Mai multe
De la: wolfy, la data 2010-04-08 16:06:34Excuse me, dar in crestinism fecioria e foarte apreciata, atat la barbati cat si la femei. Tocmai asta e ideea, ca neavand o viata sexuala sunt placuti lui Dumnezeu. Numai fecioare nu sunteti , si numai viti sexuale nu aveti..Crestinismul e plin de fecioare asa cum stie intreg pamantul , caci suntetiu recunoscute pe plan international voi romancele .. |
||
|
Master Postat pe 11 Aprilie 2010 17:52 |
||
|---|---|---|
De la: Kathara, la data 2010-04-09 14:01:28De la: leo_, la data 2010-04-09 01:48:12stau si privesc aici mesaje peste mesaje si ma intreb cat o sa va certati pe aiurelile astea mistice, fie ele religie crestina sau musulmana. daca le-ati studiat pe amandoua stiti deja ca ambele religii au multe puncte comune deci surse de inspiratie comune. daca negi coranul, negi biblia si invers. Iar esti proasta , adica saraca in Duh , ''GENIALUL '' de care spui tu luand in deradere nu a spus ca Biblia este inspirata din Coran saracie in Duh ce esti ...a spus clar :'' Ca amandoua au surse de inspiratie comune '' . .. cate prostie la saqracii in Duh ..si ce ti se potriveste aceasta .Sa-ti spun si care este sursa comuna caci te simt tare proasta .., Sursa este Tora (legea ) si iudaismul . Multa saracie in Duh a-ti doresc in continuare , si acest Duh nu poate evolua nici cu 100 de clase si ani de liceu .., pregatirea mintii nu are treaba cu pregatirea spiritului dar ele pot face o echipa buna atunci cand ambele sunt antrenate , evoluate, bogate in cunoastere . Tu nu esti in stare sa intelegi un simplu cuvant pe care l-a spus leo de care ai incercat sa faci misto , tu o saracie in Duh , dar si o minte proasta ..cum ai putea sa intelegi tu despre Dumnezeu cand El nu are chip , nu are asemanare , nu s-a nascut , nu a fost nascut , nu naste , nu are fii , fiice , nepototi si nepoate ..ca El este Creatorul a celor vazute si nevazute ? Nu ai nici o sansa sa concepi un Dumnezeu fara chip si asemanare ..si nici paganii nu au sansa sa conceapa asa ceva caci ei gasesc in uraciuni placere pentru sufletele lor ..le plac idolii , zeii , sfintii , icoanele , vinul , preacurvia , camata , averile , schisma care este mai rea decat crima, si sodomismul ..., toate acestea le plac mai mult decat orice pe aceasta lume .. .. |
||
|
Master Postat pe 11 Aprilie 2010 18:21 |
||
|
P.S. S-ar putea sa gresesc, insa din cate imi amintesc in Liban prostitutia e legala, in Romania nu, asa ca zboara mai repede intr-o tara cu mai multi musulmani ca gasesti si acolo de toate. Ba unde mai pui ca la musulmani(la siiti cel putin) sexul oral nu e interzis, ba chiar e incurajat. Aidoma cel anal. In religia crestina sunt interzise amandoua. Iata si motivul pentru care se intampla toate astea in Liban: SECTELE CREªTINE – 39% din populaþie SI PE INCA ATAT SAU MAI MULTI SIITI , EI FIIND O SECTA CARE REPREZINTA NU MAI MULT DE 10 LA SUTA DINTRE MUSULMANI , 90 LA SUTA SUNT SUNITI Maroniþii – Maroniþii sunt o bisericã libanezã indigenã înruditã cu Biserica Romano Catolicã. În partea târzie a secolului 7, Maroniþii au fost persecutaþi de alþi creºtini pentru crezul lor religios; ei au migrat din regiunile de coastã înspre zonele de munte din Liban ºi Siria, unde au intrat în conflict cu Druzii. Majoritatea Maroniþilor au fost rurali ºi s-au rãspândit în jurul þãrii. Maroniþii au ocupat în mod tradiþional cel mai înalt strat al societãþii libaneze ºi, odatã cu patronatul Franþei, au fost asociaþi îndeaproape cu sistemul politic independent de Liban. În 1986, au fost în jur de 356.000 de Maroniþi în Liban (16%). Greco Catolicii – Ei au apãrut ca un grup distinct în partea timpurie a secolului 18 când s-au rupt din Biserica Ortodoxã Greacã. Ei