Mai multe
| am o verisoara care umbla prin manastiri, poarta fuste si batic pe cap ( negre), zice sau cel putin citea rugaciuni vreo 3 ore in fiecare seara,etc. pe taica-su nu-l asculta, a venit acum cativa ani si a stat la noi ( cand stateam cu parintii mei ) si i-a spus tata < da-ti baticul jos ca nu ploua in casa> bineinteles ca nu a vrut, a mai si raspuns < eu il port pentru ca asa purta fecioara Maria si femeile trebuie sa fie ca ea si barbatii ca Iisus,> sau ceva de genul asta. era impertinenta,nu asculta, raspundea parintilor mei. intr-o zi am vazut niste pete pe picioarele ei si i-am spus mamei mele. mama i-a interzis sa mai faca baie in cada si sa se spele intr-un lighean, iar vineri cand se duce acasa sa ii spuna tatalui ei sa o duca la spital. credeti ca asa a facut? peste o ora era in cada. atunci mama nu a mai rezistat si '' a ciufulit-o ''. a plecat de la noi , iar acum cred ca a vizitat toate manastirile din tara, si nimeni nu a tinut-o. pt ca sa fim sinceri, daca era fata buna si cuminte tot o tinea cineva de mila si o punea sa faca treaba. intr-o zi a aparut la poarta la noi cu un calugar( cred) si a spus ca ala este prietenul ei. DECI, IN CONCLUZIE, LA CE-I FOLOSESTE EI CA SE ROAGA, POARTA BATIC SI FUSTA, SI EA E PROASTA SI FACE CE O DUCE CAPUL?? vai de capul ei... | ||
|
Postat pe 11 Aprilie 2008 11:50 |
||
|---|---|---|
| pt pace,ai grija de tine si de fetita,iti doresc sa te faci bine si sa fii in forma pt viitoare polemici..:)...mult noroc si sanatate si ...mai treci pe la noi pe forum ca poate s-o gasi vreo avocata printre noi sa iti dea macar un sfat... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 11 Aprilie 2008 20:40 |
||
| anaphielle parca o descri pe matusa-mea....am ras cand am citi ultimul comentariu pt ca imi amintesc ca ultima oara cand mi-am vazut matusa ..exat prototipul descris mai sus de tine,am avut o discutie f aprinsa cu ea pt ca imi spunea ca blugii pe care ii port sunt cam indecenti si m-a intrebat de ce dau cu parfum pe mine ca ..oricum cine e sa ma placa ma place naturala asa cum trebuie sa iubeasca un barbat o femeie...si io care sunt una care inghite cam greu remarcile de genul asta ...m-am uitat la mama si am mormait ceva de genul....spune-i tu te rog frumos sa ma lase in pace ca daca apuc sa deschid io gura o spurc de nici dunarea n-o mai spala....si m-a auzit ..si a inceput sa ma faca cu ou si cu otet cum ca ma aude pe mine Dumnezeu si ca sa dea El sa ajunga asa luminata cum e ea...bla bla bla...eee si mi-a venit o replica in minte atunci ..si nu m-am putut abtine...si i=am zis-o: "ruga de magar nu se suie la cer"....iti inchipui ca acum de cate ori vrea sa vina pe la noi in vizita mai intai intreaba daca sunt io acasa...daca sunt ..nu vine. | ||
|
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 11 Aprilie 2008 20:49 |
||
| MAI FETELOR,VOI MERGETI DES LA BISERICA? ..... EU NU PREA ,SUNT MAI COMODA DIN FIRE[a se citi lenesa],DAR AM O FRICA TERIBILA DE DUMNEZEU SI INCERC CAT POT SA MA PORT CUVINCIOS SI SA NU FAC FAPTE RELE ,SI POT SA SPUN CA SUNT O NOROCOASA ,EU AM O VORBA "DUMNEZEU SA NE DEA FIECARUIA DUPA SUFLET" | ||
|
wdy Postat pe 11 Aprilie 2008 21:14 |
||
| Draga mea,nu in biserica il gasim pe Dumnezeu.Am inteles ca ai frica de El.Asta-i inceputul intelepciunii.Si nici faptele bune nu ne feresc de cele rele ,ci iubirea Domnului pentru noi!Cati oamnenii nu fac lucruri bune,si totusi...Deci cauta-l pe Domnul cu inima si El va veni.Acolo e biserica lui ,in inimile noastre.Ma gandeam la David...el era un om dupa inima Lui.Dar daca te uiti la faptele lui nu era prea religios,nu-i asa?Si totusi... | ||
|
OCTAIA Postat pe 11 Aprilie 2008 22:14 |
||
