Mai multe
| din punct de vedere juridic nu mai avea nevoie de proces daca era adnul tatalui.pentru ca mama era trecuta la abandon si tatal avea drepturi depline.ma rog ,multe nu se leaga dar nu am vrut sa scarman rahatul si numai D-zeu stie ce este adevarat si ce nu.oricum sa fi facut barbatul meu un copil cu alta insemna lipsa de respect pentru mine si i-l dadeam pe apa simbetei.ma rog fiecare cu personalitatea lui dar ma deranjeaza ca si in discutiile asa zise pasnice instiga la cearta.si felul in care incearca indirect sa atraga la minunata religie alte suflete in deriva.ma rog sa ramina in plata .lui alah | ||
|
Postat pe 1 Mai 2008 22:25 |
||
|---|---|---|
|
WWW.CORSETE.RO - Simte-te speciala in fiecare moment al zilei: la birou, la intalnire, la petreceri si in intimitatea dormitorului tau. |
||
|
Corsete Postat pe 1 Mai 2008 22:35 |
||
|
BUNA FETELOR.SPER CA ATİ PETRECUT CU BİNE PASTELE.SPECİAL PENTRU:::ema_iordanescu;wolfy2225;wdy france;:SUNTETİ FOARTE RAUTACİOASE.NU SUNT AVOCATA NİMANUİ;NU SUNT BLONDA Sİ NİCİ NU VOİ Fİ VREODATA;NU AM DE GAND SA MA CONVERTESC.SE VEDE CA SUNTETİ PUSE PE CEARTA.TOATE SUNTETİ FOARTE CREDİNCİOASE DİN CEEA CE REİESE DİN COMENTARİİLE VOASTRE.DE CATE ORİ PE AN VA DUCETİ LA BİSERİCA (İN AFARA SARBATORİLOR )??????????????CUM SE FACE CA RAUTATEA İESE DE LA VOİ CARE SUNTETİ NİSTE ADEVARATE CRESTİNE CONVİNSE Sİ NU DE LA CELE CONVERTİTE??????????????????ACUM VA SUSTİNETİ STATUTUL RELİGİOS????????????İN FATA UNOR CONVERTİTE?????????????DAR İN FATA LUİ DUMNEZEU OARE CUM VA SUSTİNETİ STATUTUL DE CREDİNCİOASE?EU N-AM ZİS NİCİ DUMNEZEU NİCİ ALLAH,PENTRU MİNE E ACELASİ Sİ E UNUL SİNGUR. NU MAİ FİTİ RAUTACİOASE CA FACETİ RİDURİ İNAİNTE DE VREME.SA AVETİ O VİATA FRUMOASA Sİ SA VA DEA CEL DE SUS ATAT CAT PUTETİ DUCE. |
||
|
|
||
|
boscutza03 Postat pe 3 Mai 2008 03:40 |
||
| broscuta scumpa merg la biserica de cate ori simt nevoia de a merge si asta se poate intampla intr=o saptamana si de 7 ori,nu ma omor dupa preoti care slujesc si consider ca relatia mea cu Dumnezeu ma priveste,incerc sa nu calc cele 10 porunci desi nu imi iese intotdeauna ,pt ca sunt din fire apriga la manie ..... si oameni care nu suporta adevarul ,ironia sau pur si simplu comentarii la adresa lor si nu au habar ce inseamna sa faci haz de necaz,ma lasa rece si total indiferenta.apropo,stiai ca exista o vorba tare potrivita celor care spun chestii de genul..."sa va dea cel de sus atat cat puteti duce"? "replica mea este urmatoare"ruga de magar nu se suie la cer" pt ca ceea ce ai spus mai sus am luat-o ca pe un blestem...Dumnezeu ne da fiecaruia dupa fapta si rasplata....crede-ma ca nu am pretentia sa ii cer ceva,tocmai pt ca ma simt nevrednica pt a-I cere mai mult decat am.nemultumitului ii ia Dumnezeu darul iar eu sunt fericita si am invatat sa accept ceea ce imi da in fiecare zi ... si bune si rele.daca rautatile noastre nu le suporti....ma intreb oare cum te descurci in lumea asta mare si rea care te loveste atunci cand te astepti mai putin...am avut niste sarbatori superbe asa cum nu am mai petrecut de mult. | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 3 Mai 2008 17:23 |