acceptã doctrinele Catolice ca definite de Vatican dar au rãmas aproape de Biserica Ortodoxã Greacã, reþinând multe din ritualele ºi obiceiurile antice. Greco Catolicii trãiesc în principal în satele din centrul ºi estul Libanului. Ei au relativ un nivel mai înalt de educaþie ºi sunt mândrii de moºtenirea lor arabã. Greco Catolicii au constituit 3% din populaþie (72.000) în 1986. Romano Catolicii – Cunoscuþi drept „Latinii”, Romano Catolicii cuprindeau mai puþin de 1% din populaþia Libanului în anii 1980. Comunitatea Latinilor este compusã în principal din strãini, în principal europeni. Greco Ortodocºii – Aceºtia aderã la Biserica Ortodoxã Rãsãriteanã, care în secolul 5 a deviat din Biserica Romano Catolicã în privinþa naturii lui Hristos. Original o comunitate de þarã, Greco Ortodocºii au devenit foarte urbanizaþi ºi formeazã o parte majorã a clasei comerciale ºi profesionale din Beirut ºi alte oraºe. Cunoscuþi pentru orientarea lor pan-arabã, Greco Ortodocºii au slujit adesea ca un pod între creºtinii libanezi ºi þãrile arabe. Membrii sectei constituie 5% din populaþie. Iacobiþii – Fiind referiþi adesea drept Biserica Ortodoxã Sirianã, ei îºi derivã numele de la Jacob Baradeus, care în secolul 6 a rãspândit în toatã Siria învãþãtura bisericii cã Hristos avea o singurã naturã (divinã). Aceasta este contrar poziþiei creºtine ortodoxe care declarã cã Hristos avea atât naturã umanã cât ºi naturã divinã. În 1987, Iacobiþii erau doar câteva mii în Liban. Ortodocºi Armenieni – Aceºtia, denumiþi ºi Biserica Gregorianã, au fost organizaþi în secolul 3 în jurul unui crez în singura naturã divinã a lui Hristos care este puþin diferitã de crezul Bisericii Ortodoxe Siriene. Armenienii din Liban au fost refugiaþi care au fugit în Turcia în timpul ºi dupã Primul Rãzboi Mondial. În 1987, ei locuiau în principal în Beirut ºi în suburbiile sale din nord. Biserica Nestorianã – Biserica Nestorianã sau Asirianã este rãmãºiþa miºcãrii din secolul 5 care l-a vãzut pe Hristos ca unul ce consta din douã persoane separate, una umanã ºi una divinã, ca opus faþã de a avea douã naturi într-o singurã persoanã. Doctrina lor a fost condamnatã de Conciliul de la Efes din 431 d. Hr. Ulterior, acei Nestorieni care au acceptat aceastã doctrinã au format o bisericã independentã, care are doar câteva mii de membrii în Liban. Protestanþii – Protestanþii din Liban au apãrut în secolele 19 ºi 20 din lucrarea misionarilor, în principal englezi ºi americani. Ei sunt împãrþiþi într-un numãr de denominaþii, cea mai importantã fiind cea Presbiterianã, Congregaþionalã ºi Anglicanã. În mod tipic, Protestanþii libanezi sunt educaþi ºi aparþin clasei mijlocii profesionale. Ei constituie mai puþin de 1% din populaþie ºi trãiesc în principal în Beirut. Evanghelicii – Ei au apãrut în secolul 20 din lucrarea misionarilor, în principal americani, care au reprezentat grupãri precum Baptiºtii ºi Assemblies of God. În mod tipic, evanghelicii aparþin claselor mijlocii ºi de jos. Ei constituie mai puþin de 1% din populaþie ºi trãiesc în principal în Beirut. Crestinismul este motivul...numai ei pot aduce legi precum'' legalizarea prostitutiei ..etc INTR-o tara 90 la suta islamica nu ai sa vezi asa ceva decat daca accepta musulmanii sa convietuiasca cu ''dIAVOLUL'' ATUNCI VOR FI READUSI LA IDOLATRII , PREACURVII , SODOMISM ETC ..ASA CUM SE INTAPLA IN LIBAN , ACOLO UNDE SUNT MULTI CRESTINI ...SI ASA CUM SE INTAMPLA SI IN iRAQ DE CAND AU INVADAT CRESTINII .. Deci Libanul este o tara sectara cum ar fi Crestinii si Siitii care sunt mai mult de 70 la suta |
||
|
|
||
|
Master Postat pe 11 Aprilie 2010 18:52 |
||