| da,ema, bune replici.ai pus-o la punct. si nu cred ca ai avut ceva personal cu ea, de fapt presupun ca te-a deranjat faptul ca nu a stiut sa respecte deciziile si parerile tale. ----- wdy--nici eu nu merg la biserica, doar asa din cand in cand...si am acelasi motiv ca al tau ( la ortodoxi nu ma duc, pt ca deja imi stiti motivele, ma mai duc la catolici ) ehhh, 'om trai si 'om vedea ....va pup | ||
|
Postat pe 11 Aprilie 2008 22:17 |
||
|
WDY la biserica merg doar sa ascult slujba ,f rar recunosc,imi place cel mai mult sa merg la tara labiserica din pacat ajung f rar.daca ma intrebi cand m-am spovedit ultima oara la un preot...o sa iti pot spune ca la urmatoarea spovedanie s-ar putea sa imi cada turla bisericii in cap...adica de f mult timp.nu ma sint in regual sa ii spun unui preot ce anume pacatele mele,merg in biserica si imi insir ingand toate pacatele...apoi Dumnezeu m-o ierta daca asa o vrea daca nu ...cumva tot 'oi plati pt toate greselile mele vrute si nevrute.uite am invata sa nu imi fie frica de Dumnezeu ci sa imi fie rusine....sa macontrolez sa fac sau sa spun anumite lucruri nu pt ca nu asi vrea ci pt ca am constientizat ca nu e bine sa le fac...Dumnezeu e bun prin insasi definitia Binelui asa ca nu am de ce sa imi fie frica,cand gresesc ..si constientizez ca am gresit,aminvatat ca a cere iertare si a face too posibilul sa fii iertat face mai bine decat sa iti fie frica de judecata de apoi.acolo ...o sa am de ce sa dau socoteala pt multe pacate...pe care inconstient le cunosc si mi le recunosc in fata Lui. anaphielle am intrat camintoate bisericile..pe unde ma apucat si m-au lasat sa intru am intrat,am urmarit ce obiceiuri au alte rituri la slujbe..am fost doar un obsevator,pe undeva toti credem in acelasi Dumnezeu |
||
|
Postat pe 11 Aprilie 2008 23:28 |
||
| aia sunt io de mai sus... | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 11 Aprilie 2008 23:30 |
||
| :)))) , si cleopatra sau octaia a patit de cateva ori asa, si tot aceeasi poza a aparut :P:P cred ca cineva ne ''violeaza'' conturile :))) | ||
|
Postat pe 14 Aprilie 2008 00:16 |
||
| Nu ,eu!Nu am patit asa ceva dar am auzit ca se mai intampla!Fetelor, ce reteta buna i-mi recomandati de Pasti?Vreau sa inpresionez pe cineva drag..Deci vreau ceva special,as dorii de la ficare o reteta.Asta daca cineva ma iubeste:))) | ||
|
OCTAIA Postat pe 14 Aprilie 2008 23:00 |
||
| sigur ai impresiona daca nu ai face nimic :)))) glumesc . mai bine baga un topic unde sa-ti dam retete. ca aici nu e prea potrivit. pupic , | ||
|
Postat pe 15 Aprilie 2008 00:50 |
||
| draga anaphielle ,ai spus k nu prea mergi la biserica pentru ca nu suporti preotii,deoarece ai vazut preoti care nu-si fac bine meseria sau ceva de genu pe la inceputul forumului.asta nu e un lucru normal sa gandesti asa,dar ai drepate pentru ca unii chiar asa sunt si hai sa nu generalizam pentru k sunt si oameni ca lumea.eu stiu povestea unui preot tanar care dupa ce a terminat teologia a fost repartizat intr-un sat si s-a mutat acolo cu sotia,dar era foarte dezamagit pentru k a vazut k oamenii din sat nu prea veneau la biserica si nu prea colaborau cu el.intr-o zi i-a intrebat pe ajutoarele lui din parohie sau ceva de genu :D ,ce ar trebui sa faca k sa fie pe placul satenilor si sa-i aduca la credinta,iar ei i-au raspuns k trebuie sa aibe 3 calitati k sa fie un preot bun in acel sat: 1.frumos , 2.curvar , 3.betiv...si atunci v-a avea reputatie buna in sat.cand a auzit acestea el a vrut sa se mute si a reusit,iar intr-un final ,dupa lungi cercetari a ajuns la concluzia k cel mai bine a fost sa treaca la religia baptista...deci fiti atente,un preot ortodox care cauta sa slujeasca asa cum trebuie lui Dumnezeu si nu i-ar fi trecut nici prin cap sa se pocaiasca pentru k el asa a fost crescut si invat k religia ortodoxa e cea dreapta.are si un DVD cu marturia lui si e chiar impresionant.va pup:*:*:*:* | ||
