Setari Cookie-uri

Isus..FIUL LUI DUMNEZEU!DUMNEZEU INSUSI?PROFET?UN INVATATOR?

Cum ai cãzut tu din ceruri, stea strãlucitoare, fecior al dimineþii!Cum ai fost aruncat la pãmânt, tu, biruitor de neamuri!13. Tu care ziceai în cugetul tãu: "Ridica-mã-voi în ceruri ºi mai presus de stelele Dumnezeului celui puternic voi aºeza jilþul meu! În muntele cel sfânt voi pune sãlaºul meu, în fundurile laturei celei de miazãnoapte.14. Sui-mã-voi deasupra norilor ºi asemenea cu Cel Preaînalt voi fi".15. ªi acum, tu te pogori în iad, în cele mai de jos ale adâncului!Apoc. 12.12De aceea bucuraþi-vã, ceruri, ºi voi cari locuiþi în ceruri! Vai de voi, pãmînt ºi mare! Cãci diavolul s-a pogorît la voi, cuprins de o mînie mare, fiindcã ºtie cã are puþinã vreme.Apocalipsa 22 16Eu, Isus, am trimis pe îngerul Meu sã vã adevereascã aceste lucruri pentru Biserici. Eu sunt Rãdãcina ºi Sãmânþa lui David, Luceafãrul strãlucitor de dimineaþã2.Petru 1. 19ªi avem cuvântul prorociei fãcut ºi mai tare; la care bine faceþi cã luaþi aminte, ca la o luminã care strãluceºte într-un loc întunecos, pânã se va crãpa de ziuã ºi va rãsãri luceafãrul de dimineaþã în inimile voastre.Sã ne bucurãm, sã ne veselim, ºi sã -I dãm slavã! Cãci a venit nunta Mielului; soþia Lui s'a pregãtitLuca 12:49Eu am venit sã arunc un foc pe pãmânt. ªi ce vreau decât sã fie aprins chiar acum!"Matei 10:34, Sa nu va-nchipuiti ca am venit sa aduc pacea pe pamant: Am venit nu ca sa aduc pacea, ci sabia" !!!!35. Si le-a zis: Cand v-am trimis pe voi fara punga, fara traista si fara incaltaminte, ati avut lipsa de ceva? Iar ei au zis: De nimic.36. Si El le-a zis: Acum insa cel ce are punga sa o ia, tot asa si traista, si cel ce nu are sabie sa-si vanda haina si sa-si cumpere.37. Caci va spun ca trebuie sa se implineasca intru Mine Scriptura aceasta: "Si cu cei fara de lege s-a socotit", caci cele despre Mine au ajuns la sfarsit.38. Iar ei au zis: Doamne, iata aici doua sabii.Si Isus Zis-a lor: Sunt de ajuns."Luca 14:26: Daca vreun om vine la mine si nu uraste pe tatal lui, pe mama lui, pe sotia lui si pe ai sai copii, si pe fratii lui, si pe surorile lui, da, si propria lui viata, nu-mi poate fi ucenic." !!!!Ev.Matei 16:24"Atunci Isus a zis ucenicilor Sãi: "Dacã voieºte cineva sã vinã dupã Mine, sã se lepede de sine, sã-ºi ia crucea, ºi sã Mã urmeze."18Apocalipsa: Cel viu. Am fost mort, si iata ca sînt viu în vecii vecilor. ...!!!!! Eu tin cheile mortii si ale iadului!!!!
Master
Postat pe 16 Aprilie 2010 19:55

DOMNUL ISUS CRISTOS ESTE :IMPARAT, MARE PREOT SI PROFET !AMIN.PACEA DOMNULUI ISUS SA FIE CU TINE.AMIN.
kudika105035
Postat pe 16 Aprilie 2010 19:59
De la: Master, la data 2010-04-16 16:23:55eu a-ti zic ca sunt si arabi evrei .

Doar daca mama e evreica si tatal arab, Din fericire, nu asta ai vrut sa spui, which makes it even funnier!
Kathara
Postat pe 16 Aprilie 2010 20:13
BISERICA este casa lui Dumnezeu nevenind in casa Sa e ca si cum l-am ignora pe Dumnezeu pe care pretindem ca ne este prieten Da ne este prieten,ne asculta .ne iarta ,dar pana cand ??cand noi ii refuzam Casa Sa??!! Cine refuza casa prietenilor?? Raspundeti la intrebare va rog!!
MIMI1958
Postat pe 16 Aprilie 2010 20:50
De la: Kathara, la data 2010-04-16 20:13:00

Doar daca mama e evreica si tatal arab, Din fericire, nu asta ai vrut sa spui, which makes it even funnier!