||
|
de Paste am fost la slujba de Inviere,m-am simtit extraordinar,am urcat a 2-a zi in cimitir la mormantul tatalui meu,am aprins o lumanare,iar seara...mi-am petrecut-o in compania prietenilor (am jucat carti pana dimineata si am luat bataie...)au fost zile linistite petrecute cu familia si prietenii. pe urma !1 mai muncitoresc l-am petrecut impreuna cu iubitul,asa cum ne-am dorit,lenevind si vorbind cate-n luna si in stele.am iesit putin la plimbare dar in principiu ne-am bucurat de clipele petrecute impreuna. azi de exemplu am fost la un botez si maine....urmeaza faza a 2-a a botezului adica baita care i-o face nasica,sunt frumoase obiceiurile noastre .... indiferent de zona tarii |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 3 Mai 2008 17:28 |
||
| broscuta draga se pare ca tu esti saminta de scandal pe acilea fato.despre ridurile mele ca vad ca te marcheaza eventual tin sa-ti spun ca eu la virsta mea nu am inca (poti studia albumul cu poze daca nu crezi)in rest cu ajutorul domnului mai ajung si la biserica chiar daca nu este romaneasca e ortodoxa si pentru mine e suficient.in rest DUMNEZEU mi-a dat dupa suflet adica mult bine si liniste,iar sarbatorile au fost magnifice alaturi de familia mea.sper ca te-a satisfacut raspunsul meu dar ceea ce tu ai postat ma duce cu gindul la un proverb romanesc cu prostul care moare de grija altora. | ||
|
Postat pe 3 Mai 2008 17:48 |
||
| vaaai france si io care credeam ca numai eu sunt rautacioasa....noh s-o gasit inca o fata sa-ti dea replici rautacioase...ce te faci acu mai broscuto??? | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 3 Mai 2008 18:13 |
||
| sper sa nu se sinucida.hai ema mai sus ca se pare ca cineva are nevoie de ajutorul nostru.auzi broscuta ai facut raie la carapace ca tare te maninca! | ||
|
Postat pe 3 Mai 2008 18:22 |
||
|
incepe razboiul cumva doamna france?si nesimtirea face parte din viata omului dar credeti-ma nu eram acolo cand ipocrizia si nesimtirea s-a impartit caci nu am vrut sa fiu.Cand sunteti atacate faceti pe sfintele dar cand dvs atacati va iritati iar doamna france nu va mai laudati atata si nu ma ai obositi lasati-ma domle in pace iar doaman WDY ati primit raspunsul bine meriat pentru comentulpe care mi la-ti trimis mai sus nu inteleg d ce va atacati. Si crede-ma domana France POATE DUMNETEA NU STII CE ISEAMNA BUNATATE,... Sa aveti grija de vs si sa incercati sa raspanditi iubire si nu ura asa cum mereu ati incercat sa aduceti in aceasta discutie eu una oricum nu am cu cine sa ma obosesc caci am alte lucrur mai importante in viata. Iar doamna france parca asa am inteles ca lucrati cu oamenii casunteti psiholog si sper sa nu ma insel din ceea ce ati postat in mai multe comentarii nu reiese. Si eu lucrez cu oamenii sunt asisttent social si lucrez si in afara tarii dar nu am intalnit nicaieri atata rautate cat am intalnit aici pe forum.Spuneti ,,surorile musulmance,,nebunele,,obsedatele,,noi