|
play_doll Postat pe 15 Aprilie 2008 19:01 |
||
| da ....pai tocmai asta spun,,,sunt si preoti cumsecade, dar faptul ca multi nu respecta ceea ce trebuie mii injoseste in fata mea. asta nu e singurul motiv pt care nu merg la biserica ortodoxa, ci si pt faptul ca am avut inmormantari in familie de mica, nu am fost la nicio nunta sau botez, si am ramas cam speriata de muzica bisericeasca, pt ca trebuie sa recunoasteti ca ritmul e acelasi indiferent de inmormantare, nunta sau botez..numai cuvintele sunt diferite. si mereu imi pun intrebarea '' oare astia cred ca Dumnezeu e surd?'' la ce foloseste sa repete de 3 ori sau mai multe ori anumite ...nu stiu cum sa le zic ( de exemplu ''doamne milueste'') parerea mea e ca Dumnezeu aude si o singura data,nu? dar stiu...sunt prea mica printre atatia oameni ca sa-mi pot exprima aceasta parere. risc sa fiu judecata aspru. o dorinta a mea e sa vorbesc cu un preot stralucit la minte si sa-l intreb '' tot ce ma intreb''. v-am pupat. | ||
|
Postat pe 15 Aprilie 2008 20:10 |
||
| draga mea nu vreau sa te supar dar nu trebuie sa cataloghezi toti preotii la fel.pe vremea cind locuiam in Romania am avut probleme foarte grave de sanatate a copilului si multe alele iar preotii m-au ajutat neconditionat si fara bani.oricum sint si ei oameni iar unii mai gresesc si ei dar nu are vina biserica pentru asta si nici nu trebuie sa faci ce face popa.ei sint intermediarii intre noi si divinitate sa stii si atunci cind ei s-au rugat colilul meu sa facut bine si deci Dumnezeu a ascultat ruga lor.despre muzica religioasa este specifica pentru tot ortodoxismul si eu am fost la biserica greaca aici si doar limba era alta.si eu am avut inmormintari multe si toti cei pe care i-am iubit au murut dar asta ma apropiat mai mult de biserica si Dumnezeu.daca divinitatea a hotarit sa te nasti ortodoxa e pacat sa schimbi tu.nu ma intelege gresit ca nu sint fanatica religioasa sint doar o femeie incercata greu in viata dar pe care Dumnezu nu a uitat-o si ia oferit o viata extraordinara linga un om nemaipomenit si multa sanatate.deci draga mea incearca sa nu cazi in capcana in care multe femei au cazut si ramai cu valorile pe care le ai.sotul meu este catolic dar fiecare are religia lui si ne-am casatorit la ortodocsi si nu i-am permis sa-si schimbe religia pentru mine chiar daca el a vrut lucrul asta.daca el a fost botezat in biserica catolica are Dumnezeu un plan pentru el si nu trebuie sa schimbe asta pentru mine.toate cele bune si pe curind! | ||
|
Postat pe 15 Aprilie 2008 21:20 |
||
|
anaphielle ,nu te contrazic pt ca si eu am simtit la fel si pt foarte mult timp am refuzat cu desavarsire sa mai merg la slujba la biserica din cauza asta....intr-o buna zi m-am hotarat ca nu am nimic cu biserica si cu slujba ci cu preotii asa ca tot io sunt gagauta ca nu merg si imi refuz ceva ce-mi place.merg la slujba...cand simt nevoia dar de spovedit sau de impartasit nu am mai facut-o de mult,iti spuneam pe undeva ca daca m-asi spovedi acum....cu siguranta mi-ar cade turla bisericii in cap la cate asi avea de marturisit de la ultima mea spovedanie.am gasit o cale de compromis..si in timpul sarbatorilor mari de peste an,merg in biserica si imi insir in gand si in fata lui Dumnezeu toate pacatele....si ii cer Lui sa ma ierte si sa ma indrepte pe calea dreapta.ma simt de mii de ori mai bine decat atunci cand ma spovedeam si ma punea preotul sa fac ce stiu io ce.pt ca in sufletul meu stiu ca Dumnezu ma aude si daca ma sui in varful copacului si urlu la luna ...nu tre sa imi marturisesc pacatele neaparat sub patrafiru' popii. chiar daca sunt rea ...imi pare rau dar singurul preot pe care il admiram din suflet si caruia i-asi fi cerut oricand un sfat si o indrumare a murit la o varsta venerabila si pomenit de toata lumea care l-a cunoscut.cel care i-a luat locul....mai bine nu zic nimic...nu imi place si pace buna. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 15 Aprilie 2008 23:50 |