Mai intai invata ce inseamna Evreu inainte sa aberezi ca deobicei si sa vorbesti fiind saraca in Duh
.
Evreu , este un termen care denumeºte, în limba românã, adepþii religiei iudaice sau mozaice

Deci eu arab , cu ambii parainti arabi pot fi evreu sau crestin

Eu roman cu ambii parinti romani pot fi evreu , crestin ..

Eu Turc cu ambii parinti turci pot fi evreu , crestin sau budist

Master
Postat pe 16 Aprilie 2010 20:57
De la: Master, la data 2010-04-16 20:57:17

Si nu te mai bucura precum Geoana inainte ca sa ti se raspunda , pune mana si invata ..a-ti propun ceva .

Invata-ma sa scriu corect gramatical in limba romana si eu te voi invata despre cele Sfinte si te voi imbogati spiritual si vei scapa de sracia Duhului.
Master
Postat pe 16 Aprilie 2010 21:00
De la: MIMI1958, la data 2010-04-16 20:50:03BISERICA este casa lui Dumnezeu nevenind in casa Sa e ca si cum l-am ignora pe Dumnezeu pe care pretindem ca ne este prieten Da ne este prieten,ne asculta .ne iarta ,dar pana cand ??cand noi ii refuzam Casa Sa??!! Cine refuza casa prietenilor?? Raspundeti la intrebare va rog!!

NT:
''Eu, Isus, am trimis pe îngerul Meu sã vã adevereascã aceste lucruri pentru Biserici. Eu sunt Rãdãcina ºi Sãmânþa lui David, Luceafãrul strãlucitor de dimineaþã''

Sti cum se spune in Latina vulgata la , Luceafarul diminetii ? Daca afli cum se spune in LIMBA LATINA VULGATA VEI STI SI A CUI CASA ESTE BISERICA.

iN CASA DOMNULUI NU ARE CE CAUTA VINUL , PERETII ZUGRAVITI CU CHIPURI DE OM SAU FEMEIE ATAT PE INTERIOR CAT SI PE DINAFARA , ICOANE DIN LEMN CU CHIPURI DE OM SAU FEMEIE INAINTEA CARORA SE INCHINA OAMENII BISERICII ...O ASTFEL DE CASA NU POATE FI DECAT A DOMNULUI LUCIFER (LUCEAFARUL DIMINETII , fIUL ZORILOR CEL RAZVRATIT CARE A VRUT SA FIE CA CEL PREAINALT) IN SCHIMB S-A ALES CU UN SUT IN FUND SI TRIMIS PANA IN ADANCURILE IADULUI DE UNDE A FOST ELIBERAT PENTRU PUTIN TIMP CA SA-SI ADUNE SLUJITORII .

Eu as elimina numele Isus care apare in versetul de mai sus caci nu-si are locul acolo ..si ar ramane un verset curat fara nici o adaugire si fara nici o inselatorie , ar fi asa:

''Eu, am trimis pe îngerul Meu sã vã adevereascã aceste lucruri pentru Biserici. Eu sunt Rãdãcina ºi Sãmânþa lui David, Luceafãrul strãlucitor de dimineaþã''(Lucifer din latina vulgata)
Master
Postat pe 16 Aprilie 2010 21:14
De la: kudika105035, la data 2010-04-16 19:59:08

DOMNUL ISUS CRISTOS ESTE :IMPARAT, MARE PREOT SI PROFET !AMIN.PACEA DOMNULUI ISUS SA FIE CU TINE.AMIN.

Despre care Pace vorbesti tu straine , despre cruciade sau despre inchizitie ?

Sau depre faptul ca ti-acerut sa-ti vinzi haina ca sa-ti cumperi o sabie ?

Asa Pace sa fie cu tine si doar cu tine Amin !

Urarea ta pentru mine nu a insemnat decat un blestem..

Pacea celui care s-a dat drept Dumnezeu , oricum l-ai numi tu , Christos , ISUS , iiSUS , Jesus ,SAU LUCIFER , SAU FIUL RAZVRATIT , SA FIE CU TINE SI CU CIEI CA TINE !

Eu aleg Pacea Celui ce l-a creat pe Cel ravratit , Creatorul Cerurilor si al pamantului si ceea ce este cuprins intre ele ''

Cine l-ar putea opri pe Cel care l-a creat daca ar voi sa-l faca ca sa piara , atat pe el cat si pe nascatoarea lui dar si pe toti oamenii care se afla pe pamant ?