nu vam raspuns nici cum dar cand ati fost atacate doamna doamne ce a iesit....imi pare rau ca a iesit asa iar doaman Wdy nu am pt ce sa imi cer scuze dar ma-ti provocat iar raspunsul era destul de limitat. Pace tuturor azi merg spre Egypt cu serviciul iar apoi o munca de voluntariat in Franta sper sa va simtit mai bine fara mine. Un pahar cu apa intotdeauna stinge un foc aprins dar cand e prea mare e nevoie de un ocean intreg. Respect si daca am pt ce,imi cer scuze dar am fost provocata.pace Mai bine slava Domnului decat sclava in propriul meu amar si nopti planse..........mai bine mantuirea Domnului decat sa caut o mangaiere..caci am mangaierea Lui Dumnezeu mereu cu mine.....Acum chiar ca sunt obseata.........................nu va obositi sa raspunde-ti ......... |
||
|
pace Postat pe 3 Mai 2008 19:23 |
||
|
Apropo doamna France in legatura cu fetita mea,atata timp cat nu s-a facut incredintare minor era nevoie de un proces tatal contra mamei naturale,apoi un proces de adptie eu si mama ei naturala adica eu o infiez pe fetita de la mama ei,iar doaman Wdy nu v-am mintit caci am spus acolo ca sotul meu m-a mintit si l-am iertat dar faptul ca ma aflam acoloin acelhotel chiar era intamplator numai ca roul pe care l-au jucat sotul meu si aceea femeie nu a fost intamplator eu doar am fost luata de proasta nu inteleg unde este minciuna in acelcoment v-am specificat ca nu am timpsaexplic mai mult ca sa intelegeti,dar nu era nici o minciuna in legatura cu fiica mea,iar domana France nu va maiobositi sa-mi arati mie cat de destepta sunteti si incercati sa va anbtineti caci stiu ca vreti sa iesiti in evindeta iar acest forum e tocmai potrivit pt dvs caci doar aici aveti sansa si lasati-o dom lemai moale cu scandalul ca ati inebunit de tot dati dovada de prostie decat de om educat incercati sa apareti aici mari doamne dar m-am inselat asa cu m-am inselat si in legatura cu doaman WDY,stiati dreptulmai bine,apropo mamanaturala nu a fos bagata la abandon de copilmai luati carti cu imprumut si apoi veniti cu altecele... Repet doamana WDY OI FI EU NEBUNA SI OBSEDATA DAR NU SUNT NEFERICITA ASA CUM SUNTETI DVS....CREDETI-MA Si imi cer suze inca odata dar repet ma-ti provocat si nu ma puteam abtine. Am asteptat la fel cadomana Ema sa ma atace dar a demonstrat ca e o doaman a fost si va ramane indiferent daca inainte ma ataca sau acuza si doaman wdy va og mai cititi incaodata comentul meu ca sa inteleg eu de ce ati tras concluzia aceea ca sunt obsedata caci era un coment prietensc si am incercat sa nu mai fie scandal atata tot sa legam prietenii si sa nu lasam un subiect sa ne aduca samanta da razboi. Dar am vazut ca aici nu se poate discuta civilizat si doar fiind ipocrit acesta este ultimulcomment pentru ca eu nu mai vreau sa imi pierd timpul degeaba si mai mult nu ma plictisec am lute alte lucruri imporante in viata dacat sa-mi fac dusmani am inteles ca aici pe acest forum nu se poate discuta decat facand razboi Eu sunt prea slaba de fire ca sa pot duce un razboi.. u respectpace. |
||
|