||
| france,si eu am avut greutati multe in viata,eu eram un copil tu o femeie,eu ma simteam pierduta,tu aveai un sprijin. ai spus ca preotii, o divinitate?? ei sunt simpli oameni care trebuie sa ne ajute sa fim mai buni, sa-L simtim pe Dumnezeu aproape. eu nu am catalogat toti preotii, am spus '' multi preoti'' . ce senzatie sa am cand in biserica el spune ajutati-va aproapele si el are dita-mai vila si mertanul dupa el? sau are bani sa-si faca casa,sa manance bine,etc. mie mi se pare ca MULTI dinre ei se cred buricul pamantului, si ca trebuie sa faci ce zic ei. pai daca eu ma spovedesc ma pune sa fac 30 de matanii in fiecare seara,nu? adica...ce rost are sa stau in genunchi si sa pup covorul?? da sunt revoltata, dar in acelasi timp nu vreau sa schimb nimic,pt ca nu am eu puterea asta. eu ma revolt cand deschid ochii si ies din lumea mea, si vad in lumea asta numai idiotenii,oameni egoisti,oameni ciudati,hapsani. vai de capul meu , pai decat sa-mi iau 3 lumanari de la ortodoxi , mai bine imi iau o paine si ma duc la catolici. ca acolo nu e piata de lumanari,carti,icoane,etc. Deschide ochii France...ca ai avut tu norocul sa dai peste niste preoti buni,le-a fost mila de tine...dar nu toti sunt asa... eu nu cad in niciun pacat,spun si vad adevarul care mi-a fost infatisat in fata ochilor. si atat. as mai avea multe de spus,dar cred ca o sa ajung de una singura la pagina cu numarul 8. v-am pupat dulce | ||
|
Postat pe 16 Aprilie 2008 14:31 |
||
| ema, ma bucur sa aflu ca nu sunt nebuna ( sau singura nebuna ( glumesc) ). chiar imi era imposibil de crezut ca numai eu am ceva cu preotii. dar muzica bisericeasca chiar imi face pielea gaina, iar seara daca raman singura acasa mi-e frica. pot spune eu ''Doamne ajuta-ma '' de mii de ori. si asa fac si eu, ma spovedesc direct in fata lui Dumnezeu, in biserica catolica. dar vreau sa ma spovedesc unui preot catolic. parerea mea e ca astia sunt mai linistiti, mai discreti si par mai blanzi. la ortodoxi sunt imbacsiti, zici ca nu-si mai schimba fustele de o saptamana, si barba , si....ohhh iar incep, mai bine nu mai zic nimic despre preotii ortodoxi. unii sunt chiar simpatici si merita respect,dar altii...... | ||
|
Postat pe 16 Aprilie 2008 14:37 |
||
| draga mea,este alegerea ta biserica pe care tu o frecventezi si locul unde vrei sa te spovedesti doar ca nu trebuie sa vorbim cu pacat in necunostinta de cauza.cit despre faptul ca unii preoti se plimba cu mercedesul si sint posesorii unei vile nu este relevant deoarece eu cunosc preoti care pe linga biserica fac munci suplimentare atit ei cit si sotiile lor pentru a avea un trai mai bun.nasul meu este preot si munceste de dimineata pina seara pentru a asigura copiilor un trai decent si la orice ora din noapte este solicitat el nu pregeta si se duce sa ajute pe cei in suferinta fara sa ceara valori materiale.el este unul din preotii care m-au ajutat la greu cind simteam ca totul se prabusesete in jurul meu si tot timpul i-mi spunea sa nu-mi pierd credinta pentru ca dumnezeu se va indura de suferinta mea.fiecare din noi avem impresia ca suferinta noastra a fost cea mai mare si sa stii ca inainte sa fiu femeie am fost si eu copil ,un