Dar el a fost supus credincios , atat el cat si nascatoarea lui s-au supus de voie ...dar cand tu vei spune lui Christos : ''Doamne , Doamne , nu am facut eu in numele tau cutare si cutare ...'' a-ti va raspunde curat '' Nu va(te) cunosc, plecati de aici , toti cei care lucrati fara de Lege '' asa marturiseste si proroceste Yosua iudeul

Te numeste fara de Lege si mare dreptate are , caci toti cei care cheama un alt nume in afara Celui Viu , care nu naste si nu are urmasi si nici mostenitori la Tron , care nu s-a nascut si nu a murit , si nu are pe nimen egal ,toti acestia sunt fara de Lege .

''Rusineaza-te Sidoane ! Caci asa vorbeste Marea , Cetatuia Marii . Eu nu am simtit durerile facerii , nu am nascut , nu am hranit tineri si nici nu am crescut fete .''(ISAIA)

Master
Postat pe 16 Aprilie 2010 21:35

Mai intai invata ce inseamna Evreu inainte sa aberezi ca deobicei si sa vorbesti fiind saraca in Duh
.
Evreu , este un termen care denumeºte, în limba românã, adepþii religiei iudaice sau mozaice

Evreu defineste o nationalitate, nu o religie! cuvantul pe care il cauti esti mozaic. deci nu poti fi evreu chair daca iti doresti.
Kathara
Postat pe 16 Aprilie 2010 22:52
De la: Master, la data 2010-04-16 21:00:54

Si nu te mai bucura precum Geoana inainte ca sa ti se raspunda , pune mana si invata ..a-ti propun ceva .

Invata-ma sa scriu corect gramatical in limba romana si eu te voi invata despre cele Sfinte si te voi imbogati spiritual si vei scapa de sracia Duhului.
ra

In afara de cum sa negociez tariful cu o c'urva, nu am ce invata de la tine.
Kathara
Postat pe 16 Aprilie 2010 22:53
De la: Kathara, la data 2010-04-16 22:52:41

.

Evreu defineste o nationalitate, nu o religie! cuvantul pe care il cauti esti mozaic. deci nu poti fi evreu chair daca iti doresti.

Esti prea saraca in Duh ..sincer nu stiu de ce a-ti mai raspund ..mai asa proasta esti incat nu poti da un search pe google sa verifici ?

Nu scrie pe pasaportul nici unuia la nationalitate Evreu , poate Israelian proasto' ..iar Israelitii nu sunt toti evrei , sunt si Crestini si Musulmani .

Dar tare a-ti place s-o faci pe culta dar in schimb esti doar o saraca in Duh cum va numeste Noul Testament pe voi Crestinii .
Master
Postat pe 16 Aprilie 2010 23:39
[/quote]ra

In afara de cum sa negociez tariful cu o c'urva, nu am ce invata de la tine.[/quote

Tarifele ti le faci tu asa cum sti si in funtie de ce sti sa faci scumpo , eu doar pot sa te platesc sau nu , si nici nu cred ca este locul potrivit sa discutam aici ..daca vrei vorbim in particular
Master
Postat pe 16 Aprilie 2010 23:45
Istetule, aia e definitie din DER, adica Dictionarul Etimologic Roman, deci se refera la sensurile prime ale cuvantului, alea care existau inainte sa se infiinteze statul evreu.

Care este definitia din DEX, hai sa vedem! Posteaz-o!
Kathara
Postat pe 16 Aprilie 2010 23:49
De la: Master, la data 2010-04-16 23:45:23
Tarifele ti le faci tu asa cum sti si in funtie de ce sti sa faci scumpo , eu doar pot sa te platesc sau nu , si nici nu cred ca este locul potrivit sa discutam aici ..daca vrei vorbim in particular

Sunt sigura ca nu ma ridic la nivelul unei musulmance. Oricum, prostitutia nu este o activitate pe care o practic sau cu care am ceva in comun, spre deosebire de domnia voastra.
Kathara
Postat pe 16 Aprilie 2010 23:51
De la: Kathara, la data 2010-04-16 23:49:56Istetule, aia e definitie din DER, adica Dictionarul Etimologic Roman, deci se refera la sensurile prime ale cuvantului, alea care existau inainte sa se infiinteze statul evreu.