De la: Master, la data 2010-04-11 18:52:22 Draga Wolfi: Uitasem sa-ti spun ca , Crestinismul Ortodocs este a doua religie in Liban ..., ca sa nu te mai miri ca in Liban prostitutia ar fi legala
|
||
|
Master Postat pe 11 Aprilie 2010 19:11 |
||
De la: Master, la data 2010-04-11 18:21:52De la: Kathara, la data 2010-04-09 14:01:28De la: leo_, la data 2010-04-09 01:48:12stau si privesc aici mesaje peste mesaje si ma intreb cat o sa va certati pe aiurelile astea mistice, fie ele religie crestina sau musulmana. daca le-ati studiat pe amandoua stiti deja ca ambele religii au multe puncte comune deci surse de inspiratie comune. daca negi coranul, negi biblia si invers. Serios? Nu stiam ca in tora se vorbeste de Iisus! Cate lucruri aflu in fiecare zi, uimitor! Tu stii diferenta dintre a se inspira si a prelua? Crestinii au preluat tora in totalitate, nu s-au inspirat din ea. Musulmanii saracii au ciupit si ei de ici de colo. Si tristule imbecil, noi suntem cu totii copii lui Dumnezeu. |
||
|
Kathara Postat pe 11 Aprilie 2010 22:24 |
||
De la: Kathara, la data 2010-04-09 14:01:28De la: leo_, la data 2010-04-09 01:48:12stau si privesc aici mesaje peste mesaje si ma intreb cat o sa va certati pe aiurelile astea mistice, fie ele religie crestina sau musulmana. daca le-ati studiat pe amandoua stiti deja ca ambele religii au multe puncte comune deci surse de inspiratie comune. daca negi coranul, negi biblia si invers. Bine te am regasit. Quran-ul afirma "INGEEL"-ul ci nu "BIBLIA". INGEEL inseamna "GOOD NEWS SAU TIDING". Nu cred ca e cazul sa ti explic ce inseamna "BIBLE". Asa ca nu incerca sa incurci borcane. |
||
|
salim_gandapur Postat pe 11 Aprilie 2010 23:08 |
||
De la: Kathara, la data 2010-04-11 22:24:04De la: Master, la data 2010-04-11 18:21:52De la: Kathara, la data 2010-04-09 14:01:28De la: leo_, la data 2010-04-09 01:48:12stau si privesc aici mesaje peste mesaje si ma intreb cat o sa va certati pe aiurelile astea mistice, fie ele religie crestina sau musulmana. daca le-ati studiat pe amandoua stiti deja ca ambele religii au multe puncte comune deci surse de inspiratie comune. daca negi coranul, negi biblia si invers. Daca nu cunosti Tora de unde sti ca ei , Crestinii au preluat Tora in totalitate , daca o preluau avea-ti Tora care nu are cruce pe ea , si se scrie de la dreapta la stanga si se citeste deasemenea ..culto! Cu totii copii lui Dumnezeu ? credeam ca numai Isus ..atunci hai sa ne inchinam intre noi si sa mijlocim intre noi si sa ne rugam eu tie tu mie , ce zici mi te inchini ca sa mijlocesc pentru tine in fata lui Dumnezeu pacatoaso ?, caci tu ai marturisit ca si eu sunt Fiul Lui Dumnezeu. Intreaba un iudeu daca Tora a fost preluata sau inspirata sau transformata sau cum vrei tu .., sau invata ebraica si vezi daca Vechiul Testament este identic cu Tora .. Tora vorbeste despre Isus din punctul Crestinilor de vedeRe, asa cum musulmanii spun ca Isus vorbeste despre Muhammad in Ingil din punctul lor de vedere si intelegere ..iUDEII NU-L REGASESC PE iSUS IN TORA NICI MACAR CA FIIND VRE-UN CLEANER IN VRE-O SINAGOGA DAR CA PROFET ASA CUM SPUN MUSULMANII , NUMAI ZIC CA Dumnezeu cum zic Crestinii sau ca Fiul lui Dumnezeu cum zic tot Crestinii sau ambele intr-unu asa cum zic tot Crestinii , sau Fiul nascut de Dumnezeu si nu facut asa cum spun tot Crestinii , Iudeii nici pe Muhammad nu-l recunosc ca profet si spun despre el nu mai mult , nu mai putin decat ''Nebunul'' I-a inspaimantat atat de rau incat il numesc si acum Nebun ''fiii razvratiti ai Lui Dumnezeu '' o parte dintre ei s-au intors la idoli , icoane sfinti si toate uraciunile si au devenit Crestini desi nu le era permis . Musulmanii nu au luat nimic din Tora ci Dumnezeu in Coran amintiteste Iudeilor si Crestinilor cele scrise atat in Tora cat si in Ingil CELE CE A SPUS SI