copil chinuit care a indurat multe ,care a crescut cu un tata vitreg betiv si o mama care ma ura eu fiind rodul unui pacat din tinerete si totodata un copil din flori,un copil care sa scape de tot a crezut ca a intilnit marea dragoste si sa casatorit de copil,un copil care a facut un copil si a luat alte greutati in piept,un copil care singur si-a facut o cariera invatind si muncind zi si noapte,apoi acel copil a devenit femeie,o femeie care a fost supusa tuturor rautatilor posibile in casnicia ei,o femeie care in decurs de un an a pierdut tot ce i-i era mai drag pe lume prin moartea bunicilor care o crescuse,o femeie care nu si-a pierdut speranta si credinta in dumnezeu si care abia intr-un tirziu si-a primit rasplata.dupa atitia ani de suferinta in calea mea a parut un inger in persoana sotului meu actual care ma ocroteste cu dragostea lui si ma divinizeaza.cu privire la spovedit sa stii ca foarte rar am ajuns sa ma spovedesc si preotul la care m-am spovedit nu ma pus sa fac matanii s-au alte chestii din astea din contra ma sfatuit cum pot sa-mi indrept greselile.tu acum ai o virsta frageda la care te inversunezi mai usor (parca ma vad pe mine la virsta ta)dar cu timpul o sa vezi ca intelepciunea o sa ia locul inversunarii si idile tale or sa fie altele.cit despre biserica catolica si eu merg din cind in cind deoarece slujbele mi se par inaltatoare dar si aici aprinzi luminari si te rogi.........Cea mai frumoasa catedrala catolica este aici la Lyon mai frumoasa decit cea de la Paris si este imensa.oricum credinta fiecarui om se afla in sufletul lui,in cultura si valorile cu,care sa nascut.toate cele bune! | ||
|
Postat pe 16 Aprilie 2008 15:12 |
||
| hahahaha du-te draga mea la un preot strain tie sa vedem daca te ajuta pe gratis !! si apoi mai vorbim. e normal sa te ajute unchiul tau, nu? apropo , tocmai am vazut la stiri , un ''dragalas '' de preot care facea cruce si vorbea la telefon. misto,nu? ---- in rest imi pare rau sa aud ca nu ai fost dorita de parinti, ca ai intampinat multe probleme, ca naivitatea ti-a furat visele ( crezand intr-un baiat nepotrivit) mie nu mi se pare ca eu am avut cea mai mare suferinta sau macar pe-aproape, din contra, mi se pare ca am fost norocoasa ca am scapat numai cu atat, fata de alte femei. sper sa-mi schimb parerea in viitor,dar acum nu vad sa se intample. pentru ca traim intr-o lume egoista,in care chiar si preotii sunt egoisti. si ma bucur enorm sa stiu ca existe si unii care sunt muncitori si cinstiti. dar ...sunt un fel de toma necredinciosul, pana nu vad nu cred. pup dulce si iti doresc numai bine in viata,ca presupun ca ai fost pusa la prea multe incercari. numai bine ! | ||
|
Postat pe 16 Aprilie 2008 20:33 |
||
| citesti superficial.preotul e nasul meu dar dupa 15 ani de cind ma ajutat.atunci nu ma cunostea.dar ma rog nu trebuie sa intru in polemici cu tine ca inca esti un copil.te pup si sper sa ai parte numai de bine de acum inainte. | ||
|
Postat pe 16 Aprilie 2008 20:36 |
||
| ahh scuze,m-am ratacit un pic. tocmai asta spuneam, e bine sa aud ca exista si preoti cumsecade.dar totusi,trebuie sa recunosti ca intr-un fel am dreptate. te pup | ||
|
Postat pe 16 Aprilie 2008 21:04 |
||
| Asa,am tot citit am tot citit,si deja ma dor ochii.Ce ma intereseaza pe mine este daca te botezi de 2 ori,este pacat?Ce ziceti voi? | ||
|
RwGirl Postat pe 17 Aprilie 2008 15:11 |
||
| adica daca te nasti si te boteaza ai tai ca ortodox sa spunem,si dupa cativa ani vrei sa te botezi ca penticostal? | ||
|
RwGirl Postat pe 17 Aprilie 2008 15:15 |
||
|