Statul se numeste Israel , nu Evreu Evreu este o persoana de cutl mozaic rspectiv iudaic ..incearca sa-ti elimini saracia din Duh te rog , ca sa ne putem intelege
Master
Postat pe 17 Aprilie 2010 01:22
De la: Kathara, la data 2010-04-16 23:51:53

Sunt sigura ca nu ma ridic la nivelul unei musulmance. Oricum, prostitutia nu este o activitate pe care o practic sau cu care am ceva in comun, spre deosebire de domnia voastra.

Sa inteleg ca tu o faci din placere ..

Sunt doua categorii de .......

1 Proaste

2Istete

Iar musulmancele prin denumirea lor sunt supus credinioase , de ce nu incerci sa vorbesti in romaneste , incerci sa vorbesti in araba ? cuvantul musulman (moslem)este un cuvant arab si are o traducere ..dar daca vrei tu sa vorbim in araba asa vom face dar vezi ca nu se foloseste alfabetul latin .
Master
Postat pe 17 Aprilie 2010 01:27
Matei, 15: 24, 26 redã cuvintele lui Iisus atunci cînd o femeie canaaneeancã chinuitã de un demon îi cere ajutor ca sã scape de acel demon. „Nu sînt trimis decît la oile cele pierdute ale casei lui Israel” rãspunde el. Iisus astfel refuzã spunînd mai departe cã „Nu este bine sã iei pîinea copiilor si s-o arunci cîinilor”. Cu alte cuvinte Iisus îi numeste cîini pe toti oamenii care nu erau evrei. Mai departe, în conversatia lor, femeia îi rãspunde cã si cîinii mãnîncã din fãrîmiturile ce cad de la masa stãpînilor lor.

Versete a la ''Sfantul '' Costica (Imparat roman )
Master
Postat pe 17 Aprilie 2010 01:59
De la: Master, la data 2010-04-17 01:22:06
De la: Kathara, la data 2010-04-16 23:49:56Istetule, aia e definitie din DER, adica Dictionarul Etimologic Roman, deci se refera la sensurile prime ale cuvantului, alea care existau inainte sa se infiinteze statul evreu.

Statul se numeste Israel , nu Evreu Evreu este o persoana de cutl mozaic rspectiv iudaic ..incearca sa-ti elimini saracia din Duh te rog , ca sa ne putem intelege

Cineva , pe acest forum , care spune ca studiat teologia a spus ca sarac cu duhul nu inseamna prost sau nestiutor sau chiar sarac ci ca expresia ar fi fost utilizata initial in sensul de persoana umila, fara ingamfare, rautate , etc, smplu si curat in duh.Sensul pare ca a fost denaturat si s-a ajuns la a fi folosit in acceptiunea pe care o intrebuintezi si tu.Precizez: nu este parerea mea pentru ca nu am cunostinte de teologie .

Postat pe 17 Aprilie 2010 11:02

Tu esti prost, e clar, nimeni nu se poate preface atat de bine!

EVRÉU, evrei, s.m. Persoanã (de religie mozaicã) fãcând parte din populația originarã prin tradiție din Israelul și Iudeea antice; izraelit. ♦ Persoanã care face parte din populația de bazã a actualului stat Israel. – Din sl. evreinŭ.

Statul se numeste ungaria, dar ungurii se numesc si maghiari, Te-ai prins sau nu?
Kathara
Postat pe 17 Aprilie 2010 12:12
De la: Master, la data 2010-04-17 01:27:35

1 Proaste

2Istete

Iar musulmancele prin denumirea lor sunt supus credinioase , de ce nu incerci sa vorbesti in romaneste , incerci sa vorbesti in araba ? cuvantul musulman (moslem)este un cuvant arab si are o traducere ..dar daca vrei tu sa vorbim in araba asa vom face dar vezi ca nu se foloseste alfabetul latin .