pace Postat pe 3 Mai 2008 19:34 |
||
| numai vorba e de tine pace .pe alt topic cineva se lupta cu moartea-acum arata-ti bunatatea cu,care ne propovaduiesti ca o ai.daca e adevarat ca DUMNEZEU da dupa suflet fa o comparatie intre viata ta si a mea si apoi judeca tu ce inseamna bunatate.deie domnul sa-ti vina mintea la cap si lasa-ne ca tu ne provoci si te ti de noi ca raia de capra. | ||
|
Postat pe 3 Mai 2008 19:36 |
||
| drga Doamna France nu inteleg ce dorit eu ma tin de dvs?vai va rog dvs ma cautati,,raia..o sa incerc sa o studiez...daca as fi Dumnezeu credeti-ma as face mai mult si inca pe atat nu sunt o fire razboinca credeti-ma domana France va rog mult sa ma intelegi ca pot fi si eu una dintre voi de ce nu ma acceptati asta mi-am dorit pe acest forum nimic mai mult am vrut sa vad eu persoana musulmanca daca sunt acceptata intre alte culte secte religii,eu am inteles cretinismul si accept biblia caci credinta mea asa imi spune,eu de ladvs am cerut decat sa ma acceptati asa cum sunt,si scuzati-ma daca am fost ironica dar azi chiar am asistat la un caz cutremurator asa cum in lumea asta sunt 1000000000000000000000 deoamnei care striga de ajutor.Iar pentru aceasta persoana care se lupta cu moartea am sa ma rog dar sunt eu Isus sa vindec oameni scumpa doamna?nu sunt nici eu deacord cu acelemusulmance care spun ca barbatii sunt corecti cu ele credeti-ma caci eu am trait-ope propria-mi pile dar nici ca nu exista,nu sunt acoperita,ies si eu la plimbare restaurante,lapetreceri,duc o viata normala,nu sunt obsedata asa cum am fost numita dar ce ar trebui sa faca o persoana ca mine care vrea sa traiasca intr-o credinta aleasa de ea dar sa fieacceptata de alte persoane care nu sunt in aceeasi crednta cu ea.La felcum sa intamplat cu doaman WDY CARE SPUNEA INAINTE CA MUSULMANCELE NU O MAI PRIVESC ASA CUM O PRIVEAU INAINTE ..DARNU TOATA LUMEA E LA FEL....DECI E VREUN TEST PE CARE TREBUIE TRECUT IN VIATA ASTA SA POTI SA AI PRIETENI DIN ALTE SECTE CULTE RELII?E OARE CEVA RAU? | ||
|
pace Postat pe 3 Mai 2008 19:43 |
||
| pace,esti frustata si tipi;;;;;;;;;;;;i-ti tipi neputinta si nefericirea dar nu le recunosti.ne faci in toate felurile si ne umilesti si ai pretentia sa te respectam?eu nu te-am facut proasta chiar daca tu ti-ai permis!fetito nu ai tu ani cita scoala am facut eu dar nu asta conteaza ci sapte ani de acasa pe care nu-i ai.nu trebuie sa ma crezi tu doamna pentru ca ma simt si nu am nevoie de aprecierile tale.faci de ris musulmancele autentice si esti isterica cu noi si chiar daca o jignesti pe wdy nu ai cum sa ajungi la valoarea ei,pentru ca esti slaba si nu ai valori ,caracter si multe altele.pe forumul asta mergi la lista mea de prieteni si vezi numarul lor apre uita-te si in lista ta ca sa nu mai concluzionezi tu ca ma cert cu lumea si ma dau mare pe aici incercind sa par o doamna.nu mai fi invidioasa pe fericirea si linistea altora ci roaga-te la Dumnezeu sa-ti dea si tie.............ups am uitat ca tu ai renuntat la DUMNEZEU pentru alah ,sa formulez corect :roaga-te la DUMNEZEUL pe care l-ai hulit sa te ierte si poate atunci i_ti gasesti linistea. | ||