mi se face parul maciuca( cum se spune) cand fete asa gingase si educate convertite si, mai rau, si acoperite mai mare minciuna nu exista este cel mai mare pacat sa te lepezi de Iisus va veti da seama mai tarziu; dar pentru ca El Va iubeste, Va Va ierta fetelor, nu va mai lasati amagite de femei de genul asta, caci vin cu un limbaj foarte frumos, cu idei si pareri plasate "strategic: doar-doar vor tulbura apele Crestinatatii Eu stiu o italianca convertita; tatal ei aproape a murit de inima din cauza asta; a facut-o pt sot, iar el acum o insala peste tot; ok, fire slaba, veti spune...dar atunci de ce isi vb acum tatal de rau; am vrut s-o pocnesc cand am auzit-o cum vb de Iisus,atat de tare m-a dat peste cap si oripilat; O sa va mai scriu; nerusinatele alea convertite sa se tanguiasca si sa se intoarca pe calea cea buna CA NU E NIMENI ASA DE PROST SA LE CREADA MACAR O FARAMA |
||
|
bunafetelor Postat pe 17 Aprilie 2008 16:46 |
||
| eu sint de principiul ca trebuie sa mori asa cum te-ai nascut si dupa parerea mea e mare pacat sa schimbi religia in care te-ai nascut si mai ales i-ti pierzi toate valorile.eu sper copii mei sa fie cu,capul pe umeri ca nu as putea rezista la asa ceva.toate cele bune va doresc! | ||
|
Postat pe 17 Aprilie 2008 19:09 |
||
| pentru OCTAVİA cu dedicatie speciala:nu stiu daca ai observat dar majoritatea iti dau peste nas.pentru ca ai niste idei stupide.bine pana la urma ai tot dreptul sa te exprimi liber.dar daca 100 de persoane iti spun ca gandesti gresit inseamna ca este adevarat .e stilul tau de a fi mereu pusa pe cearta?de ce te iei mereu de muslim?imi plac ideile ei 100% si spre deosebire de tine are si dovezi.tu ce ai ?arunci o vorba in vant dupa care nu aduci niciun argument care sa iti sustina ideile sau opiniile.majoritatea au dreptate mai ales cea care a spus ca vaticanul manipuleaza totul.perfecta dreptate.vaticanul e una dintre cele trei organisme internationale(crucea rosie,fifa)care nu sunt controlate de absolut nimeni,de niciun organ de control,finante si altele.chiar am curiozitatea de a ıntreba un preot ce crede despre aceasta tema?este iisus fiul lui Dumnezeu?eu asa credeam pana acum un timp avand in vedere ca citisem biblia si asa eram invatati de mici.dar citind si alte carti apare semnul de intrebare.da Dumnezeu l-a trimis pe İsus pe pamant dar nu ca fiu al sau.toata lumea stie cum a ramas insarcinata fecioara Maria,dar asta nu denota ca İsus este fiul lui Dumnezeu. | ||
|
boscutza03 Postat pe 17 Aprilie 2008 19:10 |
||
| avovvat deprofesie cumva ,boscuta???sau doar si tu pusa pe harta? | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 17 Aprilie 2008 20:42 |
||
| boscuta, mi se pare cam ciudata interventia ta, in sensul ca e ciudat sa sustii pe cineva 100%. tocmai, modul in care a ramas insarcinata fecioara maria arata ca Iisus e fiul lui Dumnezeu. Tu ce esti? O viitoare convertita? | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 17 Aprilie 2008 21:48 |
||
| mai sti???? ...chestii mirositoare se intampla.....tot timpul dar poate ca o sa avem o noua partenera de polemici ce zici wolfy??? | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 17 Aprilie 2008 21:53 |
||
| O astept cu drag | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 17 Aprilie 2008 22:04 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Isus..FIUL LUI DUMNEZEU!DUMNEZEU INSUSI?PROFET?UN INVATATOR? | 923 | De la: dandanaua_reloaded 1 Aprilie 2013 10:44 |
| Parintii ma ignora. | 29 | De la: kudika1993 7 Mai 2010 15:40 |
| Pitipoancele Internetului | 20 | De la: kritzia 17 Iulie 2009 22:39 |
|
|
||
| stilulei...ro | 3 | De la: geo_reincarcat_iara 27 Iulie 2010 22:13 |
| despre alocatia pentru cresterea copilului | 2 | De la: Cassey 26 Decembrie 2008 13:02 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.