Amor? Da, il fac din placere. Nu stiu cate categorii de c'urve sunt, tu te invarti in mediul ala. Dar continua, se vede ca stii multe despre prostituate. Te inteleg, c'urve in familie ( ca doar mami a primit bani sa se marite, nu?), numai c'urvele s-ar culca cu tine .. e clar de ce nu intelegi ca exista femei normale.
Kathara
Postat pe 17 Aprilie 2010 12:14
lentile de contact albastru verde div nuante ,predare bucuresti 40 de ron doar acum marriusalin@yahoo.com
kudika004836
Postat pe 17 Aprilie 2010 12:18
De la: Blue_Crystal, la data 2010-04-16 09:06:51
Extraordinar!!! Ai vorbit ca cel mai mare fanatic crestin desi sustii k nu esti. Fooling who ?
Baietas, nu mai face atata pe studentul la teologie, k fiekre om are parerea lui si nu o sa schimbi tu nimic niciodata! Si afla k Big Bang nu e doar o teorie prosteasca, e adevarul despre aparitia lumii, pe kre au afirmat-o si sustinut-o oameni intelepti, printre care si mari filosofi.
Si eu nu astept niciun semn de la aberatii crestine pt k stiu k nu exista Iisus & Co.Si btw, de unde stii tu ce o sa se intample dupa ce mori ? Esti un trimis al lui Iisus venit sa ne "ilumineze" ? Nu vezi k vorbesti de park am fi la examene sa avem barem...Vai si tre' sa murim k sa ajungem la el...romantic da
Sfat: get a life ! Si invata sa nu mai faci pe profetul, k nu te prinde si nu o sa iti fak biserica icoana!

nu stiu de unde ai aflat tu (ca paranteza, oamenii pe aici au multa imaginatie) ca nu sunt crestin. eu nu am spus asta, sau daca am spus corecteaza-ma. faptul ca imi acord luxul de a fi echidistan de toate religiile pentru ca sa iau de la fiecare doar ce e ok din punctul meu de vedere nu ma face mai crestin, mai musulman, mai confucianist, hindus sau altceva. pentru informatia ta sunt crestin ortodox ca religie, insa in timp ce voi va pierdeti energia sa negati unele texte scrise (ma rog daca cineva v-ar pune sa aduceti ceva in locul lor nu ati avea ce pentru ca voi dor faceti prozelitism, adica sunteti superficiali) eu le aprob pe toate in limita bunului simt al omului modern (acum nu o sa accept si lucrurile salbatice din scrierile religioase).

big bangul a fost sustinut de stiinta si de unii filozofi (logic orice curent e sustinut filozofic) pentru ca e singura alternativa la creationism (dar nu explica cine sau ce a dat impusul maselor de materie si antimaterie si unde a disparut antimateria si nici ce le-a creat). in plus mi se pare o idee idioata (chiar daca nu o sustin in totalitate pe cea creationista) cea cum ca ar fi existat 2 depozite facute special ca sa creeze un univers. si sa inteleg ca materia are si inteligenta? big bangul nu explica nici a mia parte din legile care guveneaza un sistem solar dar un univers. este foarte posibil ca oamenii de stiinta sa se insele aici pentru ca este doar o teorie, de exemplu stii ca orice mare academician din anii 1850 ti-ar fi dovedit ca daca un tren merge cu peste 40 de km la ora aerul va iesi din vagoane si va asfixia calatorii? asta insemna ca daca era om de stiinta avea si dreptate intr-un domeniu neprobat.