|
Postat pe 3 Mai 2008 19:53 |
||
|
DOAMNA FRANCE SUNT FERICITA CREDETI-MA SI NU AM DE CE SA TIP CREDETI-MA,ALLAH INSEAMNA DUMNZZEU EU TRAIND IN ROMANIA AM SA-I ZIC DUMNEZEU.E VEO PROBLEMA?SAU POATE GOD SAU CUM VREU EU E UN SIGUR DUMNEZEI DEJA DVS IATI FACUT UN ALIAT LI. ORICUM DOAMNA DACA ATI FI CEEA CE SUNTETI NU ATI MAI TRIMITE ATATEA COMENTURI IAR SA AJUNG LA VREO VALOARE NU VREAU DOAMAN CA ATUNCI AS FI NEFERICITA NU ACUM. IAR DACA DVS VA MASURATI VALOARE DOAR PRINTR-O LISTA DE PRIETENI PE UN FORUM...........PAI DOAMNA DACA E ASA AM SI EU PE HI5 PEMYSPACE DACA VALOAREA UNUI OM CONSTA IN ASTA EU IMI ALEG PRIETENIISI NU MA INCANTA PEMINE O LISTA CU PRIETENI DOAR ASA CA O ACCEPT EU SA AM PRIETENI PE PAGINA MEA.EU CU ACEI PRIETENI VEAU SA DIALOGHEZ SALECUNOSC VIATA SA-MI CUNOASCA VIATA DECI VA ROG NU IN ASA CEVA ITI DAI SAMA DE VALOAREA SAU CARACTERUL UNUI OM. DV INTRATI AICI PEFORUM SI MA ACUZATI CA AM VORBIT URATCU DOAMNA WDY DAR PRIMA DATA CITITI COMETULPE CARE DANSA L-A TRIMISIN CARE MA FACEA OBSEDATA NEBUNA CHIAR SI ATUNCIDACA TOT II SUNTTI AVOCAT EU CE TREBUIA A FAC?AM RIPOSTAT PE MASURA.SIMAI MULT EU DOAR TRIMISESEM UN COMMENT IN CARE FOLOSEAM CUVINE DRAGUTAIN CARE SPECIFICAM CA FIECARE DINTRE NOI SA RAMANA CU RELIGI CREDINTA PE CARE SI-AALES-O LA CARE EU AMFOST FACUTA NEBUNA...PAI DOAMNA...CARE PE CAE ATUNCI? DA CE FACEM AICI RAZBOI?EVREUN CONCURS SI EU NU STIU?ATI DORI SA AVETI PERSOANE CARE SA VA APRECIZE DAR MIE GURA LUMII NUMI DA SA BEAU SI NICI SA MANANC CI DOAR DUMNEZEU SAU GOD SAU DIOS SAU ALLAH CUM DORITI IMI APRECIAZA FAPTELEBUNE...SPER SAMA INTELEGETI CACI NU CAUT RAZBOI CI CA EU AM FOST ATACATA DACA ATI MAI ATENTA ATIINTELEGE DIN COMENTURILE SI SUNT DOAR DOUA PE CARE LE-AM TRIMIS IN CARE SPECIFICAM CA E MAI BINE SA RAMANEM FIECARE IN LUMEA NOSTRA.IAR CAT DSPRE,,SURORILE,MELE CU SIGURANTA ELENU AU AVUT CURAJUL SA EXPRIME CEEA CE GANDESC AR EU ASA SUNT CACI ASTA IMIEMESERIA SALUPT CU CEL CE FACE RAU UNEI FIINTE MICI MARI CUMO FII......... |
||
|
pace Postat pe 3 Mai 2008 20:08 |
||
| bla,bla ,bla. | ||
|
wdy Postat pe 3 Mai 2008 20:15 |
||
| pace faca-se voia ta!eu renunt a ma certa cu tine si te las in lumea ta "in cercul vostru strimt" si tine cont ca nu mi-am permis sa te jignesc asa cum tu ai facut-o si asta sa-ti dea de gindit iar valoarea umana ti-o dai tu insuti iar prietenii o completeaza. | ||
|
Postat pe 3 Mai 2008 20:16 |
||
|
pai bine ma doamna france ce inseamna|:,,e bolnava saraca minte nu are?,,explicati-mi si miedaca numa-t jignit?la doamna wdy am sa intelg ca a fost din cauza berii ca in rest nu am ce sau ragaitul berii cum ofii Iar doamna france daca e asa sa ne laudam doamna wdy m-afacutmincinoasa si cu functia mamei melepai bine hai sa explic asa:nu sunt saraca si nu provin dintr-o familie de saraci cat pot ajut lafelsi parintii mei. Am o casa la munte doua partamente in oras unulin constnta doamna WDY PE CARE L-ACUPARAT SOTULMEU,UN RESTAURANT IN BUCURESTI