A PROROCIT ATAT MOISE CAT SI ISUS SI AI INDEAMNA PE CEI CARE NU CRED DINTRE ARABII CARORA LI S-A DARUIT CORANUL SA CITEASCA CARTILE sau sa-i intrebe pe oamenii Cartii ! sI INTREADEVAR NICI MOISE SI NICI iSUS NU AU SPUS CA EI SUNT ULTIMII PROFETII BA AU INTARIT SPUNAND CA AI VA URMA UN ALTUL ..SINGURUL PROFET CARE A SPUS CA NU VA FI URMAT DE UN ALTUL SI CARE A MARTURISIT CA ESTE ULTIMUL TRIMIS, ESTE MUHAMMAD '' Iar Dumnezeu nu a jurat pazirea nici unei Carti inainte de Coran , dar a jurat pazirea Coranului pana la Ziua Judecatii '' Daca suntem cu totii fiii si fiicele Lui Dumnezeu , nu suntem si noi vrednici de inchinare asa cum este Isus sau Maria sau Sfintii Crestinismului ? Si becali este Fiul Lui Dumnezeu si este credincios , ba chiar au inceput sa-l picteze pe lemn si pe peretii Bisericii ..bag mana in foc ca daca va fi canonizat dupa moartea lui , urmasii tai se vor inchina si lui pentru mijlocire ..tu nu cred ca esti intr-atat de pacatoasa ..dar daca nu ai fi trait pe timpul lui Becali te-ai fi inchinat si Lui asa cum te inchini atator sfinti ..macar de ar fi pictati numai intr-un singur fel ... de ex pe Isus il vezi pe lemn ba roscat , ba blond , ba brunet , ba are ochii albastrii ba are ochii negrii ba caprui ba verzi...cata prostie si cata necredinta si cat respect .. Cum arata pan la urma Isus Crestino care nu esti imbecila asa cum sunt eu ? scria si citea ca un Crestin sau scria si citea ca un iudeu sau un arab ? S-a nascut in europa sau in Palestina ? Era Grec sau Roman ? Mda oricum ai facut un poas mare atunci cand ai afirmat ca '' toti suntem copii Lui Dumnezeu '' pentru asta te felicit si sunt deeacord cu tine dar nu pot fi deacord cu inchinaciunea inaintea ta sau a mea sau a altuia dintre copii lui Dumnezeu , am fi dintre politeisti si idolatri asa cum este religia Crestina Daca te-ai nascut in religia asta , nu inseamna ca esti si practicanta , posibil sa nu fi inchinatoare la idoli adica sfinti si copiii Lui Dumnezeu..dar esti practicanta si se simte asta |
||
|
Master Postat pe 12 Aprilie 2010 04:53 |
||
| daca nu credem ca ISUS ESTE FIUL LUI DUMNEZEU, ASA CUM NE INVATA BIBLIA, ATUNCI NU CREDEM NIMIC DIN BIBLIE.ISUS ESTE SPERANTA NOASTRA, DACA NU CREDEM IN INVIEREA LUI NOI SUNTEM PIERDUTI | ||
|
TODICADOINA Postat pe 12 Aprilie 2010 07:58 |
||
|
CREDINTA IN ISUS CA FIU A LUI DUMNEZEU SI IN GENERAL CREDINTA IN TOT CEEA CE NE TRANSMITE BIBILIA, ESTE O CHESTIE DE VOINTA,ADICA VREAU SA CRED FIINDCA ASTA IMI DA SPERANTA, PACE, INCREDERE . DACA UN SINGUR LUCRU RAU M-AR INVATA BIBLIA M-AS INDOI DE TOT CEEA CE SCRIE IN EA SA FITI SI VOI FERICITI CA MINE IN DOMNUL |
||
|
TODICADOINA Postat pe 12 Aprilie 2010 08:06 |
||
| DACA ISUS NU ERA DUMNEZEU CI UN SIMPLU OM, NU PUTEA SPUNE DE PE CRUCE ATUNCI CAND SUFEREA CUMPLIT " TATA IARTA-I CA NU STIU CE FAC " CI REACTIA FIREASCA A FIECARU OM AR FI SA-si bleteme dusmani, CREDETI-MA NU A FOST OM | ||
|
TODICADOINA Postat pe 12 Aprilie 2010 08:20 |
||
De la: Master, la data 2010-04-12 04:53:37De la: Kathara, la data 2010-04-11 22:24:04De la: Master, la data 2010-04-11 18:21:52De la: Kathara, la data 2010-04-09 14:01:28De la: leo_, la data 2010-04-09 01:48:12stau si privesc aici mesaje peste mesaje si ma intreb cat o sa va certati pe aiurelile astea mistice, fie ele religie crestina sau musulmana. daca le-ati studiat pe amandoua stiti deja ca ambele religii au multe puncte comune deci surse de inspiratie comune. daca negi coranul, negi biblia si invers. Pana nu pui mana sa inveti putina gramatica nu am ce discuta cu dumitale, vorba ceea vad eu destui prosti in viata de zi cu zi, ar fi absurd sa nu ii ocolesc pi net. |
||
|
Kathara Postat pe 12 Aprilie 2010 09:54 |
||