de unde stiu ce poate fi dupa moarte? nu stiu. pot doar sa presupun si pot sa ma inspir din cele citite despre cazurile de moarte clinica, despre cele discutate fata in fata cu pacienti care au trecut prin asta, de cele relatate mie personal de medici care au avut astfel de pacienti. imi permit sa imi fac o idee? e asa de rau? sa accept ideea conform careia lucrezi la un spirit sa il imbunatatesti ca la sfarsit sa se piarda totul? ar fi stiintific imposibil, nu ar avea scop. sa accept ideea cu ingerasii pe nori si dracii de pe langa cazane, cu oamenii corecti care merg in iad daca mor inainte de paste cu o sapt si cu criminalii care merg direct in rai daca mor in saptamana de dupa? eu cred ca vederile mele sunt mai sanatoase decat aberatiile astea.
leo_
Postat pe 18 Aprilie 2010 02:53
Mai, teoriile cu Bing Bang, am auzit de ele. Nu conteaza exact in ce fel a creat Dumnezeu lumea, Universul, daca s-a folosit El de exemplu de vreo explozie sau de ceva, ma rog, poate fi interesant sa afli si asa ceva, asa cum, de exemplu, poate ai vrea sa analizezi un tablou, pe ce a fost facut, cum a fost facut.
Mai intai vreau sa va asigur ca Dumnezeu chiar exista, fara gluma sau ceva, ba dimpotriva,am auzit de exemplu cum o fata, dupa ce a avut un accident, a iesit din trup, cu sufletul, pe urma, nu stia cine, Dumnezeu sau Ingerul, a trimis-o inapoi. Asta si ca sa fii linistita, ca existenta ta nu se sfarseste cu moartea trupeasca, nu se sfarseste niciodata, asta e o bucurie pt. fiecare creatura, fiecare creatura are suflet vesnic, si pt. Dumnezeu fiecare creatura este unica.
Sf. Parinte Papa Ioan Paul al II-lea a zis, am auzit, ca chiar daca omul ar fi descins din maimuta, a fost planul lui Dumnezeu sa apara omul.
Eu, una, sincera sa fiu, cred ca e posibil ca omul sa fi descins din maimuta. Avea suflet vesnic si cand era animalut, aproape cam inconstient si nevinovat, si acuma.
Cred ca povestea cu Adam si Eva e ceva simbolic, cei doi pot simboliza barbatul si femeia in general, oamenii in general.
Zicea Isus in mesajele "J.N.S.R.", "Jesus, Notre Senieur, Revient:, "Jesus de Nazareth, Senieur et Roi", "Je ne suis rien", ca suntem ca in Paradisul primilor oameni. Ca toti am gustat din fructul oprit.
Am inteles ca fructul oprit este ceva sinmbolic, adica pacatul, cred.
Toti am gresit.
Dar Dumnezeu iubeste pe fiecare. Poate nu poti sa Il vezi, decat cu ochii sufletului, dar poti sa simti Iubirea Divina Care vine de la El, mai intai pentru Dumnezeu, care este primul, si dupa aceea, pt. toata creatia, pt. toate creaturile.
Voiam sa-ti spun, baiatul nu este fanatic. Am auzit ca fanatic inseamna sa te lupti, nu stiu, parca sa fii violent, poate chiar sa si ucizi, nu mai stiu exact, pt. religie, parca si sa incerci sa-ti impui credinta cu forta.
kudika081126
Postat pe 18 Aprilie 2010 03:31
De la: Kathara, la data 2010-04-17 12:12:41

EVRÉU, evrei, s.m. Persoanã (de religie mozaicã) fãcând parte din populația originarã prin tradiție din Israelul și Iudeea antice; izraelit. ♦ Persoanã care face parte din populația de bazã a actualului stat Israel. – Din sl. evreinŭ.

Statul se numeste ungaria, dar ungurii se numesc si maghiari, Te-ai prins sau nu?

Fals ''daracie in Duh''

Statul se numeste Israel , iar cetatenii se numesc Israeliti , si nu toti Istraelitii sunt Evrei

asa cum nici toti cetatenii maghiari din Ungaria nu sunt Crestini catoloci

''In acord cu votul majoritatea tarilor la ONU in anul 1947 s-a aprobat infintarea Statului Israel pe o parte din terenul Palestiniei Mandatorice a Englezilor.''

''
Master
Postat pe 18 Aprilie 2010 08:56
Indiferent de ce credem in legatura cu Biblia, Coranul sau alte carti care trateaza acest subiect, este esential sa constientizam un fapt esential pentru intregul univers care ne inconjoara: nimic din sfera materiala sau spirituala care ne inconjoara nu este produsul pur si simplu al naturii; aici nu putem neglija existenta unei entitati care s-a ocupat de crearea acestui univers si a altor universuri pe care in micimea gandirii nooastre poate nici nu o vom putea intelege vreodata.Daca stam si gandim logic, ne putem da seama cu usurinta ca nimic nu poate proveni din neant, pur si simplu fara interventia unei forte din afara.Oare aceasta forta nu trebuie sa ne dea de gandit de unde provine ce urmareste sa realizeze, are vreun scop benefic pentru omenire sau pur si simplu creeaza in mod haotic fara vreun scop anume? Greu de crezut c aceste aspecte pot fi tratate cu usurinta chiar si de sceptici.... S-a pus de multer ori intrebarea: cine suntem , de unde venim si incotro vom merge in continuare.Oare creatorul universului sau universurilor din care facem si noi parte integranta a creeat toate aceste lucruri doar pentru motivul ca nu a avut de lucru si doar s-a distrat in ideea de a vedea ce se intampla? Personal, cred ca o asemenea parere ar fi echivalenta cu a crede ca noi suntem opera unui copil fara minte.Sa ne gandim bine inainte de a emite asemenea presupuneri...Indiferent de cum se numeste creatorul acestei lumi in diferitele religii care pot fi intalnite in intreaga lume (Iehova,Brahma, Allah,Buda, etc) este rational sa credem ca a avut un scop in ceea ce a facut. Mai greu este sa aflam care este acel scop si cum ar trebui sa ne comportam noi oamenii pentru a nu intra in conflict cu acesta.Interesant este faptul ca toate scrierile pe aceasta tema ne recomanda o anumita conduita vizavi de acest aspect dar aici intervin unele aspecte care se bat cap in cap, adica intervin diferente de opinii, pe carte noi nu stim cum sa le depasim si sa gasimun compromis.Poate cu timpul, vom reusi sa depasim si acest impediment dar va mai dura ceva timp...
georgetrusculescu
Postat pe 18 Aprilie 2010 08:59
De la: Kathara, la data 2010-04-17 12:14:46

