE..? 12 De la: agoldfish 13 Mai 2009 11:21
Persuasiune 3 De la: dandanaua_reloaded 8 Noiembrie 2009 14:45