| mai oameni buni, fata care a deschis subiectul va intreba ce parere aveti despre isus. mai exact daca sunteti gnostici sau nu.... | ||
|
leo_ Postat pe 12 Aprilie 2010 15:05 |
||
| daca aici pi net facem ora de gramatica, atunci scuze am gresit subiectul desteptule | ||
|
TODICADOINA Postat pe 12 Aprilie 2010 15:09 |
||
De la: Master, la data 2010-04-12 04:53:37[esti practicanta si se simte asta Poate totusi inveti ca nu se scrie vre-o, vre-un, intradevar, voi afla-ti.... Tare as vrea sa stiu unde spune Iisus ca el nu e ultimul profet. Nu de alta, dar mie mi-a scapat pasajul asta din Nt, dar dintr-un NT autentic, nu falsificat de musulmani. P.S: Tora A fost preluata in intregime de crestini, tradusa in latina si greaca. IIsus a fost evreu si nu avut vreo(sper ca ai observat grafia) legatura cu arabii(musulmanii). Sa-ti amintesc cat de urati sunteti nu numai de europeni dar si de evrei? |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 12 Aprilie 2010 15:12 |
||
De la: Master, la data 2010-04-11 19:11:11Draga Wolfi: OtodoXXXX. Serioooos? Si atunci cum se face ca intr-o tara 100% crestina si peste 90% otodoxa prostitutia nu e legalizata, pe cand intr-o tara in care ortodoxismul e prezent intr-o proportie mai miica prostitutia e legalizata? Desigur, creierul tau idiot nu-si pne asemenea probleme! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 12 Aprilie 2010 15:16 |
||
De la: Master, la data 2010-04-11 02:56:15Virginatatea este apreciata la Crestine .., adivca la voi ? Cred ca esti extrem de prost, atat de prost incat nu poti face diferenta intre societatea seculara care exista astazi in cele mai multe tari ale Europei si respectarea regulilor crestine. Si da, in religia crestina virginitatea este foarte apreciata atat la barbati cat si la femei. De la: Master, la data 2010-04-11 02:56:15Sa-ti spun eu .. un caz la o mie .., cand ajungeti sa va maritati deja aveti un mare bagaj de cunostinte orale , culturale , etc ..iar ai vostri barbati stiu cat de virgine va iau ..asa de apreciata este virginatatea la voi Ceea ce e foarte corect avand in vedere ca si ei eu au un bagaj de cunostinte cel putin la fel de mare. Barbatii sa aiba pretentia sa ia in casatorie virgine cand si ei vor fi virgini. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 12 Aprilie 2010 15:21 |
||
De la: leo_, la data 2010-04-11 01:50:43 Asta poate in tarile musulmane, extrem de inapoiate. De la: Master, la data 2010-04-11 02:45:35[Draga referitor la oral posteaza in alta parte nu aici ...iar tu vorbesti din auzite , eu zic din cele traite .. Si eu iti spun de la musulmani care povestesc ce se intampla acasa la ei. Stiu foarte clar cat de stricatre sunt araboaicele, asa ca du-te in lata parte sa vorbesti despre puritatea lor! . De la: Master, la data 2010-04-11 02:45:35[mai anale si orale ca voi nu sunt nici rusoaicele , le-ati depasit .., aveti anusul mai mare decat gura ..normal n-o mai face nimeni cu voi pentru ca sunteti galeti .., Vai , dar cu cate femei te-ai culcat, curva ce esti! De la: Master, la data 2010-04-11 02:45:35[intreaba-ti Crestinii, musulmanii si iudeii care v-au largit asa de tare si vor marturisi ca asta sunteti..oricine vine aici pentru voi vine sa sti ,sunteti recunoascute pe plan international , aveti eticheta asta ..sorry pentru putinele , chiar pe cale de disparitie dintre Crestinele cuminti , dar si lor le plac baietii rai Eu ma gandesc ca romancele se culca in primul si in primul rand cu romani, apoi cu vestici, sunt mai bogati, mai frumosi si mai albi ca voi. Sper ca stii ca un popor alb va prefera tot oamneii cu pielea alba, mai ales in conditiile in care voi sunteti asociati cu tiganii. Romancele sunt cunoscute pe plan international pentru inteligenta lor. DE exemplu, in ultimii sase ani au foat doua romance care au luat medalia de aur la olimpiada internationala de matematica, in conditiile in care femeile iau foarte rar distinctia asta. Ma rog, daca tu cunosti numai prostituate asta arat prin ce medii te invarti. Prin cele din care faci parte, firesc! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 12 Aprilie 2010 15:24 |