1 Proaste

2Istete

Amor? Da, il fac din placere. Nu stiu cate categorii de c'urve sunt, tu te invarti in mediul ala. Dar continua, se vede ca stii multe despre prostituate. Te inteleg, c'urve in familie ( ca doar mami a primit bani sa se marite, nu?), numai c'urvele s-ar culca cu tine .. e clar de ce nu intelegi ca exista femei normale.

Vezi ca este posibil s-o fi cunoscut pe mami tau prin intermediul internetului ...foarte multe ''mami '' am cunoscut pan la varsat asta , si din pacate pentru tine , toate erau romance cu copii acasa si cu ''barbatii '' plecati .., .Tatal tau pleaca de acasa asa perioade mai lungi ?

Poate imi faci cunostinta cu mami tau , asta in caz de nu ne cunoastem ,spunei ca sunt pur sange arab , o sa inteleaga ea ..si inca ceva ..asta pentru tine , intreaba-l pe tactu daca mami tau a fost fecioara cand a luat-o ..daca atie rusine sa-l intrebi ori nu-ti va raspunde ...atunci fi sigura ca daca tu te mariti fecioara atunci si mami tau a fost fecioara cand s-a maritat cu tatal tau ..dar eu bag mana in foc ca atunci cand a ajuns tatal tau s-o cunoasca , mami tau avusese cel putin 5-6 relatii ''serioase' dintre care 7 ''trante''..

asa cum si tu o sa ai cel putin 10 la activ pana te mariti ...in caz contrar nu ai fi nici romanca si nici Crestina , si nu ai fi tata mamei .
Master
Postat pe 18 Aprilie 2010 09:33
De la: Kathara, la data 2010-04-17 12:12:41

Cam asta spuneam si eu ''Evreu '' (PERSOANA DE RELIGIE MOZAICA )MAI DEPARTE ASA VOR EI SA FIE ..NU AU FOST STAT NICIODATA PANA CAND ENGLEZII AU CUCERIT PALESTINA SI O PARTE A TERITORIULUI LOR L-AU DECLARAT STAT OFICIAL ISRAEL ....ASA CUM DE EX:

ONU AR FACE UN STAT PENTRU TIGANI PE O PARTE DIN TERITORIUL ROMANIEI .

Pana acum vreo 50 de ani Statul Israel nu a existat , Evreii nu au avut tara , asa cum nici tiganii nu au tara ...poate se gandesc Americanii sa le faca o tara in ardeal sau dobrogea si s-o numeasca ''Tigania''

In Israel traiesc azi 7.465.500 de cetateni.Dintre ei 5.634.300 sunt evrei,1.513.200 sunt arabi musulmani si crestini,318.000 de alte religii.