CU SPECIFIC TURCESC,UN MAGAZIN CU IMBACAMINTE INCALTAMINTE IN CRAIOVA SI 2 IN BAIA-MARE,SOTULMEU O FABRICA DE MASLINE IN TURCIA AMUN SERVICI PE DEASUPRA SI IN TIMPULLIBER FAC MUNCA DE VOLUNTARIAT IAR CINE POFTESTE VEODATA SUNT IVITATELE MELE SA VERIFICE DOAMNA WDY POATE AVETI SI DETECTIVI..SI ATUNCI DOAMNA FRANCE DUMNEZEU MI-A DAT O FETITA MINUNATA ASA CUM AMSPUS NU AMMINTIT CHIR M-AINSELAT SOTUL CHIAR DACA E MUSULMAN AM ZIS EU ERA INTAMPLATOR IN VIZIUNEA MEA DAR EI NU SI AICI INCHEI CA DAM IN PROSIE......... |
||
|
pace Postat pe 3 Mai 2008 20:27 |
||
| stiti expresia aia "este painea lui Dumnezeu"/?,anumite persoane de pe forum,se stiu ele care,au devenit ,nu "painea lui Dumnezeu"........." cozonacul lui Allah."....,aveti grija sa nu face-ti diabet de atata dulceata si "bunatate" | ||
|
wdy Postat pe 3 Mai 2008 20:40 |
||
| a fost o data ca niciodata o fata [[[nu era blonda]]] care s-a indragostit de un ,,,,,,,,,,musulman,,,,,,,,,,dar el i-a promis ca o ia de sotie doar daca se converteste,ca daca nu se converteste ,se transforma in BROASCA RAIOASA,...........oare cine se regaseste in povestea asta?,,,,,,,,,,,,asteptam oracaielile....oac,oac.oac,ma maninca si nu are cine sa ma scarpine,,,,,,,,,,,,SFARSIT. | ||
|
wdy Postat pe 3 Mai 2008 20:47 |
||
|
pai pace nu am de ce anume sa te atac...,la fel cum i-am spus lui muslim si cleopatrei,imi place sa cred ca sunt in stare sa respect deciziile pe care le iau altii,asta nu inseamna ca nu imi pasa,doar ca acum sunt fericita,mult prea fericita si daca vrei ,...putin egoista,eu am inteles in parte deciziile fiecareia dintre voi,desi continui sa cred ca sunt in parte gresite ,le respect pt ca nu am ce face altceva,doar ca...eu am alta cale ....si asta este subiect incheiat |
||
|
Postat pe 3 Mai 2008 22:42 |
||
| iar isi face de cap administratorul site-ului...aia de mai sus sunt io | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 3 Mai 2008 22:46 |
||
| pentru France si Ema iordanescu:username-ul meu este BOSCUTZA pentru cele care au probleme cu vederea n-are nici o legatura cu broastele sau orice alta minune de la gradina zoologica.sunteti foarte frustrate .nu pot sa ma adresez cu apelativul doamna sau doamne pentru ca din comentariile rautacioase nu reiese acest lucru.urarea pe care v-am facut-o are cu totul alt sens,si anume sa nu va dea Dumnezeu mai multa prostie decat puteti duce ca ajungeti ca acum in cazul de fata sa o postati pe forum. | ||
|
boscutza03 Postat pe 4 Mai 2008 04:29 |
||
| Poate ca n-are sens sa intervin insa constat ca sunteti intr-o permanenta competitie si fiecare dintre voi, in masura posibilitatilor sale, incearca sa demonstreze, uneori jignind aspru ca dreptatea este de partea sa. Unii ar spune ca dreptatea este subiectiva si-n consecinta discutia ar putea continua la nesfarsit dar eu cred ca exista un adevar suprem si acela este Dumnezeu si pentru ca unele dintre voi v-ati laudat cu faptele voastre si cu generozitatea Domnului in rasplatirea lor, vreau sa va spun ca dac-ati fi citit Noul Testament ati fi stiut ca nu ne mantuim pentru faptele noastre si ca binecuvantarile Domnului sunt independente de ele. Asta inseamna ca daca te loveste generozitatea si dai cuiva de pomana ca sa-ti linistesti tu constiinta, nu te astepta sa primesti inzecit. Cat despre nefericirea altora nu trebuie cautate explicatiile in faptele acestora: "Cartea vietii tale a fost scrisa inca inainte de a te naste". | ||