||
De la: Master, la data 2010-04-11 02:33:59[Iar botezul nu este pentru femei ..nu fi proasta si nu vorbii fara sa sti ...despre botez poti sa citesti si in Scriptura .., numai cei de parte barbateasca sunt botezati .., ''satanele nu'' Mai draga, vorba unui fost sef de stat roman, esti vai de capul tau! Ti-am mai explicat ca numai crestinii se boteaza, musulmanii si evreii se circumcid, asa ca nu mai veni sa ne spui tu noua cum sta treaba cu botezul. Absolut toate persoanele care intra in comunitatea crestina sunt botezate, indiferent de sex. Asta chiar e culmea, imi spune mie un agramat si un provocat mental ca eu de fapt nu am fost botezata! De la: Master, la data 2010-04-11 02:33:59[''satanele nu'' Asa zici suntem satane? Ei uite ca dupa mine sunt alte lucruri mai importante decat asta, respectiv faptul ca suntem albe! Prefer sa fiu o satana alba decat o ne-satana neagra! Cu alte cuvinte, daca semeni discriminare, discriminare vei avea! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 12 Aprilie 2010 15:38 |
||
De la: wolfy, la data 2010-04-12 15:24:04De la: leo_, la data 2010-04-11 01:50:43 ma refer la perioada in care s-au da normele. |
||
|
leo_ Postat pe 12 Aprilie 2010 23:12 |
||
De la: leo_, la data 2010-04-12 23:12:33De la: wolfy, la data 2010-04-12 15:24:04De la: leo_, la data 2010-04-11 01:50:43 Pai da, dar chestia e ca regulile alea sunt aplicate si acum desi nu mai exista realitaile care le-au creat. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 13 Aprilie 2010 12:34 |
||
De la: leo_, la data 2010-04-11 01:50:43 Asa e, daca lupti pentru convingeri si nu pentru bani esti un inapoiat De la: leo_, la data 2010-04-11 01:50:43 |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 13 Aprilie 2010 12:49 |
||
De la: leo_, la data 2010-04-11 01:50:43oricum sa o lasam balta. nici cel care se pretinde musulman si nici voi nu ati inteles nimic din scrierile sfinte. doar rumegati niste informatii si va luptati intre voi la fel ca salbaticii de acum cateva sute de ani. macar aia se bateau pt bani si nu pentru convingeri.. Asa e, daca lupti pentru convingeri si nu pentru bani esti un inapoiat De la: leo_, la data 2010-04-11 01:50:43 |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 13 Aprilie 2010 12:49 |
||
De la: leo_, la data 2010-04-11 01:50:43oricum sa o lasam balta. nici cel care se pretinde musulman si nici voi nu ati inteles nimic din scrierile sfinte. doar rumegati niste informatii si va luptati intre voi la fel ca salbaticii de acum cateva sute de ani. macar aia se bateau pt bani si nu pentru convingeri.. Asa e, daca lupti pentru convingeri si nu pentru bani esti un inapoiat. "sunteti chiar mai primitivi decat ei. voi oare nu intelegeti ca fiecare religie are obiceiurile ei bune?" Si ale islamului care sunt? Bataia si violul, nu-i asa? "nu stiti de ce a lasat alah ca femeia sa fie supusa barbatului si ca barbatul sa poata lua mai multe femei? pai cititi fratilor, nu va dati cu parerea. pentru ca daca se dadeau prea multe drepturi femeii crestea rata divorturilor ca in europa contemporana iar societatea incepea sa cada in plus ramaneau copii muritori de foame.?" Daca crestea rata divorturilor inseamna ca femeile aveau motive sa divorteze, ceea ce inseamna ca dupa "logica" ta e ok ca astazi dreptul lor ladivort e limitat, netinundu-se