Master
Postat pe 18 Aprilie 2010 09:41
....a simti si a iubi este curajul celui care traieste ...in lumea pacatului si a tuturor posibilitatilor.
Daca Dumnezeu in nume ar fi..Energia Divina, a creat a facut tot ca un creator si pe deasupra este insasi Viata ...aceea energie care reuseste sa creeze fiinte si orice ..ca Fiinta , ea insasi e capabila sau nu, sa nasca?
Aceata capacitate ii este specifica permanent , ca si cea de a crea ..de aceea ...ce a nascut e denumit FIU...si de aceea este ...TATA . asta referitor la capacitatea de Naste a FIINTEI DIVINE . si deoarece nasterea nu este singura ei capacitate ..care prin asemanare este data si celorlalte fiinte create...capacitatea de a EXISTA-EU SUNT CEL CE SUNT- Iin sine ,prin propria VIATA care ii confera ...permanta deci VESNICIA cu care ne-a facut partas in momentul in care a ales printr-o fiinta omeneasca sa-si manifeste IUBIREA....-”ATAT DE MULT A IUBIT DUMNEZEU LUMEA INCAT A DAT PE SINGURUL SAU FIU...”.
asa cum Fiinta Divina este energie inteligenta si vitala deci o alta forma de energie decat cele cunoscute in imediata apropiere , EA in sine , este purtatoare de capacitati diverse..in Ea se afla atat cel nascut cat si cel care a nascut inseparabili datorita modului cum evolueaza in teriorul Fiintei ca Unitate-acest fenomen ortodoxiI ii spun PERIHOREZA si APROPIERE
Cum cel ce se naste tocmai pentru ca este nascut nu mai poate fi si identic diferentierea se poate face doar in sensul reproducerii de la Nascator la Nascut ,in rest Fiinta este identica si asta reflecta caracterul vesnic al Fiintei Divine.
Tocmai de acest aspect...aL Nasterii ne este cel mai usor de inteles ..pentru noi oamenii...asta nu pentru ca ar fi simplu.
Daca ar fi simplu...oamenii nu l-ar fi ucis peIisus pentru ca si-a spus Fiul lui Dumnezeu...ce este tragic ca ni se intapla permant ori din partea altora ori a noi insine pentru ca nu ne respectem aceeasta mostenire sclipirea Divina ...viata din noi... pentru ca suntem inca demni de rugaciunea lui Iisus de pe cruce .....”IARTA-I DOAMNE CA NU STIU CE FAC„
Dar cel mai minunat v-a fi cand vom vorbi de DUHUL...
liliana04
Postat pe 18 Aprilie 2010 10:22
Mi se pare jenant ce se intampla aici.
Master, sustii ca detii adevarul suprem? Sustii ca voi sunteti adevaratii credinciosi? Si in timpul asta tu ce faci? I-ai atribuit fetei aleia toate cuvintele rele pe care le-ai gasit, doar pentru ca sustine altceva despre evrei decat tine! Ti-ai dat cu parerea inclusiv despre mama ei..
Stii in ce categorie te incadrezi tu? FARISEI. Esti bun in ceea ce priveste cuvintele, credinta, dar teoretic. Practic, prietene, esti departe de ce ar trebui sa fie un bun credincios. Fie el musulman, evreu, crestin sau orice altceva.
feminem
Postat pe 18 Aprilie 2010 10:57
De la: Master, la data 2010-04-18 09:33:21
De la: Kathara, la data 2010-04-17 12:14:46

1 Proaste

2Istete

Vezi ca este posibil s-o fi cunoscut pe mami tau prin intermediul internetului ...foarte multe ''mami '' am cunoscut pan la varsat asta , si din pacate pentru tine , toate erau romance cu copii acasa si cu ''barbatii '' plecati .., .Tatal tau pleaca de acasa asa perioade mai lungi ?

Poate imi faci cunostinta cu mami tau , asta in caz de nu ne cunoastem ,spunei ca sunt pur sange arab , o sa inteleaga ea ..si inca ceva ..asta pentru tine , intreaba-l pe tactu daca mami tau a fost fecioara cand a luat-o ..daca atie rusine sa-l intrebi ori nu-ti va raspunde ...atunci fi sigura ca daca tu te mariti fecioara atunci si mami tau a fost fecioara cand s-a maritat cu tatal tau ..dar eu bag mana in foc ca atunci cand a ajuns tatal tau s-o cunoasca , mami tau avusese cel putin 5-6 relatii ''serioase' dintre care 7 ''trante''..

asa cum si tu o sa ai cel putin 10 la activ pana te mariti ...in caz contrar nu ai fi nici romanca si nici Crestina , si nu ai fi tata mamei .

Si care-i problema daca ai o mie la activ? Decat sa fii frigida, mai bine sa-ti placa viata! E sexul o rusine sau cum? Sigur, daca esti virgin ai dreptul sa ceri sa te insori cu o virgina, daca te-ai culcat cu toate nespalatele prin santuri pentru bani, ai dreptul sa te insori cu o c'urva. Cine se aseamana se aduna, corect?

Pentru linistea ta sufleteasca, nu sunt crestina.
Kathara
Postat pe 18 Aprilie 2010 10:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CE PARERE AVETI DESPRE REINCARNARE? 92 De la: 24 Noiembrie 2013 13:53
Vot de Ziua Indragostitilor 1 De la: vargandi 28 Ianuarie 2010 11:10
LA MULTI ANI!! 8 De la: Cassey 26 Decembrie 2008 00:09
Pitipoancele Internetului 20 De la: kritzia 17 Iulie 2009 22:39
reincarnarea 21 De la: laura_stochita 6 Martie 2011 13:08