|
Postat pe 4 Mai 2008 06:55 |
||
|
ca bine ati zis doamna Nathalie,numai ca ici pe forum e nevoie sa demonstrezi acestor doamnecine esti ce rang duci mai e putin si sunt in stae sa face o operatie pe creierul tau si mai mult sunt in stare sa-ti controleze contul,apoi esti obligat s ale aplauzi pe unelele si pe altele sa lelauzi. La felcum ati spus doamna Nathalie ceea ce faci si daruiesti trebuie sa daruiesti din suflet nu ca sa astepti lauri sau sa te laude cineva e,aici pe acest forum valoarea unui om sau caracterulomului se masoare in functie de cati prieteni ai pelista ta pe acest site sau in functie de cate doamne de peacest forum te aplauda sau te lauda. Lucrurile ascunse fata denoi pamantenii nu le vedem dar este o singura peroana care vede si citeste fiecare suflet si aceea persoana este DUMNEZEU. O seara placuta tuturor Pace..... |
||
|
pace Postat pe 4 Mai 2008 18:56 |
||
|
mai boscutza03 ,fato draga,crede-ma ca ai un stil aparte de a scoate din mine ce e mai rau la suprafata,ma abtin insa pt ca am sa consider ca nu ai habar despre ce vorbesti.la fel cum pace spunea mai devreme ca ceea ce daruiesti trebuie sa daruiesti din suflet ,tot asa incerc si eu sa ma abtin de la invective tocmai pt ca habar nu am cine esti de iti permiti sa emiti supozitiile de mai sus.pace ,crede-ma din suflet nu e nevoie ,mie personal vorbesc,sa imi demonstrezi nimic,ma repet,iti respect deciziile pt ca este viata ta si tu ai ales sa o traiesti asa ,iti doresc sa fii fericita,si ma bucur ca ai fetita langa tine,in sfarsit. deci boscutza03 daca ai cumva deregleri de com[ortament si nu suporti ironiile si criticile te sfatuiesc sincer sa iti cauti alte partenere de discutii pt ca pe aici pe forum ...se discuta lucruri chiar serioase. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Mai 2008 20:27 |
||
| draga ema lucrurile serioase pe care tu le discuti pe forum sunt comentarii rautacioase si pline de venin.lucrurile serioase pe care tu le sustii sus si tare au deviat de la subiectul principal si vii si spui ca discuti lucruri serioase??????????????mi-ai spus ca poate am dereglari de comportament dar de fapt cred ca tu suferi de aceata problema pentru ca altfel nu te-ai ataca asa de tare,de fapt tu esti cea care nu accepta criticile si ironiile dovada comentariul postat mai sus.la varsta ta ar trebui sa dai dovada de mai multa maturitate si poate sa impartasesti si celorlalte putin din experienta ta de viata.in schimb tu ce faci?????//te comporti ca o fetita de 3 ani careia i s-a luat jucaria si incepe sa se tavaleasca pe jos apentru a-si obtine din nou jucaria.la experienta ta ca presupun ca ai parte de asa ceva ar trebui sa aplanezi intr-un fel micile certuri in schimb tu pui paie pe foc.numai bine iti doresc | ||