seama de tratamentele la care sunt supuse. "la fel si cu intretinerea a mai multor femei (mentionez ca numai cel care poate intretine mai multe femei are dreptul sa le ia de sotie?" Si crezi ca un tip bogat, capabil din punct de vedere financiar sa le intretina, e mai bun in pat? Crezi ca banii determina un barbat sa faca fata la patru femei? Raspunde-mi la intrebarea asta: de ce acum se pastreaza regula asta, in conditiile in care peste tot in lume, deci si in tarile musulmane, exista aproximativ 50% femei si 50% barbati? Mai mult de-atat, existenta unor reguli create pentru iesirea din criza a unei societati ancorate temporal nu pot constitui o religie. "si le cumpara ca sa dovedeasca faptul ca poate sa le intretina. acel act de vanzare-cumparare are menirea de a asigura sotia cu o zestre)" Suna foarte frumos act de vanzare -cumparare, n-am ce zice! E tranzactionata ca un obiect,nu-i asa?Oricum, ideea era ca e stupid sa spui ca unele crestine sunt platite ca sa faca sex, in conditiile in care toate musulmanele sunt platite pentru sex. "pamantul este arid si nu da multa mancare, in plus se munceste greu, iar o femeie singura nu poate sa faca lucrul asta, asa ca familia care nu are barbat este sortita mortii. in inteligenta sa, creatorul a dat aceasta lege pentru a apara si alte femei/familii si a le asigura un trai intr-o zona neprietenoasa" Seriooos? Situatia asta a existat si in Romania dar biserica nu a dat voie niciunui barbat sa-si ia patru neveste. Femeile au muncit la camp si s-au intretinut si singure daca a fost nevoie. Si creatoru' asta, in inteligenta lui, nu s-a gandit ca pe lumea asta exista si zone prietenoase? "nu stiti de ce nu au voie sa bea alcool ci doar sa guste? pentru ca acolo este cald si alcoolul poate provoca neplaceri prea mari. acum ca unii gusta ca mult nu stiti de ce nu au voie sa manance porc? pentru ca porcul da multa carne si nu poate fi pastrata acolo, iar daca este se strica repede si poate provoca imbolnaviri in masa. ca sa nu spun ca porcul mananca mult si nu poate fi crescut acolo. dar noi crestinii care nu avem voie sa mancam sange, dar gatim unele mancaruri cu sange" Nu ma intereseaza de fac sau nu fac musulmanii unele lucruri, si nu le-as acorda nicio atentie daca nu ar veni in tara noastra sa se bucure de lucrurile bune de aici, in acelasi timpinfierand-o si spunandu-ne noua cum sa traim. Poate ca noi crestinii nu respectam intotdeauna regulile, dar asta nu inseamna ca trebuie condamnata reliogia pentru greselile noastre. "taiatul imprejur nu era mutilare. preputul ascunde multe bacterii si virusi iar la caldura din zona se putea inflama si se murea usor din asta. in plus unde mai pui ca pentru unele persoane este o binecuvantare, cum ar fi fost si pentru mine avand in vedere ca mi s-a depistat fimoza abia la 19 ani si a trebuit sa fac o operatie mai complicata decat taiatul imprejur la nastere." Din punctul meu de vedere e o mutilare si mi se pare absurd sa mi se spuna ca nu exista numic pe corpul meu care sa arate ca am fost botezata, dupa care sa mi se spuna ca nici macar nu amvoie sa fiu botezata fiindca sunt femeie. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 13 Aprilie 2010 12:53 |
||
De la: salim_gandapur, la data 2010-04-11 23:08:24De la: Kathara, la data 2010-04-09 14:01:28De la: leo_, la data 2010-04-09 01:48:12stau si privesc aici mesaje peste mesaje si ma intreb cat o sa va certati pe aiurelile astea mistice, fie ele religie crestina sau musulmana. daca le-ati studiat pe amandoua stiti deja ca ambele religii au multe puncte comune deci surse de inspiratie comune. daca negi coranul, negi biblia si invers. Ia uite-l si pe nenea care crede ca sintagma "a-ti da cu parerea" denota o activitate condamnabila fiindca se exprima cu ajutorul verbului a da, care intamplator intra si in exprimarea " a da cu parul". Mmm, mai crezi ca a spune " a da cu parul" e rau, dar a face actiunea de a da cu parul(ma refer la bataile aplicate femeilor)e ok? Doamne, ce destepti sunt musulmanii! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 13 Aprilie 2010 13:01 |
||
De la: TODICADOINA, la data 2010-04-12 08:20:56DACA ISUS NU ERA DUMNEZEU CI UN SIMPLU OM, NU PUTEA SPUNE DE PE CRUCE ATUNCI CAND SUFEREA CUMPLIT " TATA IARTA-I CA NU STIU CE FAC " CI REACTIA FIREASCA A FIECARU OM AR FI SA-si bleteme dusmani, CREDETI-MA NU A FOST OM Daca era Dumnezeu nu spunea '' Dumnezeul meu , de ce m-ai parasit ''? Iar Dumnezeu nu are Tata caci El este Tatal si nu are Dumnezeu caci El este Dumnezeu |
||
|
Master Postat pe 13 Aprilie 2010 13:18 |
||
De la: wolfy, la data 2010-04-12 15:12:22De la: Master, la data 2010-04-12 04:53:37[esti practicanta si se simte asta Nu a avut legatura cu arabii, de aia s-a nascut in Palestina ..proasto ' |
||
|
Master Postat pe 13 Aprilie 2010 13:30 |
||
De la: wolfy, la data 2010-04-12 15:16:41De la: Master, la data 2010-04-11 19:11:11Draga Wolfi: Nu este legala dar se practica la greu , iar preotii si calugarii sun bulangii adica sodomisti , si se va legaliza prostitutia in toate tarile Crestine sa fi sigura de asta..urmeaza si Romania cat de curand caci doar este o tara Crestina |
||
|
Master Postat pe 13 Aprilie 2010 13:35 |
||
De la: wolfy, la data 2010-04-12 15:38:50De la: Master, la data 2010-04-11 02:33:59[Iar botezul nu este pentru femei ..nu fi proasta si nu vorbii fara sa sti ...despre botez poti sa citesti si in Scriptura .., numai cei de parte barbateasca sunt botezati .., ''satanele nu'' Atunci eu spun asa: '' Vai de fundul tau '' Nu ai fost botezat , ai fost scufundata , Crestinii nu se boteaza , se scufunda ..exista numai un singur botez si acela se gaseste la iudei si musulmani .Primi botezat fiind Avraam I Iar cand am spus ''Satanele '' , ma gandeam sa n-o iei la propriu asa cum a-ti place si s-o iei la figurat caci este in ghilimele dupa cum vezi si dupa cum ai vazut . |
||
|
Master Postat pe 13 Aprilie 2010 13:43 |
||
| Istetule, prietenul meu e circumcis si e catolic. Asa ca scuteste-ma! | ||
|
Kathara Postat pe 13 Aprilie 2010 14:07 |
||
|
Parerea mea este ca Dumnezeu nu exista ! Biblia ii manipuleaza pe oameni si chiar un intelept spunea ca iti rapeste bucuria de a trai prin restrictiile sale. Oricum, in ziua de astazi biserica ( aici vorbesc de cea ortodoxa ) a deviat mult si asta se vede in comportamentul RUSINOS al preotilor si in lucrurile in neregula care se intampla in biserica. Ce sa zic...Iisus s-a rastignit pt noi...bla bla...si unde e acum, el si Dumnezeu, knd oamenii care cred atata in ei au nevoie sa ii ajute ? Exact, nicaieri. Si mai este si Codul lui Da Vinci. Ideea e ca oamenii cred intr-o himera si chiar e o pierdere de vreme. La urma urmei, nu e NIMENI indreptatit sa ne judece si sa ne dea porunci. Este evident ca religia si biblia te limiteaza foarte mult si daca cei mai multi cred asemenea prostii, e viata lor si ei si-o traiesc asa. |
||
|
Blue_Crystal Postat pe 13 Aprilie 2010 14:29 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ofer spre adoptie o superba pisicuta din Rasa Europeana | 1 | De la: kudika324239 3 Octombrie 2010 18:26 |
| ce ati spune daca?... | 12 | De la: danyuly 17 Octombrie 2008 11:49 |
| cum sa imi gasesc parintii???? | 126 | De la: Andrutza89 17 Octombrie 2018 23:56 |
|
|
||
| cadouri | 1 | De la: kudika296057 6 Noiembrie 2010 11:12 |
| 2 sufletele | 1 | De la: diana1981 22 Ianuarie 2009 19:33 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.