|
boscutza03 Postat pe 5 Mai 2008 03:13 |
||
|
are rost sa ma repet???nu cred ....ai dreptate la varsta mea ar trebui sa dau dovada de maturitate...deci....las' asa ca e mai bine.daca ai fii citit toate posturile mele probabil ca ai fii inteles cate ceva ,mi-am permis sa le citesc pe ale tale si sa imi permit o supozitie.nu merita scrisa aici pe forum dar ca sa nu fiu .... inton cu tine uite un "copy-paste" din unul din posturile tale....: "pentru OCTAVİA cu dedicatie speciala:nu stiu daca ai observat dar majoritatea iti dau peste nas.pentru ca ai niste idei stupide.bine pana la urma ai tot dreptul sa te exprimi liber.dar daca 100 de persoane iti spun ca gandesti gresit inseamna ca este adevarat .e stilul tau de a fi mereu pusa pe cearta?de ce te iei mereu de muslim?imi plac ideile ei 100% si spre deosebire de tine are si dovezi.tu ce ai ?arunci o vorba in vant dupa care nu aduci niciun argument care sa iti sustina ideile sau opiniile" eu sunt rautacioasa????fata draga mai gandeste-te.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 5 Mai 2008 20:42 |
||
| cred ca are sindrom premestrual.s-au are nevoie de un barbat?sa-i treaca isteriile.sa stii ca avem si topic de matrimoniale si te putem ajuta draga | ||
|
Postat pe 5 Mai 2008 20:50 |
||
|
eee macar de ar fii asa ,asi intelege doar sunt femeie,fata ast anu stie nici de gluma nici de "fine ironii" si in plus nu cred ca muslim are nevoie de avocat, multumesc lui Dumnezeu are o inteligenta peste medie si isi argumenteaza parerile si ideile admirabil.dar...no ce poti face....mai nimi c si atunci spui "asea"...nu te pui cu prostul ca are mintea odihnita,asta e un proverb,o zicala sau cum o fii deci a nu se intelege ca am facut pe nimeni prost ci am subliniat ce inseamna a nu intelege ironia....asta cu dedicatie speciala pt boscutza03 ca sa nu mai spuna ca sunt ....rautacioasa sau ca dau dovada de imaturitate, cum spuneam cuiva ,experienta mea de viata e infima la varsta pe care o am nu mi-asi permite sa dau sfaturi de viata nimanui cu atat mai mult....celor mai mici decat mine,din diverse motive,neesentiale de altfel. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 5 Mai 2008 20:58 |
||
| mai EMA cum ai cazut la mijloc,broscuta este ratacita pe aici si mai marcheaza si ea din cand in cand teritoriul,nici nu stie cu cine sa se certe,ma uimeste ''coerenta '' ei si debitul verbal cand nu are rost pupici | ||
|
wdy Postat pe 5 Mai 2008 22:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| NUMAI VIATA NE APARTINE | 28 | De la: mia_mia 23 Mai 2008 10:52 |
| dilema | 4 | De la: viviana_vivi 3 Iunie 2015 18:20 |
| Nu stiu voi dar eu,voi incerca!oricum pierd mai mult la loto:)) | 0 | De la: 21 Iulie 2010 14:53 |
|
|
||
| Sunteti impacati cu voi? | 37 | De la: Aderyne 29 August 2009 00:13 |
| Pitipoancele Internetului | 20 | De la: kritzia 17 Iulie 2009 22:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.